Как наричате половите органи на бебчетата, когато говорите за тях?

• 20 009
  • 339
  •   1
Отговори
# 210
в нашето семейство женското е "муни", а мъжкото е "чурка", но паднах от смях веднъж като чух че едни познати казват на женското "морунка" Joy

# 211
Пише  Wink, а "чурка" ми звучи зле

# 212
На нашата Дария баща й вика на половите и органи флинда Mr. Green

# 213
# 214
  • Пловдив
хахаха май хората понякога не знаят какво точно казват  Joy
ейй много сложно с нас жените. Защо за мъжкото достойнство има 300 думички, а за нашето има само 1 и тя е грозна и никой не иска да я казва? hahaha
Joy Joy JoyЗа съжаление е така.
На моята дъщеря Я наричам шуша,шоша,чоча...ей такива измислени неща.Като почне да пита ще му мислим... Wink

# 215
На дъщеричката ми - шушулка ; На синовете ми - пишонка ;
Но наистина по - напред има "опасни" думички . Добре се посмях . smile3532

# 216
  • Sofia
За сега сме с "паца и пацка", а пък нататък ще му мислим т.е. отсега сме се разбрали тати да му мисли, как ще го обяснява.  Simple Smile

# 217
Дуда,дудка за момиче и чурка,чурче или чучурче за момченце.За тестисите татито им казва топушки GrinningТемичката е забавна и не мисля,че след време ще се получат недоразумения както и да се наричат пол.органи.Да не подценяваме интелигентността на децата си Peace

# 218
Имам момиченце- мием дупето и дудата  Wink
Аз казвам дудата ,дутката ,пишката , пишлето на сина ми Mr. Green

# 219
Ние сме на шошка Blush

# 220
хихи мама на мен като бях по-малка викаше шошоркатаа сегаа там долу ама съм на 15 Grinning иначе за момче най-добре пацата   Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed на мен баба до 12 годишна ми викаше пицата  Grinning Grinning Grinning

# 221
# 222
За момченце - пишле,
за момиченце - чочка.
Майка ми така е казвала и аз това знам. newsm78

# 223
Аз му казвам пишонката, но той казва бубата. Явно в градината така му викат, защото откакто тръгна на градина използва тази дума.

# 224
Ние мием шоши,шуши или шушка, звучи ми много сладко. От моето детство ми е останало муна и мунка, но някакси не ми звучи така.

Общи условия

Активация на акаунт