17 ноември! 5 ГОДИНИ BG-MAMMA! Общофорумска среща (НОВО преброяване)!

• 26 595
  • 688
  •   1
Отговори
# 600
...Ще си нося и фотото и ще снимам на воля. И след това компромат след компромат Simple Smile
На входа на въпросната кръчма проверяват всеки и не пускат с оръжие, фотоапарати и вибратори.За малко да се провали всичко, не само изненадата.
а, аз тогава няма да идвам Crossing Arms

La Bomba, не се излагай! Кажи и ще ти вкарам два фотоапарата, пък ако ще и да ме обискират всякак Sunglasses.
Боже, кой говори за фотоапарати...за вибратори, за врибатори Mr. Green

# 601
Ако знаете кви гимнастики правя, за да си уредя нещата и да дойдаааа..... ooooh!
Първо-отказах едно гости-пратих мъжа ми да ходи сам.Но не къде да е, а на свинско погребение-едвам ще го преживея,ама....
Второ- ще си оставя детето да спи под зоркото наблюдение на малкия си вуйчо,който е на 17. Crazy
Поради втората причина ще дойда чак към 21ч.

Но ще дойда Hug bowuu Party
Миналата година по същото време пак имаше купон.Спомням си датата, защото един приятел си празнува тогава рожденния ден.Мъжа ми отиде без мен.В събота пак е същата ситуацията.Казах му да си търси девойка, аз съм на купон Mr. Green
Те пък ще са в Кривото Mr. Green

# 602

Нямаш грижи, поръчката ще те чака, знам какво. Grinning

# 603
Казах му да си търси девойка, аз съм на купон Mr. Green
Не е важно с кого си отишъл,
а с кого ще си тръгнеш, нали.

Хайде, веселете се и за мен!

# 604
Казах му да си търси девойка, аз съм на купон Mr. Green
Не е важно с кого си отишъл,
а с кого ще си тръгнеш, нали.

Хайде, веселете се и за мен!
О дааа, естествено!
Ще се веселя и ще изпия един джин с фанта, за теб Heart Eyes Hug

# 605
  • Варна
Боже, кой говори за фотоапарати...за вибратори, за врибатори Mr. Green
[/quote]

Мдаааа, за клюкарите мисля само явно...

# 606
Бива ли така - от вратата за ....  Laughing
Takа обичам аз, сюлейбана конкретно. Иначе може да се разминем и да пишем после в темата: "....ей, защо не ми се обади? Аз бях онуй срамливото у кьошето......."

Някои ще дойдем по-късно... към 10-11...
Тъкмо ще има повечко места.

...Но не къде да е, а на свинско погребение-едвам ще го преживея,ама....
Ни въй срам. По време на пости...................

# 607
  • София
...или пък за целта ще трябва да обикалям точно като цветарка от маса на маса...ух не знам  Embarassed
не се притеснявай, ще ти разясня как се прави, ти само ела  Hug

# 608
Наистина ли са забранени фотоапарати??

# 609
Ако знаете кви гимнастики правя, за да си уредя нещата и да дойдаааа..... ooooh!
Първо-отказах едно гости-пратих мъжа ми да ходи сам.Но не къде да е, а на свинско погребение-едвам ще го преживея,ама....
Второ- ще си оставя детето да спи под зоркото наблюдение на малкия си вуйчо,който е на 17. Crazy
Поради втората причина ще дойда чак към 21ч.

Но ще дойда Hug bowuu Party
Ето това е сериозен човек.Браво на теб!А за фотоапаратите,в много заведения не дават,щото разбираш ли сега колко неловко би се почуствал някой "бизнесмен",който случайно е там,но не с жена си,а с някое стройно младо парче.Не се знае тези снимки кой и с каква цел ги прави.

# 610
Много жалко тогава, тъкмо се канех да си взема снайпера  Mr. Green
Ресторанта не е ли  резервиран само за нашто събитие? Какви бизнесмени на мамешка среща...

# 611
Под въпрос съм дали да дойда...и то заради себе си. Смазана съм от работа тази седмица, кисела.....едва ли ще е голяма загуба евентуалното ми отсъствие.
Както дойде. Tired

# 612
Жозефина,я пий витамини и утре да си на линия! Hug

# 613
  • Пловдив
Оказва се, че аз няма да дойда. Иван-Асен е болен, аз съм болна....... Кофти Cry

# 614
  • София
За огромно мое съжаление, пропускам утре! Ужасно, ама ужасно съм болна. От години не съм била толкова зле. На антибиотик съм, ама и той не ми помага, та в понеделник ще казва докторката дали друг да почвам. Пожелавам ви приятно изкарване и се надявам коледния вече да не го пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт