A festejar el día de Todos los Santos! España - Испания

• 20 014
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
ROZI24 днес съм на преглед при гинеколога, в идния понеделник на преглед при матроната и четвъртъка чак съм на ехограф вече нямам търпение да си видя бебчето.

# 31
За помощите, който когато може-само да са до Нова година, след това не приемам!

Рали, наистина имаме един български ресторант, в който готвят много вкусно и порцийте са огромни и на много прилични цени.Значи смятай, аз след раждането започнах да ям двойно, за да запазя 52 килограма(не че действа, ама...) и там с една порция кашкавал пане плюс гарнитура-преядох, но нищо не оставих-беше страхотно.Лошото е че не си дават рецептите за нищо на света   Confused , не че аз ги давам моите де... Embarassed

Мимки, баничката изглежда много вкусно, благодаря.Ще чакаме да разкажеш повече след прегледите.Аз вече се постабилизирах след раждането и пак искам да бременея, ама...като кажа на мъжо и той ей такива очи блещи   Shocked , вика ми-Ти луда ли си, с три деца... #Crazy , баскетболен отбор ли искаш?!  Joy

# 32
  • Ispania
РАЛИмного са хубави снимките Peace,оба4е дьЩеря ти е по хубава от тях Wink.
Марица,какво му има на детенцето?Дано скоро се оправи и ди ходите в кьЩи Praynig

Silray,ти си герой зна4и Wink,Щом след две искаШ оЩе едно Laughing

# 33
  • ES
Марица, не знаех, че сте в болница. Какво се е случило на Ани? Бързо да се оправяте.  Praynig

Я, си проверете нивото на испанския според института Сервантес

Рали, наистина сте си изкарали много хубаво, чудно е по тия манастири.

Ааа Силрай, пробвайте за мъжко сега.

Залагайте какво ще е бебето на Мимки  Laughing , аз залагам на момче.  Mr. Green

# 34
# 35
Момичета минах прегледа, нищо особено казаха ми да си продължавам желязото и витамини плюс това да пия и трябва да отида при личната да ми ги изпише. Иначе ме мериха качила съм 3кг.за 1м. кръвното в норма и бебока, което е добре и че на ехографията вече могат да ми кажат какъв ще е пола дали ще е (момче или момиче). Laughing И ми казаха след 5 седмици да си взема сита за гинеколог отново. Питаха ме дали съм минала ехографа и аз им отвърнах че е следващата седмица и това беше. Най хубавото беше че и татенцето успя да дойде в последния момент.  Laughing
Момичета днес чух и прочетох за българското момиченце което е починало ето повече инфо:
" Виктория Василев - дете на българи на 2 години, умира от погершна диагноза. Според докторите детето е боледувало от стомашно разтройство. Това е според медицинска експертиза в болницата Príncipe de Asturias . "Казаха ни, че не е нищо притеснително и че много деца боледуват от тази болест" - казва Красимир Василев. Часове след диагнозата, виждайки че температурата, диарията и повръщането продължават семейство Василеви отиват в друга болница - Centro de Salud de Meco. Там отново чуват успокояващи думи: "След два дни ще е добре". Шест часа по - късно детето умира.
Семейство Василеви сега са в България за известно време, но със сигурност ще се зъвърнат скоро за да потърсят правосъдие."
[Инфо за Испания 19.10.2007]

Ужасно е само като си го помислиш, а да не говорим не дай си боже да ти се случи.

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 20:20 от mimky

# 36
Най-напред ще почерпя,че мъжът ми днес взе книжка.Мина изпитът перфектно,без гре6ки,от първият път и се гордея с него.Та...заповядайте.

За Иви - благодаря ви,момичета,всичко е наред.Тича,играе...Днес цял ден сме били в Куенка,измори се от разходки и впечатления.Е,синичък е,милият,но какво да се прави.Тати му се бъзика,че е с две чела.Обаче оня ден бая се изпла6и и той.

Марица,какво се е случило,защо сте в болница?

,ама и ти...Какви са тия баници?Знае6 ли колко ни липсват тука,без кори и т.н.Недей така,че ми се прияжда като на бременна. Сигурно ще ти се увидят тия 5 седмици! ooooh!

Вес,браво на теб!Аз има да уча още от испанския.Иви ще ме изпревари ми се струва.

# 37
Здравете и от нас!Парво днеска гледах репортажа за на6ето балгар4е на 2 годинки.Много ми стана ма4но  Cry,да по4ива в мир малката ду6ица Praynig.mimky браво на беб4о Hug,и аз обзалагам 4е 6те е мом4енце Peace.Радвам се 4е сам помогнала за6тото има6 доста време до края Laughing. silrai и аз искам второ но 6те из4акам малко време да мине,4е с моя дивак едвам се оправям камоли второ.
 Mimiii браво на мажо ти  bouquet лека и безаварина.Тук има кори за баници от балгарските магазини,ако няма по4ваи да меси6 не е сложно PeaceХаеде целувки и лека но6т  bouquet

# 38
  • En un lugar de La Mancha...
И аз съм Супериор+,според института Сервантес  Grinning

Мимиии,честито за мъжа ти!Мерси за почерпката!А за корите за баница,знам от момичетата от форума,че се продават в магазините на Иперкор,на щанда за замръзени продукти.

Мимки,и аз бях останала с впечатление,че днес ще разберем пола на бебчо,но явно ще е другата седмица Sad.Аз залагам,че ще е момиченце Wink.
Много жалко това за бългорското момиченце.И аз го чух днес по новините.Косата ми настръхна като знам,че до преди седмица и ние бяхме с гастроентеритис и ходихме по бърза помощ и ни казаха същото като на тези хора-след няколко дена ще е добре....Странна работа,в рамките на 1-2седмици два еднакви случая,да не се е изродил нещо този вирус Shocked?

Марица,дано при вас всичко да е наред Praynig.Пиши,когато можеш,какво става.

Вес,чакам вече с нетърпение(остават десетина дена),че се нуждая спешно от помощ,с тези курсове не ми остава време за нищо.

# 39
Леле, хора много сте писали...
Мир на малката душица!  Praynig Не зам какво да кажа, винаги когато разбера за такова нещастие, загубвам ума и дума. Да почева в мир.

Mimiii , да ти е честит шофьор.Много и внимателно да ви вози и все на големи коли.  Joy Ако много ти се прияде баница, само пиши адреса си налични и веднага ти пращам два пакета, тук кори бол.  Simple Smile

Марица, как е детнце, дано вече да се стабилизира?

ROZI24 и аз така си казвх, е зчакм д порасне мало, поне бели да не върши, че не смогвам...Е, не беше най-доброто решение с чакането, защото сега белите са по големи, изпълнени с повече финес и по стабилен замисъл.Направо ми скрива топката по някой път.

mimky , аз ти пожелавам да си имаш каквото ти искаш бебенце, но залагам на момиченце.  Joy

# 40
Добър ден момичета!
Гери питах една позната какво помага за облекчаване на болката от никнене на  зъби  и тя ми каза един гел дават го и без рецепта от аптеката казва се Balsmo Primeros Dientes, дано помогне на Митето.  Все забравям да ти пиша за това лекарство, на нейното дете е помогнало в смисъл облекчило  го е малко, но не напълно да е премахнало болката.
Момичета момченце или момиченце важно е бебчо да се роди живо и здраво, макар и аз вече да нямам търпение да разбера. Но съм чувала и за случаи на мами които са им казали момче, а то момиче се родило и обратното,  100% не можем да бъдем сигурни докато не се роди. А и да кажа днес сутринта мъжо ми каза че усетил бебока понеже си беше сложил ръката на корема ми каза че било като някакво почукване, а аз как не съм го усетила незнам.  newsm78
Лек ден на всички   bouquet Hug

# 41
Детето ми е зле.Вси4ки лекари тук и в България(аз се консултирам и с тях) ме уверяват,4е ще се оправи.След дълъг период на ле4ение.
Категори4ни са и тукашните и нашите,4е вси4ко е при4инено от некадърното израждане,което ми направиха.Трябвало е да родя с цезарово,много добре го знаеха и въпреки вси4ко ми оставиха бебето така,да се мъ4и.
Направо нямам сили ве4е,толкова добре гледана и така добре се развива,изпреварва връстниците си по вси4ки параграфи,а сега ще трябва да се мъ4и по болниците.
Надявама се и се моля само и единствено да се оправи и да се забрави.Няма да стъпна и на по4ивка дори тук.Искам само да се стабилизира и да се махаме оттук,в тая държава здрав идваш и те убиват.
4увствам се адски зле,4е останах о родих тук,обвинявам се и така ми се иска да върна времето назад,но я нямам тази сила.

# 42
Марица, съжалявам много за случилото се.Какво по точно стана?Надявам се да се разреши проблема колкото се може по скоро и по най добрия начин.Стискам палци, малката душичка да оздравее.Предполагам само какво ти е.

# 43
Да почиват в мир двете починали дечица! Praynig

Марица,не разбирам какво се е случило,но звучи6 отчаяно,тъй че само мога да ти пожелая всичко да се оправи бързо и да се забрави още по-бързо.Скоро6но оздравяване на малката Ани и кураж на вас докато се оправи тя! Hug

Силрай,благодаря ти!В Куенка няма български магазини,та за това ни липсват баниците,но когато ни се прияде,взимаме бутер от "DIA"-та и замазваме положението.А чак да те притеснявам и ангажирвам да праща6 кори....не,не.Споко.Чак толкова не. Naughty

Гери,аз взимах за Иви едно гелче на име "NANI",бях доволна и на него му харесва6е.Дано и при вас свър6и работа ако ре6и6 да го пробва6. Peace

РОЗИ,с кори се справям с баниците добре,ама с готови кори.Меся пити,балатони правя и др.подобни,ама при корите за баница ... там не ме търси.Не ги умея.Сигурно ако някой е до мен да ме напътства,ще се науча. Rolling Eyes

Мимки,съсредоточавай се да усети6 бебчо,че ако знае6 само колко сладко побутва отвътре.... Party

Саби,не съм сигурна дали този магазин го има в Куенка.Ама благодаря.Браво и на теб за испанския.После ще видя и аз как съм  Thinking

# 44
Здравеите!Марица много гадно мила Sad,дано се оправяте барзо..Наистина тук секциото е рядко явление,докато в Бг е пожелание.Имам една позната тук докато ги обеди 4е не може да ражда нормално заради о4ите големи проблеми #2gunfire.Гел4ето за заби са6то помага и на моя сладур аз му давам и Нурфен и се успокоява барзо.Да ставам 4е ме 4ака работа целувки на вси4ки Hug Mimiii другия наине бутр тестото което го продават по магазините в Меркадона,Плус.

Общи условия

Активация на акаунт