17 ноември! 5 ГОДИНИ BG-MAMMA! Общофорумска среща (НОВО преброяване)!

• 26 595
  • 688
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Стрелче, не се крии, покажи се  Mr. Green

# 586
...
Боре,ти сериозно ли?...
Шегичка, бе Зори.
Само за оръжие ровят.

Понеже някои не са разбрали, да поясня, че аз имам грижата за табелките на всички.
За потребителите, чиито имена ги има във списъка публикуван на първа страница в тази тема ще има предварително подготвени табелки.
За другите ще пишем на място.

Борка ,на мене може да не ми правиш Wink Аз си имам бадж (на подписа се вежда) hahaha hahaha hahaha

# 587

Клаустрофобията ме хвана.  Outta Joint А дори не знаех, че имам такава - цифрата е виновна. Mr. Green

# 588
Mdaaa,mnogo zadushevno shte e.....sblijavashto niakak...

# 589
  • София
Нямам търпение  Hug ..ако ще и хиляда да сме  Laughing

# 590
Ще свирна, за място до камината Simple Smile
Гейка  Mr. Green, да не ме изтървеш някъде в навалицата?  Hug

# 591

Клаустрофобията ме хвана.  Outta Joint А дори не знаех, че имам такава - цифрата е виновна. Mr. Green

Голямо меле ще бъде, спор няма....

Тъкмо да е по-весело Party

# 592
Ох, аз съм в предпоследна чуденка....появявиха ми се разни здравословни проблеми, чийто лекарства ми глътнаха голяма част от отделените за целта средства, братовчедка ми става на 11 години, мога и да й компенсирам отсъствието после все някак, ама имам едно притеснение друго най-голямо, че ако наистина дойда няма да мога в такава огромна навалица да се видя и поговоря с всички, които искам...или пък за целта ще трябва да обикалям точно като цветарка от маса на маса...ух не знам  Embarassed

# 593
Ох,аз ненам кой ме е записал за купона,вече си имам предположенията и му писах на лични Simple Smile Незнам дали ще имам сили да се дотъркалям,много съм рогато и чепато,и много се ръфах тези дни с разни...то не бе кълване,не бе чудо Mr. Green,пък и съм смотанка по прррррррода Mr. Green Кой беше със снайпер да се прикрепя към него? Simple Smile При всички случаи ви желая много танци и бира Hug Hug Hug Аз друг път,незнам дали съм заслужила,като ме напада някой съм просто раздвоена и добрата ми страна ми казва"замълчи си,отвърни с добро",другото ми аз обаче крещи"напрееееееееед! в атака!" и за жалост най-често побеждава то Mr. Green

# 594
  • София
В последния момент  мъжът ми реши да види, каква е причината да отделям толкова време на този форум - ще дойде и той, бройте ни четирима. ooooh!

# 595
  • Linz
В последния момент  мъжът ми реши да види, каква е причината да отделям толкова време на този форум - ще дойде и той, бройте ни четирима. ooooh!
Той спря да се мярка из форума...

# 596
  • София
Някои ще дойдем по-късно... към 10-11...

# 597
Ако знаете кви гимнастики правя, за да си уредя нещата и да дойдаааа..... ooooh!
Първо-отказах едно гости-пратих мъжа ми да ходи сам.Но не къде да е, а на свинско погребение-едвам ще го преживея,ама....
Второ- ще си оставя детето да спи под зоркото наблюдение на малкия си вуйчо,който е на 17. Crazy
Поради втората причина ще дойда чак към 21ч.

Но ще дойда Hug bowuu Party

# 598

Нямаш грижи, поръчката ще те чака, знам какво. Grinning

# 599
  • Варна
...Ще си нося и фотото и ще снимам на воля. И след това компромат след компромат Simple Smile
На входа на въпросната кръчма проверяват всеки и не пускат с оръжие, фотоапарати и вибратори.За малко да се провали всичко, не само изненадата.
а, аз тогава няма да идвам Crossing Arms

La Bomba, не се излагай! Кажи и ще ти вкарам два фотоапарата, пък ако ще и да ме обискират всякак Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт