Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 906
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Запис  wavey

# 16
  • Бургас
Запис и от мен

# 17
  • Стара Загора
Днес народа е навън май, форума е пуст.
Мойто дете още спи- двете заспахме в 14 ч, аз преди малко се излюпих,
а тя продължава  smile3524.
Днес голямата разходка предиобяд и двете ни умори явно.

Гледам, че пишете за гърнета - аз да си призная дори не съм се сетила да пробвам, или по-скоро сега не ми се занимава.Ще го оставя за по-нататък  newsm78

# 18
Да се похваля в момента Ясен СПИ. За пръв път от 5 дена го сложих на леглото и той си заспа без рев. Да почерпя все така да е  Wine Glass. За срещата, ако искате утре 12ч. София Сити.
Тъкмо приключих с пранетата от Банско и май се очертава пътуване до Варна. Трябваше да си купим каравана и тоя багаж направо ме побърква.  helpuu

# 19
  • Стара Загора
Спри се де, ние снимки от Банско не сме видели още, а ти хукваш към Варна  smile3534

# 20
  • София
Мойто дете още спи- двете заспахме в 14 ч, аз преди малко се излюпих,
а тя продължава  smile3524.

Rolling Eyes Как го правите това с дългия сън? Алекс спи 3-4 пъти на ден за по 15, мах. 20 мин. Tired
Аз спях за по час, докато беше новородена и то пак майка ми когато идваше вкъщи.
А сега и през нощта се буди поне по 2-3 пъти. Вече я оставям да спи при мен, 'щото.... #Cussing out
Последно къде и кога среща?

# 21
  • Стара Загора
Как го правите това с дългия сън? Алекс спи 3-4 пъти на ден за по 15, мах. 20 мин. Tired
Ми не знам сигурно си е до дете. newsm78Аз й наех цаката на мойта - вземам й акъла от разходки, тя в количката спи по 20-30 мин максимум, но като се приберем за обедния сън спи много.На ден има 3 спането - предиобяд и следобяд по максимум половин час, на обяд -1.5 -2ч.

# 22
Спри се де, ние снимки от Банско не сме видели още, а ти хукваш към Варна  smile3534

Не мога, неспокоен дух съм, а и морето винаги ме зарежда. Надявам се един ден пак да живея край море. smile3548 smile3549
Качих малко снимки в нов албум февруарчета - планинарчета.

# 23
Аз утре няма да дойда, защото недолюбвам този мол, а и ми е далече, но ви желая весело мероприятие. А сега се подготвям да ходя на едно много хубаво [тайно] място, ама после ще ви кажа/ще видите кое е то.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз пък знам къде е ходила Мяу... smile3534 Но няма да я издам `щот ми е приятелка! Виж Каля ще я издам къде е била - ето къде .
Откровено казано - направо ми скри шапката това дете! Трябва да я прекръстят на Халя. Пу-пу-пу! Да е жива и здрава! И на мама й Д. да й е яко  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 21:10 от jas.min

# 24
  • Стара Загора
Виж Каля ще я издам къде е била - ето къде .
Отваря се началната страница, уф изЕде ме любопитството де е била таз фурия Каля  Laughing
Отивам да гледам снимки от Банско и да си помечтая за "дедо Пене" например  Wine Glass cook

# 25
Здравейте,
днес времето беше разкошно за разходки. Изкарахме почти цял ден навън. Марти е добре, Яде си пюрето без проблем навън. Тъй като линка не се отваря ще издам, че Каля беше У наше "сЕло", та се видЕха другарчета- Миа, Кали и Мартин. Снимки ще има скоро. Беше хубаво, но кратко.
Айде лека ви вечер!

# 26
  • насън...
здравейте момичета...

два мнооооо тъпи въпроса да ви задам...може отговорите да са много прости амааа.....то некой като го хапе щъркела яко нищо умно не може да роди...Simple Smile искам да си сверя часовника, та да не правя повече глупости...
тези, които дават зелен боб всичко ли дават или само бобетата? и следващото питание е....оу шет...вече забравих кво беше...то не един, а цело стадо щъркели ме хапе явно...Simple Smile)))

аааа....сетих се.......Simple Smile като гладите бебешорските дрешки, с пара ли гладите или без?

# 27
Sier-че, Ша мА простиш, че съм ти сгъделичкала любопитството  - пуснала съм линка към снимките, както излиза като си логнат. Сега го поправих и там линка, а и тук го слагам - да гледате кво са трио http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164311&photo=37
Амен, аз гладя с пара - и от двете страни ги гладя дрешките. Зелен боб не съм давала. 

# 28
Така първо на въпросите на Amen - зеленият фасул го давам цял... Thinking ти ме замисли... само бобчетата  Thinking не знам дали е правилно, аз така правя  Rolling Eyes нека и други да споделят. А за гладенето - гладя на пара всичко  Wink
Второ Цвети, Яс и Мяу правите си срещи, а не свиркате  Naughty  Naughty  Naughty ша са сърдим пък  Crossing Arms шегувам се  Wink ще се радваме да ви видим утре  Sunglasses
И трето утре за срещата към 12- 12.30, ако искате в кафето до киното, онова с шарените топчести столчета... уф не му знам името. Ако искате някъде на др. място казвайте. Хайде само да се разберем тази вечер.
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Приятна вечер на всички!!!
П.П. Ей големи са сладури Кали, Марти и Миа  Heart Eyes

# 29
Мен не ме пишете утре  Naughty, до Сити Центъра пА съвсем не мога да се занеса. Ще чакам снимки. Аничка не се сърди, Мяу просто реши да ни навести, а ние с Яс се срещаме по съседски.
Зелен боб не съм давала и аз.
А дрешките ги гладя без пара, но ако ми скимне -пускам.

Общи условия

Активация на акаунт