Свалих 20кг с оцет

• 120 245
  • 599
  •   1
Отговори
# 420
 оцета се пие преди кафето. Кафето по принцип тр да се пие без мляко и след 12часа,защото спира очистителния процес. Аз ги правя сутрин заедно , но пия първо оцет4ето после кафенцето,защото и аз не мога сутрин без кафе.

# 421
  • в резерват
оцета се пие преди кафето. Кафето по принцип тр да се пие без мляко и след 12часа,защото спира очистителния процес. Аз ги правя сутрин заедно , но пия първо оцет4ето после кафенцето,защото и аз не мога сутрин без кафе.
Това за кафето не го знаех, ама сутрин без него и аз не мога.

# 422
И аз се хващах за кафето като стана от сън,но откакто съм оцетче не ми се пие кафе Laughing.А елексира го приемам от 10-ти т.м.,т.е.5 дена.Моя е на "Веда"-Плевен/не е лош/ Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 08:29 от gretacvetina

# 423
  • София
Здравейте и от мен. Следя темата от самото начало и ми е много интересна. Имам да свалям 10 кг (които натрупах) след като родих Shocked В момента правя една 10 дневна диета и след като я свърша влизам в клуб "оцетки". Hug

# 424
Ехо , тука сам.....дрехите ми широки станаха , а кантара на доктора е развален , нервира ме днеска по-тежка ме изкара,,,,гадни машинарии!
 Sick Sick Sick

# 425
Здравейте, момичета! И аз продължавам, мисля че има някакъв резултат, но трябва повечко време! За марките - аз пия търновския, но с ужас установих , че в околните до нас магазини има само от ментетата, за които прочетох в Гугъла! Днес трябва днес да се разтърся и да си купя , да имам и меда ми свърши днес, ама ще  зареждам нов!
Лек и режимен ден!

# 426
Добро утро КИСЕЛЯЧКИ   bouquet
Денят ми започна с оцета и с краката на горе  rotfImao
От 7 часа моята Ния ми е вдигнала кръвното, то рев, то сополи, изгорих се, изнервих се и наван вали сняг  Confused
Вече ми идва да се  #2gunfire  Mr. Green
Лек и спокоен ден ви пожелавам  Hug Heart Eyes

# 427
  • София
А пък моят оцет е На Вега-Плевен и хич не съм доволна от него.Слагам и по три лъжици и пак ми се струва много слаб-незнам аз ли съм нещо повредена,защото обичам кисело и горчиво(даже известно време бях на лимонена диета)или оцета не е качествен newsm78Концентрацията му е 5%,а съм чувала че има и по 10%,та съм в чуденка дали да не го сменя,че няма смисъл да пия боклуци.А иначе и при мен се наблюдава вече оширочаване на дрехите,ама аз си спазвам и хранителен режим-само на плодчета,та незнам кое е дало резултат-оцета или режима.
Лек и диетичен ден ви пожелавам  bouquet

# 428
Хайде и аз да дам отчет.Сега пийвам оцета,то вече е обед  Embarassed ама аз съм си поспаланка.
Eui успокой се мила и си нацелувай детенцето.И такива дни ще има.Много хубаво именце сте  й сложили.Да ти е жива и здрава.
Момичета,това е отцет до откат и да се надяваме ,че след 2 месеца резултатите ще започнат. Hug

# 429
Slav4e_Av4e благодаря ти мила  Hug Heart Eyes
Денят ми не е станал по весел, но по важното е оцет до откат, пък тя гората е на близо  Joy

# 430
Много съм доволна от темата.И аз пия оцета от началото на темата.Често ви чета ама все не ми остава време да пиша.Моят оцет е от този с витаминС и мед на В.Търново.Има ефект!!!За1мес. оцет+бвд-5кг.Кураж момичета.Усилията ви ще бъдат възнаградени.

# 431
Много съм доволна от темата.И аз пия оцета от началото на темата.Често ви чета ама все не ми остава време да пиша.Моят оцет е от този с витаминС и мед на В.Търново.Има ефект!!!За1мес. оцет+бвд-5кг.Кураж момичета.Усилията ви ще бъдат възнаградени.

Браво мила.Ти също си ни стимул.Пожелавам ти минусчета и на тебе.Моя оцет е същият. Hug

# 432
Мерси много!И аз се чувствам горда от себеси!!!Ама имам още 4х5 да сваля SickПък и сладкото ми липсва пък и работата смених...Ама няма да се откажа!!!Оцет до дупка!!Кураж на всички!

# 433
И аз съм в този отбор. Откакто прочетох темата, пия по 2 пъти оцет Rolling Eyes. Сутрин и вечер. Оцетът ми е плевенски на ф-ма Веда. Чакам с мерак резултата... не ям. До Коледа трябва да съм фиданка Peace. И да сваля 10 кг.

# 434
И аз съм в този отбор. Откакто прочетох темата, пия по 2 пъти оцет Rolling Eyes. Сутрин и вечер. Оцетът ми е плевенски на ф-ма Веда. Чакам с мерак резултата... не ям. До Коледа трябва да съм фиданка Peace. И да сваля 10 кг.

хохо айде и ти ли се вкисна. аз все забравям да си купя оцет. има ли по-голяма шматка от мен?!

Общи условия

Активация на акаунт