Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 439
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
http://foto.bg/showgallery.php/cat/4335

Добро утро. Ето ги нашите снимки. Аз за вечерта ги бях обещала, но на някои вечерта им е до по-късно, чак до към 10 сутринта  Laughing Ванилка, ей сега ако не ти дръпна една сочна, с тия сини очички ми урочаса апарата! Снимките са с качество под всяква критика. Embarassed Поне Диля е готина, на мама гарджето. Flutter
Много сте писали. Всяко детенце си има дарбата явно - едни рисуват, други режат, трети готвят, четвърти литературстват, нашата пък е царица на песните и танците Laughing Талантливи са ни, спор няма! Hug
Нелка, и на мен си ми основен генератор на идеи, да знаеш, че плагиатствам най-редовно и съм ти много благодарна, че споделяш с нас методите си! Hug Аз нямам търпение да се самообучавам, но виж възприемането ми е много добро. Sunglasses
Маймунка, и ние режем в момента. Само че пластелин с ножици! Laughing Аз също й бях взела детска ножичка, която се изтъпи в пластелина за нула бройки. И тръгнах да й обяснявам, че сега ножицата е тъпа. И разликата между "тъпа" и "тъпа"... hahaha
Минимо, успех при невролога! Hug
МКП, твойто дЕте да не чете, бе? И ти да не знайш... newsm78 Помниш ли, когато щеше да ме гони луда крава. Аз помня, помня.... Joy

# 256
Люси, много хубава корона. От какво я направихте? Това някакъв тапет ли е?
Изобщо много се радвам, че ви заразявам с идеи, но тук въобще не става дума за талант или нещо подобно. На този етап единствено се усвояват елементарни умения, развива се фината моторика на ръцете и въображението. Това е ... не си мислете, че ще станат художници, скулптури, танцьори, артисти Simple Smile

Мони, кажи за невролога като се върнете.
Ние днес ще водим Тигърко на офтамолог, защото още му секретират очичките. Сигурно са някакви коки от родилното и/или стеснен слъзен канал, но трябва да сме сигурни...
После трябва да запиша час и за хирург за пишката, че съвсем се обърках с тия хиляди мнения по въпроса за забелването на пишката  Crazy Мъжка му работа ...
В момента чета "Да отгледаш момчета" на Джеймс Добсън. Някой чел ли я е. Впечатления?

Забравих ... В неделя с Янче се опулихме пред касата на Възраждане като разбрахме, че няма билети за Червената шапчица, а пред касата на Младежкия театър се виеше километрична опашка. Затова занапред ще си купуваме предварително билети.
В събота в Борисовата се организира есенен празник. Часът се уточнява. Дано не вали.
В неделя от 11.30 в 199 ще играят Котаракът в чизми.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 10:53 от Смайли

# 257
Нелка, ако ти кажа какво е... Laughing Нали ви бях разказвала, че правихме едни ретро снимки лятото. От студиото ни подариха някакви картонени рамки, в които да сложим снимките. Е, те това са въпросните рамки, доукрасени основно от Диля и малко от мен с пастели. Реших, че са крайно неподходящи за снимките ни /така и не ги сложих в тях/, а цветово ми паснаха на "тоалета"й, както и на цветовете на есента. Понарисувахме ги, нарочно отзад ги изрязах по-високо, за да придържат листата. Всичко е лепено първо със сухо лепило, а отгоре с тиксо - така и листата се запазват, дори след като изсъхнат. А и короната става за многократна употреба Laughing

# 258
  • София
ееееей откога го чакам тоя есенен празник!
Я дай линк към темата плийс!

# 259
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237215.0
може обаче да се наложи да посрещнем зимата до тогава  Laughing

# 260
сега се прибрахме от невроложката. според нея сьстоянието с гризането на ноктите и нервните кризи е типично за дете ходещо на ясла. отбелязах , че при яна не сьм имала такива проблеми , но тя ме увери , че момчетата по трудно се приспособяват по принцип , а и марти е по лабилен след по ранното си раждане. прегледа го все пак - всичко му е наред , похвали го , че говори супер готино за още ненавьршил 3-години. изписа му три хомеопатични , които ще пие по определена схема един месец и после пак ще говорим.
ох , да ви кажа олекна ми малко.  ooooh!  малко се бях притеснила . забрани да консумира кафяв шоколад под всякаква форма , телевизорьт изчезва от стаята тази вечер. надявам се след месец , пак да е спокойното ми момче.

Пинка, сега като сме в европейският сьюз вече не им трябват на майка ти покани и други документи. няма го и ограничението за максимум три месечен престой. 

# 261
странно ... момчетата се приспособявали по-трудно...
замислих се защото и в книгата, която чета се набляга точно на това - свикнали сме да слушаме за дискриминация , за неуважение и пренебрежение към момичетата и жените, а всъщност напоследък всички психолози предупреждават, че напоследък именно момчетата са подложени на социален натиск, непознат до сега, за някои било дори проблем да оцелеят емоционално. В наши дни повече от всякога момчетата, а не момичетата изживяват криза на самочувствието ... брех какви нежни душици растат в нашите момчета ...

Мони, какви хомеопатични ви предписа?
За шоколада и телевизията напълно я подкрепям. Откакто Дара ходи на градина не гледаме дори и новини  Close И наистина по-спокойно минават вечерите, имаме повече време да си поговорим как е минал денят ни. Не казвам, че Дара не гледа никакви филмчета - гледа по едно през уикенда - я палечка, я красавицата и звяра, а сутрин по нова има едно симпатично филмче за Хенри, което й стана любимо.

