Служба вече не остана-през НОЕМВРИ не войник,а мама аз ще стана!

• 10 948
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Просто Аз,я дай малко воля на творческата си душа и да попълним списъка с чакащи заглавия.Иначе ръцете ми са далеч по добре Wink
Приканвам и всички на които им дойде нещо наум да дават идеи за заглавия,че както се очертава по 3-4 за седмица няма да ни стигат вече.И аз ще се понапъна Crazy

# 151
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА totonto! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРО ЕДНО СЛАДКО БЕБЕЧЕ ДА ТЕ РАДВА МНОГО!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ НА СОФИЯНЦИ  Laughing

# 152
ПОМОЩ! Моля опитните мами да помагат за тези колики-този следобед към 6.30 като ревна и изкара около час и половина. Чух, че коремчето му орави пук пук-гърчи се и направо си пищеше. Като гушна се окротява, заспа и дори се наспа върху ккорема ми...споделете опит.

За раждането: при мен мина малко отзад напред заради изтичането на водите и че не бях в 9-ти месец. Но като цяло в 9 ми сложиха системата с окситоцин (имах слаби контракции вече-ама много слаби) и в 13.13 родих. Контракциите се увеличаваха постепенно, акушерката много ми помагаше. Имаше един период в който доста боля-хехехехе аз бях сигурна че няма да викам-да беее охкаш пъшкаш и не ти пука. Упойката не можеха да ми я сложат в нормалното разкритие защото Боян не се беше смъкнал и можеше да се обърка раждането. Лека полека усетих напъните( все едно ти се ходи до тоалетна) та сложиха упойката и...от този момент нататък вече е друга песен. Усмихнах се, дори си комуникирах с екипа-така раждам второ веднага. Неразбирам жените, които се дърпат от упойката-наслаждаваш се на раждането и мига когато бебо излиза, а иначе си боли и си е...гадно.
Аз нямам никакви разкъсвания, имам 2 вътр. шева, което направи възстанояването ми много лесно. На 3ия час бях на крак, болки леки в чатала имах около...1-2 дена, а сега съм как да кажа...имайки предвид че се навеждам свободно-просто не помня кога бях бременна, а раждането ти изчезва от главата като гушнеш бебока.
пак стана дълго.

# 153
Мимиии,няма спасение от тия колики.При нас носенето  с ръка през коремчето помагаше и гушкането както ти казваш.Чувала съм но не съм практикувала, затопляне на пелена с ютията и я слагаш сгъната да топли коремчето.И друго - капки,напоследък много мами ми казват че Саб Симплекс им помага,аз ползвах бейбинос,но.....коликите минават след 3-4 месеца.И точно времето в което казваш май са най активни Rolling Eyes Дано ги преборите успешно и бързо Hug

Лека нощ на всички!

# 154

newsm59 totonto,Честит рожден ден!!!  newsm59

bouquet Много здраве, щастие, късмет, любов и здраво и щастливо бебче!!!   bouquet

# 155
TIHA VODA ама аз не разбрах защо толкова време я мъчат твоята приятелка,каква е причината ShockedДано вече има резултат това е нечовешко толкова дни да не я срежат Shocked
Мими,това с коликите е страшна работа,аз затова съм се запасила с Инфакол,дано поне той помага,не знам какво да ти кажа другите вече мами да дават съвети Tired
Като четох за твоето раждане и аз се окуражих и с кеф бих си раждала нормално,ама като тука няма епидурал...как д аискам да съм герой!
ПростоАз,то май наистина вагиналнотораждане най-бързо се възстановяваш,а и при вас поне има екстри като епидурална упойка,аз ако знаех,че поне на това мога да разчитам нямаше много да се чудя! За другите притеснения си има пластики Embarassed,на теб поне средства,а и подкрепа от милото няма да ти липсват-но каквото дойде,желая ти успех на 24-ти Peace

# 156
Момичета,знаете ли ,че за първи път май и аз имам някакви болки ниско долу.Много са леки и като съм ви слушала вас как ви боли,мисля че няма от какво да се притеснявам,но...знае ли се,пък и сме сами с беба,така че по-добре да си стои на топличко детето за сега.Рано и е още да излиза.
Ще полегнем,пък ако не заспим пак ще седнем пред компютъра,но какво ще правим сами?Ще ви пеем приспивни песнички  Wink

# 157
mergi пий но-шпа,ако имаш,ако ти минат болките всичко е ок,ако не...успех Peace

# 158
  • София
ехоооооооо, момичета  Laughing-как ми липсвахте само... няма ме 2 дни, а вече сте отметнали две темички и няколко бебета  Hug
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ НИ НОВИ БЕБОШОЦИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТКО  Peace
mimi22, много ти е хубав малкия Боян  Rolling Eyes-хайде да ни стига всички.
Галакси, душице, ти ли си следващата -това ми се струва по-страшно-да си знаеш датичката и само да чакаш.хайде, поглези се малко на милото и ни пиши утре как си-ние , знаеш, вече стискаме палци  Praynig
хайде, лека на всички, че май няма никой онлайн  Embarassed

# 159
Здравейте, момичета! Stop Много ви благодаря за хубавите пожелания. Аз вчера въобще нямах време да седна пред комп., но сега с поредното "кукуване" през нощта ще се отчета.
Аз вчера си го карах като истински рожденник - цветя, подаръци и ресторант. Мислех, че няма да издържа, ама то пусто адреналин и затъжване, та беше чудесно...... .

Днес по някое време ще се опитам да кача и аз нещо в албумите, само че ми трябва време да попрочета как става....
И по този повод, че не съм качвала в мненията се и картинки, считайте че съм ви казала НАЗДРАВЕ на всички и съм си пожелала всички вие, както и аз да сме много щастливи с предстоящите виждания с нашите бебчета, а родилите мами да са радват безброй мигове на малките си съкровища!!!!  bouquet newsm51 smile3525

Да са здрави и весели новите бебоци!

Я, сега да пробвам дали ще успея малко да поспя....... 1countingsheep

# 160

И понеже все още ме държи празничното настроение, а пък и имах муз Joy цял ден, ето ви някои идеи за заглавия:

1. Ноемврийското бебче вече си мисли да види мама, но студът вън го нямаше в плана!

2. Бебоците ноемврийски усетиха снежинките студени и настаниха се те още по-удобно в мамините големи кореми.

# 161
  • Варна
Я totonto и тя като мен будува - ама поне има причина - купонясвала  Mr. Green
Честит Рожден Ден - да бъдеш много обичана и едно здраво и хубаво бебче да те радва
 newsm59

А аз еееееей такива   Shocked  съм ги облещила - сън не ме хваща - то от киселини ли от какво и аз вече не знам - ми то две порции спагети изядох - както някой спомена ГГЗ. Поне ви изчетох Whistling

И още едно бебче си имаме.....

Честито Любомила - да ти   жив и здрав бебока и скоро да се гушкате с татито

Арабела и аз като теб - за тая седмица си оставих пазаренето- всичко на всичко имам една нощница гащи за еднократна употреба, бръсначка за болницата и чехли - дето мама ми ги купи. А вече май ме понамързява да обикалям и ще видим как ще се справяме.

# 162
  • Варна
Ей мамчета - ние си имаме две патрисии- гледам че ги бъркате. Тази която си е с близнаци е Patrissia.

Леле а какво ми пише на линийката долу Shocked - бебчето можело всеки момент да дропне. Явно трябва да тичам за още нощници и памперси за бебчо.

# 163
Добро Утро

totonto  Честит Рожден Ден на една малка патеричка! Да си жива,здрава и мнооого щастлива.А съвсем скоро - радостта да бъде двойна!   bouquet

От ъгъла Ноември цял се е показал,а и бебчо близка дата си е набелязал!
    Ноемврийски художници вместо с четки в ръце ще се окажем с изрисувано малко дете!
    Ноемврийкси кореми погалваме нежно,а навън задава се времето снежно!
    Бебче малко,сгушило се на кълбенце ще ни рита до Ноември ту с ръчица,ту с краченце!

# 164
Сладурче...вярно,че се възстановяваш бързо,ама пък се притеснявам и от някой други неща ... Sad аз за това се изнервям вече - не мога да избера.Жалеко,че тук не важи павилото - от два стола - на земята  Laughing  Laughing Все на някой ще седна

Общи условия

Активация на акаунт