Служба вече не остана-през НОЕМВРИ не войник,а мама аз ще стана!

• 10 948
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
еййй 4е хубаво снежно навън.

днес ще има ли бебенца? оххх ние очакваме първата вълна баба и дядо-ама идват само за днес така че...аз съм приготвила една камара пране за гладене-нали да помагат идват.
аз бях със сестра ми и утре с нея за последно-голям кеф-готви, чисти, глади....ще се ококоря другата седмица като остана сама.... Shocked
ноща мина спокойно- с 2 хапвания тоз път-почнах инфакола-да видим тоз следобед кво ни чака.
лека неделя на всички и успех ако някой тръгне да ражда.

# 166
Добро утро  Coffee
Аз си мисля че съм станала супер рано ама като ви гледам всеки път вас, направо съм си поспаланка Simple Smile
Гледам си линийката- ми то не останало вече... ама аз ту се чуствам като че ще раждам, ту все едно съм в 5ти месец и имам чуството че беба няма никакво намерение да излиза  Thinking
Онзи ден бях при докито, даде ми направлението за болницата или каквото е там, прегледа ме, каза че още си е затворено всичко, и другата седмица да ходя да ми записват тоновете, взе ми микробиология, ама ми предписа и някави нещица че нещо немога да се оправя с тия гъби.... Уговорихме се за раждането и вече съм готова и багажа е готов, само за беба незнам Simple Smile
Иначе като гледаше на ехографа- гледа, гледа и вика "ама това бебе хич не е малко", 3кг. тежало, каза че си е взела всичко Simple Smile защото и аз се притеснявах че ми е малък корема, и така ми стана хубаво и по-спокойно, ама пък после си мисля- ами тя ако расте още аз както ще раждам нормално... назнам.... да не се наложи "да и разширяват пътя", само това ме притеснява

Galaxy, пожелавам ти много късмет утре, ще стискам палци! Всичко да мине леко и да се роди най-страхотното, здраво и щастливо бебче. Успех   bouquet

На всички хубав неделен ден пожелавам Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 09:37 от zitabg

# 167
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ПАТРИСИЯ И ЛЮБОМИЛА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, СИЛНИ И УМНИ МЪЖЕ!  bouquet
А снега навън ми създава коледно настроение - сигурно е от хормоните Mr. Green
Галакси, успех утре! Peace
Отивам да събудя бъдещия татко, че горкото кученце иска вече да излиза на разходка  animal037

# 168
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile

Как се наспахме чудесничко тази нощ и днес ще си седим в къщи и ще се излежаваме - това ще ми е първия такъв ден от години на сам...След като вчера пресадих цветята, измих, изчистих, изпрах 2 перални, изпекох поне 2кила месо на скарата вън, та да има милото да яде цяла седмица, да не готвя като сеприбера от работа Simple Smile Чак се потупах и си казах - браво работливке!

Мими, за коликите знам че много помага ако сложиш нещо топло на коремчето на бебчо и като му масажираш пупата с кръгови движения. Преди месец присъствах на един изблик на колики на едно бебче /на моя приятелка/ и то не само че се въртеше и се късаше да реве, ами сеподу цялото, едното му око подпухна и се затвори и само това го спаси. Тя гладеше пеленка с ютията, а таткото топлеше коремчето на бебето... Може да са бабини деветини, ама само това знам че помага когато вече започнат коликите...

Ще пишем пак по късно- сега отиваме да си правим кафенце Simple Smile

Хубав ден на всички ви Simple Smile

# 169
Здравейте мамчета!Честито за новите бебчета!!!!!!!!!!!!
Я да ви питам аз,вие на някой ли ще кръщавате бебоците или не?????На мен хич не ми се ще да дам някое тъпо име на бебо само за да е на дядо му.Баткото е на никой и когато се роди стана война в рода Simple SmileНе ми се гледат тия работи пак,ама май и този път ще си избера име което ми харесва.Ще се радвам да споделите вие как ще действате.
Нещо от 1-2 седм. имам пронизващи болки ниско долу ,като да ти забиват шишове и барзо минава.Някои чувства ли нещо подобно?все ме е шубе да не тръгне по-рано,че още не сме готови Simple Smile
Момичета тези които ще са планирано секцио ,как си избирате датите?На мен ми е мн. трудно да му избера рождения ден!