Понеже си говорихме за "рязане" на цветна хартия, ето една кълцаница, която придоби форма на къща с ограда:
http://smiley2312.multiply.com/photos/photo/3/44
Не се чудете защо прозореца е някъде над покрива  Joy

# 262
Нели, по-кьсно ще ти напиша лекарствата , че рецептата е долу в колта.
а иньче , шоколад аз не давам по принцип - дори и на яна още рядко и давам да го яде. телевизия ( по точно ДВД-та ) мартин не гледа . най-много за 5мин. , ако се загледа. лошото е , че те си пускат телевизорьт вечер за фон , докато си играят и се надвикват с него. това ги натоварва допьлнително . аз отдавна се каня да го преместя в другата стая , но снощи вече имах и основателна причина да го махна.

# 263
Човек веднъж да се навие на чамурлето и цел ден не я открива - ни на гесемето ни на стационарния #Cussing out
Виктор - ларингит - АБ, ама тоя път майка му нема да му даде АБ Crossing Arms

# 264
  • у дома
здравейте,

Явно се вихри този ларингитопричиняващ вирус с пълна сила, и ние се записваме..
Криска, и при нас е същото положение с Чам , аз съм записала час за интервюта при 2 други хомеопатки вече, но са чак декември. Ако те не ми харесат, ще ходим я при Александър, я при някой друг, който ни се изпречи пред очите.  Tired Явно хомеопатите са на мода вече, но търсенето е в пъти повече от предлагането - не достигат за всички желаещи.  newsm78

Хубави снимки с коронки, имаме си горски принцеси в темата  Heart Eyes  Hug
Ние доста поизоставаме с творчеството, засега само сме орисували стените с "галактики" и "слънца"  Crazy 

Мони, невроложката при която води Марти хомеопат ли е?   newsm78

Катето тази седмица не е на градина - в неделя вдигнахме Т и ни се развихри вирусна инфекцийка. Чам каза само бахова ябълка да даваме, така че и хомеопатия няма за момента.
Не сме спали тази нощ от ужасната непрекъсната кашлица. Сега сме на отхрачващи сиропи, да видим докъде ще я докараме. Аз съм зомби.

За червената шапчица - вЕрно нямаше билети, ние малко позакъсняхме, но решихме да си пробваме късмета.
Явно случихме удобен момент - всички с билети вече бяха влезли, ние се наредихме да купим билети за други постановки. Но едно майче преди нас вдигна страхотен скандал, слезе неква шефка от висините, пусна допълнително билетчета и подбра всички деца де що бяха останали долу да се качват  Wink
Като влязохме имаше поне още 6-7 празни стола  Wink
А пиесата много ми хареса  Peace Интерактивна, актьорите общуват с децата, а те на свой ред викат, танцуват, пеят .. много е раздвижена постановка, въобще трябва да се гледа както каза Неви, не 1 а много пъти.. подкрепям с 2 ръце.

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 14:39 от fastuche

# 265
Мони, невроложката при която води Марти хомеопат ли е?   newsm78

не е хомеопат - детски невролог е. марти понеже нали се роди по рано и година и половина ходихме при нея всеки месец. та се познаваме. много е готина , даже има 2-3 книги издадени. скоро даже я даваха по телевизията - по БТВ , мисля беше.

# 266
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Фъстъче аз имам координати на Александър ако ти трябват

# 267
Смайли, аз поразгледах цялото албумче Сръчни ръчички и доста неща си харесах; ще те помола и за руската книжка някой ден, но сега само ще се срамувам, че не я ползваме много-много... та: от вашето творчество: 1. предлагам и нова интерпретация за къщата - тези две разлетели се стени вдясно (а може би това именно е оградката) на мен много ми приличат на прострени дрехи Wink 2. от пластелиновите творения - харесаха ми много нестандартните цветове на снежните човеци, а и за Разните твари щях да питам как така равномерно са се получили разноцветните ивици... хайде, засега стига с похвалите, макар всичко да ме впечатли, дори 'неуспешната' овча маска Simple Smile

за момчетата съм съгласна... и имам пред себе си дори леко притеснителният пример с брат ми, но това е друга история...

за Савко - днес денят започна добре - контр. преглед при унг: всичко било наред с ухото вече, само че още 10 дни поне много пазене, т.е. стоене вкъщи явно; ама иначе беше твърд, че е било инфекция, а не от третата сливица; да, ама преди 2 часа Ежко се оказа доста сериозно обринат - по телцето дребни пъпчици, нагъсто, релефни, по крачетата - като дребни комарчета, не много нагъсто - според педиатъра, с когото се чухме, най-вероятно е от аугментина - днес е 8 ден, но той ни беше посъветвал да изпие този път цялата доза, 10 дни (а май преди не е пил повече от 7 дни) и да изчакаме, ако не се изчисти до утре, ще се обсъждат и други варианти...

ох, май и есенният празник ни се изплъзва...

хайде до скоро и никакви разболяващи се повече!

# 268
  • у дома
Неви, вие не обсъждате ли хомеопатията като вариант за Савко?
Дано Савко утре да е без обрив, пусти антибиотици..   Praynig хубаво е че ушенцето е ОК вече  Hug
 А когато седи в къщи болен бавачка ли го гледа?  newsm78

# 269
Шош, а от къде да ги гледаме тия поБаръци /както казва Дара/, за да не те посрещаме с празен куфар?
Най-често освен немския ибей ползвам тези:  Hug
www.myToys.de
www.walzkidzz.com

Мони, всичко ще се оправи с Марто  Heart Eyes
Янче, как е Бояна? Набива ли пюренца и каши? Хич не ми се почва това захранване нещо... Simple SmileМацотия, играчка, пфу.

Общи условия

Активация на акаунт