Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 923
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
sier имат такива периоди децата.. след няколко дни/нощи само отминава.. да не би да спи късно следобяд или доста часове през деня?
abcxyz пробва ли с лъжица да предлагаш млякото.. ? според мен това е някакъв бебешки протест.. смесвай млякото с пюре временно докато пак прояде чисто мляко.

# 61
  • Стара Загора
Ами вчера спа от 13.30 до 15.30 и след това от 18 до 19. Сложих я да спи в 23 ч ...
Незнам вече дано бързо мине тоз период. Освен да премахна късноследобедното спане.
Ама оня ден и без него пак се събуди и игра 2 ч newsm78.
А изпива по 210 мл мляко.
Ще пробвам с повече мляко, с по-малко сън.На метода "проба-грешка" Joy
На обяд чакам мамини да дойдат да я вземат да глътна малко въздух и аз и да се наспя. Wink

# 62
Ох, незнам вече какво да правя - Михаела съвсем отказа млякото...
От 2-3 седмици съвсем спря да пие мляко, като усети биберон и стиска уста. Трябва да я държа гладна цял ден, за да изпие 100тина грама...Не съм сменяла млякото...Няма си на идея какво е това чудо...Тя по принцип яде малко, ама за пюренца - зяпа на лъжичката. И за водата /пак с биберон/ няма никакъв проблем... ама съвсем без мляко... newsm78

Можеш да пробваш да смениш биберона или пък с чашката с мен накрайник на Авент.... или пък да смениш температурата - моята като беше малка го предпочиташе хладко, а не топло... Иначе може да е от зъби, гърло или инат Simple Smile

# 63
  Sier,а кога и даваш млякото,само то ли и е за вечеря?Че и Радослав правеше така,будеше се често и трудно го приспивах пак,но вече в 8 ч. му давам супата от кухнята и го засища.Много рядко иска мляко преди сън,явно му е добре със супата.Според нашата докторка от другия месец трябва да почваме със супичка вечер,ама аз реших да пробвам по-рано.Много мои приятелки ми казаха,че и те правят така.А иначе може и просто да и се играе повече на госпожицата Laughing

# 64
  • Стара Загора
  А иначе може и просто да и се играе повече на госпожицата Laughing
Ще й дам аз една игра  Rolling Eyes
Млякото й го давам в 21ч. И час, час и половина след това я слагам да спи  Simple Smile

# 65
Здравейте мами  Hug
kalka , давам сухари Goldies на Papadopoulos, доскоро му слагах по 3бр, но напоследък не му стигат и му давам по четири.
sier, Дани пие по 210ml и щом го изпие иска още newsm45
AvrorA, дано да отмине по-бързо този период на Дани и да разбере наистина колко много всъщност обича малкото си братче  Hug И аз ще кача снимки от вчера, но сутрина татито замина командировка за два дни и отвлече фотоапарата  Sunglasses а аз не ги бях смъкнала на компютъра, така че снимки след няколко дни  Wink

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 12:53 от AniPA

# 66
sier в колко ставате сутрин? Може да пробая да изместиш следобедния сън в 17 например..

# 67
  • София
Привет  Hug,
Току що се връщаме от разходка. Навън бе студеничко, но нямаше никакъв вятър, та се поразходихме и с тати. Бебоци веднага се пробва тати да го носи, но аз не им позволих  Stop След 2-3 минутно мрънкане разбра, че не му се отваря парашута и ни се разсърди и през цялото време си играеше с една книжка, а на нас нула внимание  Joy В момента се оплаква на баба си какви лоши родители сме  smile3512
sier, на Ники последното му ядене е към 19.30-20.00. Изпива около 230 ml мляко, след това заспива най-късно към 21.00. Нощно време прави опити да се катери по решетката, но аз като му дам вода и бибата и заспива. В краен случай го взимам при мен. Сутрин става около 6.30-7.00 и си играем, а папото е в 8.00. Много рядко се случва да се успи и да откара до 7.30.
Моята педиатърка ми беше казала, ако искам вечер на последната манджа да му давам каша, за да го засищала до сутринта, така че можеш да пробваш.

# 68
  • Стара Загора
Скай, сутрин става между 8 и 9.Мисля че е добре.Ще пробвам с малко повече мляко вечер и махам спането в 18 ч.Т.е баба й ще пробва защото й я връчих днес  Mr. Green
Даже току що ставам от сън.  newsm46
Момичета много ви благодаря за съветите, ще кажа кое е било разковничето след няколко дни/само дано има такова де/ Laughing
eleinbg кашите умишлено ги спрях, че последния месец качи 700гр, пък те надуват, ама ще го имам предвид и това  smile3523
Отивам да поизчиста и да сготвя нещо на мъжо.Таз вечер ще сме мома и ерген 4470

# 69
  • София
Здравейте, момичета!  Grinning
Sier дано бързо да откриеш решението  Praynig и приятно изкарване довечера
Аз съм се оставила на течението, тази нощ не спахме (ние двете  hahaha ) , но все го отдавам на някакви периоди  Whistling Ту спи непробудно, ту яде непрестанно, няколко пъти се опитваше и да играе, но това ми дойде в повече  Tired и остана само вариант ядене или спане.

# 70
Добро утро. Давайте акъл какво да правя, мойто дете 3-а поредна вечер се буди след час-два сън и играе после по 3ч из кошарата.Не мога да я приспя - в ръцете ми заспива, а като я сложа в кошарата и се ококорва,на спалнята също.Не е кисела, пращи от енергия.Ама аз днес съм парцал, след като от 2 до 5 бях будна.
Чудя се дали да не й увелича млякото вечер.Вашите по колко мл пият преди сън ?

А да видиш хубаво ли ни е на нас дето 2 месеца не сме спали и сме вампирясали отвсякъде. hahaha Joy При нас проблема или е от зъби, или от характера, бъдещето ще покаже. С моят мъж не сме били мома и ерген от 4 г. Приятно прекарване. 1dating
Леле, Ани, аз слагам 1 сухар и мисля, че е много, а вие вече сте на 4. Shocked

# 71
здравейте!ние снощи бяхме мома и ерген и сега още реанимираме.Дани/мъжо/ спи от два часа сигурно,аз дремнах малко,а Дари се изтощи най-накрая и също заспа.вече не сме като едно време-тези излизания до сутринта Embarassed не ми понасят много на другия ден Crossing Arms

# 72
kalka , давам сухари Goldies на Papadopoulos, доскоро му слагах по 3бр, но напоследък не му стигат и му давам по четири.
И при нас е абсолютно същото,и аз вече слагам по 4,а имам чувството ,че и 5 да му сложа пак ще ги изяде толкова много обича попара. Grinning

# 73
  • София
А честит ви първи сняг  Laughing

С моят мъж не сме били мома и ерген от 4 г. Приятно прекарване. 1dating

Ние също приключихме с ергенлъка и миткането с раждането на бебоци  hahaha

Въпросче към мамите, които хранят бебоците с Аptamil. В Била, Хит и Кауфланд няма Aptamil 3, а трябваше вече да преминем на него. Откъде го купувате и знаете ли дали временно го няма или е спрян вноса. Аз мисля в понеделник да звъня в представителството и да попитам, ама дотогава ме гложди любопитството  newsm78

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 19:41 от eleinbg

# 74
Честит първи сняг и от нас!!!   Nature Snowman
имам чувството ,че и 5 да му сложа пак ще ги изяде толкова много обича попара. Grinning
Мммм дааааа   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт