Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 921
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Много са сладки тримката. Не мога да спра да ги гледам. Аз пак да питам какви сухари ползвате за попара?
За спането В най-добрия случай Мерата спи през деня два пъти,най-много по час.Вечер ляга с нас,при нас около 11h и се буди към 10h като се буди поне към четери пъти

# 46
аз нямах нет за малко и сега чета през редовете-в колко часа е срещата #Crazy.май няма да мога да смогна.още съм по гащи Embarassed

# 47
Здравейте.  Hug
Да се отчетем от консултацията - 70 см и 7.300. А зъби - няма, няма и да има... Confused
Гладя според зависи - и с пара и без пара.
Зелен боб съм давала - младичкия няма лико /конци/, добре сварен и пасиран...нямаше оплаквания. Peace
Ели, браво за постижението. Айде от тук нататък все такива разтоварващи разходки. Sunglasses
Добре да си изкарате на срещата и да качите снимки, че дечицата са големи сладурковци. Heart Eyes

# 48
И ние нямаме зъби... Confused И никакви изгледи за сега. Иначе така яко хапе с венците, че..мани. Поне докато кърмя не ме хапе.
Аз пък не гладя. Гладих първите 2 месеца, после зарязах тая работа. Само някои горни дрешки, ако са смачкани, иначе - не.

# 49
  • София
Запис в тематааааа  Laughing

Ние се позагубихме,че лаптопа умря и ни изостави точно когато имахме мнооооого нужда от него #2gunfire

Както и да е .Вече сме многозъб  hahaha в очакване на 6ти.Започнахме да се храним отново и хремата ни спря от веднъж.Сега обаче имаме друг проблем-бузките ни са много силно зачервени и сухи.Освен ,че взен ново мляко за пюрета друга промяна в храната няма  Sad

# 50
.Сега обаче имаме друг проблем-бузките ни са много силно зачервени и сухи.Освен ,че взен ново мляко за пюрета друга промяна в храната няма  Sad
мажи го с Колд крема на Мустела,това е от студа и вятъра.и на Дари бяха станали така,просто изсъхва кожата Hug

# 51
galastra и ние сме със зачервени и сухи бузки от няколко дни. Първия ден се бях притеснила да не е вдигнала температура , но нямаше. Незнам на какво се дължи  newsm78

# 52
Добър ден и от нас! Ако може да се нарече добър де...  Confused
Мийката й се запуши нослето нощес и цяла нощ прихърква, хленчи, буди се, върти се... Много ми дожаля. Мъчих с помпичката, но нищо не излиза. Сутринта взех виброцил и  й сложих за да се отпуши и да си поспи малко. Също витамин С, и физ. разтвор. А следобед ще отидем на преглед. Май е някакъв гаден вирус, защото и мъжът ми е със запушен нос и раздразнено гърло от 2 дни. Дано бързо им мине и на двамата!
А за зачервените бузки - и Миа преди 2-3 дена й се зачервиха, но по-скоро като обривче. Предположих, че може да е понеже и сложих краве масло в пюрето. На втория ден се появи обривчето и спрях, но не мога да преценя дали отминава. Днес може ще го види педи и него и ще каже от храна ли е, от що ли.

# 53
  • София
мдаааааа....вярно,че не го намазах преди няколко дни когато имаше вятър  Embarassed Embarassed

а имаме и друг проблем- скърца със зъби  #Crazy #Crazy може би му е ново,и за това да е,но звучи страшно.

# 54
  • София
а имаме и друг проблем- скърца със зъби  #Crazy #Crazy може би му е ново,и за това да е,но звучи страшно.

Това не е проблем Grinning и Криси правеше така, проучва си какво може със зъбките..... проблем ще е,  ако го прави насън  Sad

Бързо да се оправи Миа, и пак срещичка да направите, че са много готини бебоците като са заедно Hug

# 55
  • София
Ели, браво за постижението. Айде от тук нататък все такива разтоварващи разходки. Sunglasses
bowuu bowuu bowuu Благодаря, от любопитство реших да проверя дали е било прецедент. Днес изведох горкото дете, но аз самата не успях да издържа повече от час и половина  cold

.Сега обаче имаме друг проблем-бузките ни са много силно зачервени и сухи.Освен ,че взен ново мляко за пюрета друга промяна в храната няма  Sad
мажи го с Колд крема на Мустела,това е от студа и вятъра.и на Дари бяха станали така,просто изсъхва кожата Hug
И аз седях и се чудех защо бузките на Ники са се позачервили. Ама няма кой да се сети да намаже детенце smile3537. Ей, добре че сте вие момичета  newsm20

# 56
Ох, незнам вече какво да правя - Михаела съвсем отказа млякото...
От 2-3 седмици съвсем спря да пие мляко, като усети биберон и стиска уста. Трябва да я държа гладна цял ден, за да изпие 100тина грама...Не съм сменяла млякото...Няма си на идея какво е това чудо...Тя по принцип яде малко, ама за пюренца - зяпа на лъжичката. И за водата /пак с биберон/ няма никакъв проблем... ама съвсем без мляко... newsm78

# 57
Здравейте! Днес в МОЛ-а се запознах с Ани. Hug Поговорихме за свекърви  newsm66 и разни други работи. Юнаците се харесаха, качих малко снимки. Още нямаме зъб и мъката продължава. smile3511 Носим се по цял ден и освен проблема с моя гръб имам и по-сериозен. Дани пак започна да ревнува, прави простотии и казва че не обича Яси.  cry Отивам да лягам. Леки и цветни сънища на всички мами и бебоци.  sleepuu

# 58
  • Стара Загора
Добро утро. Давайте акъл какво да правя, мойто дете 3-а поредна вечер се буди след час-два сън и играе после по 3ч из кошарата.Не мога да я приспя - в ръцете ми заспива, а като я сложа в кошарата и се ококорва,на спалнята също.Не е кисела, пращи от енергия.Ама аз днес съм парцал, след като от 2 до 5 бях будна.
Чудя се дали да не й увелича млякото вечер.Вашите по колко мл пият преди сън ?

Уф незнам, днес я връчвам на мойта майка, една нощ и аз да се наспя.
Ех, а как си спеше преди ...

# 59
Sier , Габи вечер изпива по около 180-200 мл. мляко

Общи условия

Активация на акаунт