# 170
  • София
Добро утро и от мен,

Днес до по-късно успях да поспя, ама вечерта много се въртях.
Ей, стискам палци на Галакси за утре, дано всичко мине леко и бързо! Утре ще дебна за хубавата новина  Simple Smile
Днес мисля да мързелувам - то в това време какво да се прави - сега пия кафенце, каката още спи /ама че поспалана си имам/, а татито прави кифлчики  Mr. Green Разточил е тука едно тесто...да видим какво ще излезе  Simple Smile
Аз утре ще звъня на моя лекар да видя дали във вторник пак ще ходя с багажчето...тоя път обаче няма да се настройвам.
Чуствам бебето много ниско долу и дори ме е страх като ходя до тоалетната...при вас така ли е?
За коликите - аз бях взела и чайче за колики, което съответно Таня отказваше да пие и реших, че мога да го пия аз /така и така съм го направила/ и евентуално нещо да мине през кърмата. Мими, внимавай какво хапваш - някой бебета са с по-чуствителни стомахчета - примерно зелето знам, че много дразни - т.е. като мине през кърмата и после...гадните колики. Успех и дано Инфакола помогне.

# 171
Сладурче...вярно,че се възстановяваш бързо,ама пък се притеснявам и от някой други неща ... Sad аз за това се изнервям вече - не мога да избера.Жалеко,че тук не важи павилото - от два стола - на земята  Laughing  Laughing Все на някой ще седна
за другите неща нали ти викам,че има пластика Wink

# 172
  • София
Успех на Галакси утре Simple Smile Ще следя и аз да видя скакъв беборан ще ни зарадва тя Simple Smile

Jutoo, аз нямам такива усещания, но аз като цяло си нямам нищо от онова, което си имате вие тука във форума - освен корем разбира се. /Даже доки ми се кара, защо все я питам защо не ме болят тазобедрените кости или защо нямам контракции или нямамви такива неща/. Но и на теб ти остават 9 дена до термин, а може и по-мъничко, така че предполагам, че е нормално усещането Simple Smile Успех и на теб, че малко ти остана Simple Smile

# 173
Според мен пък бъркате името на Патрисия-при нас,ако не се лъжасе разписваше patriciaa newsm78...
Ще стискам палци на Галакси,дано се разпише преди да тръгне Peace
Аз след поредната нощ цяла при това кукуване,станахмнаправих закуска,изпратих милото пак по работа,сготвих,прострях едн апералня,междувременно измех доста чинии и сега мисля да се хоризонтирам пък дано поспя малко Tired
Jutoo,не ниско,ам не знам колко ниско я усещам вече..не си само ти,направо имам чуствоточе главата и е в пикочния ми мехур, и то верно има една топка там Laughing

# 174
Добро утро!
Честит първи сняг на София!!! Laughing
И на мен ми действа Коледно някакси Laughing

Честито на LYBOMILA  и patrissia!!!!Да се радват на здрави и послушни бебоци!

Днес и аз мисля да си стоим в къщи на топло!!!Вчера пообиколихме София за последни належащи покупки и днес ще си стегна поне багажа за родилното.
Ооооо ooooh!    totonto Честит ти рожден ден!!!(на патерици) Много щастие и много усмивки!!!

Хайде,че ми донесоха закуска newsm44 По-късно пак ще се вkлюча!

Хубава неделя на всички!!!

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 11:36 от krisi4

# 175
Здравейте от мен!
Софиянки, снега не се ли е стопил  Shocked, толкова студено ли е в София?
Много обичам сняг  Heart Eyes, тук е валял един гаден дъжд и е едно мокро, влажно, подтискащо...А мислех днес да се поразходим. Вчера много ми хареса времето - студено, сухо, но без вятър...и такова време много обичам  Laughing
Сладурка, като си си наумила, че нормалното раждане ще ти се отрази на сексуалния живот, ейййй...то до пластики стигна, то чудесии  Crazy Стига си мислила простотии, ще видиш, че всичко ще мине нормално, не си навивай на пръста глупости, ще ти се карам вече  Naughty
Сега май ще се хващам да пренаредя шкафовете - ще вадя зимни дрехи и ще прибирам летни. Защото и това не съм свършила още  Rolling Eyes, такъв мързел ме е налегнал. Да почвам, докато не съм се отказала  Laughing

# 176
Добро неделно утро момиченца Grinning
При нас няма сняг,ама такъв студ е че......
Веси,това за имената наскоро го обсъждахме.Лично ние с мъжа ми (вече го уточнихме) сме решили че това бебе ще носи името на майка ми,която ми е двсната ръка и сега и двете ще и ги тропна на главата,че през декември се връщам на работа.А и като сме го споменавали това решение,немога да ви опиша блясъчето в очите и.Все казва както си искате,но ще се разтопи ако е на нея Wink

И аз малко се пообърках с тези патрисии,ама ги оправих.Поне тази с близнаците фигурираше с 2 сини щъркелчета.А иначе другата се разписваше напоследък.
Малко се чудих дали да включвам такива дето изобщо не се мяркат,а и самите те не съобщават новината,а някой прочел някъде,че еди коя си е родила.Вие как мислите?

# 177
ДОБРО УТРО...май вече е ДОБЪР ДЕН и от мен!!!

Да се похваля, че така хубавко си поспах нощес...
станах чак в 9 и с такова настроение  Crazy
почнах да чистя...та чак до сега....
в главата ми се върти мисълта, че и ние сме малко като
животните - като ще раждат и почват да се нареждат, да си подготвят
хралупката...та май май повечето от нас правеха ремонти, че ние
още малко даже ни остана да приключим...все намирам нещо да чистя...
голям майтап  Grinning

Дес, аз мисля, че може някой мами просто да нямат възможност и за това да не пишат...
ама пък ти казваш за тези дето са писали другаде...незнам, аз съм да ги оставим и в
нашия списък, пък ако не пишат при нас после...тогава...

ето и няколко заглавия и от мен / и аз бях в началото 1-2 пъти кръстница  Wink

НОЕМВРИСКИ мами героини вече раждат своите бамбини...

Ноемврийски мами тук си пишем и чакаме във бебешкия списък да се впишем...

# 178
Добро утро,мами!Ние сме спали като къпани,нищо не ме боли вече(чукам на дърво).Сега чакам мъжкото тяло да се прибере и да ходим да купуваме скрин,че дрехите ми стоят по земята и немога да им намеря място в гардероба.Дано си намерим де,че като знам предишният път какво безрезултатно обикаляне беше.
Галакси,да се разпише задължително преди да отпътува!
А Цецето как е,някой чувал ли се е с нея?
Дес ,аз незнам кое еправилно,но тази мацка я няма дори в списъка.Може би е редно тези,които са в списъка да ги включиш,не се знае каква е причината да не пишат,а тези които изобщо ги няма,да не се включват.
Нека и другите да кажат.
Приятен ден ви желая  Hug

# 179
Чух се с Цецето. Тя е добре. Бебчо има по-силна жълтеница и не е постоянно при нея, но и я носят на три часа да я слага на гърда. Каза, че още няма обилно мляко, но по мъничко си слиза. Разказа, че докато е чакала за секциото са й изтекли водите, т.е. така или иначе е щяла да роди този ден. Звучеше изморено, но се държи геройски. Праща поздрави на всички и да знаете, че много й липсвате Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт