Египет-Страна на Фараони-6

• 32 955
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Привет момичета, гледам сте се погрижили да не скучаем, а и Галенцето колко материал за четене е подготвила  smile3555 smile3529

Ели, честита Ви придобивка! Я разкажи какво представляват тези баници, с тънки кори ли се правят, а плънките какви са?

# 181
  • София
Ели, честита придобивка и от мен. Със здраве да си я карате  Hug
Тук времето е много приятно последните дни и както правилно си се досетила сме по разходки  Grinning

Тюх, нямам познати египтяни, да им отида на гости. А имам нужда от някои неща за вкъщи  Mr. Green

# 182
Виждам че в Темата ни тайничко наднича Евелина Папазова!!!
Набръзо се запознах с потребителят Evelina Papazova и с професионалистът Евелина Папазова!!!

Ще се радвам, ако има време и разбира се й е интересно д асе включи и да разкаже нещо повече за танците.... както се казва да пием вода от извора!

Добро утро, момичета  Hug.
Кате много е хубав сайта, който ни показа   bouquet. Дано и самата Евелина реши да се включи и ни разкаже повече за изкуството на танца

Здравейте  Hug.
И аз се включвам към поканата на Евелина да се включи и да разкаже нещо за танците, с които се занимава /когато има възможност де  Laughing/. Ще ми е много интересно. Аз самата се пробвах с познатите ми да танцувам бели-дансинг /имам една съседка много добра в това отношение/, но е доста трудничко  Blush. Малко ми е трудничко да координирам движения с музика, но иначе е много приятно  Mr. Green.

Айде за неразбиращите да поясня за Евелна Папазова...
Както често правя винаги гледам кой е в темите в които пиша в момента, мв който и аз съм активна.. засякох това име и веднага като един Шерлок влязох да разгледам профила... беше с една публикация но имаше посочена лична уеб страница.. и отново като един хакер се кефя на хората с персонални страници та веднага я посетих..... останах много приятно изненадана от заниманията на нашата гостенка..... напълних си очите и душата.. тогава си позволих да напиша поста си, но докато го съчиня тя избяга... та така...
помислех си, че наистина би било интересно ако й се пише наистина да каже нещо истинско... не само като нас-виртуално да си танцуваме!! Laughing

Весел  и усмихнат ден на всички вас ! Laughing bouquet
Малко със закъснение но, се отзовавам с удоволствие на вашата покана Simple Smile
Съжалявам че само сега виждам че сте ме цитирали но,.....ангажиментите не винаги ми позволяват да разполагам със желаното от мен свободно време  Sad
На ваше разположение!!! Hug

# 183
Добро утро Grinning,

Като видях поста на Евелина, веднага придобих ищах да сервирам кафето. Grinning

Евелина, добре дошла.  bouquet Чувствай се у дома  сред почитателките на твоето изкуство. Hug Издай нещо от кухнята като за начало, от кога датира любовта ти към танца, какво остава скрито за  обикновения зрител?

# 184
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ехоооо  newsm53 bye bye ето меее.....

Радвам се че Евелина ни е забелязала Simple Smile  bouquet Чакаме включване, за мен всичко би било интересно!!!!  bouquet

Фараонки как сте бе.....  аз нямам време много за нет, защото съм в мъглив Ямбол /Галенцееееееееееееееееее Mr. Green Hug/. Минавам да не ме забравите

# 185
Здравейте дами,

аз не се включвам с мнения по тази тема, но чета с голям интерес и се надявам Евелина да отдели от времето си и да ни разкаже интересни неща от своя професионален живот.
Пожелавам на всички лек и приятен ден.  bouquet

# 186
Kalina333, включвай се заедно с четенето. Wink Папи при вас ли е още? Кога пътувате за Кувейт?

Другото кувейтче, къде е ? Grinning Днес съм поднесла кафе на нейна територия, с никакво внимание не бе удостоено. Crossing Arms Laughing

Катенце, най-после. Twisted Evil Виж дали Галето ще изплува в мъглата. Heart Eyes Mr. Green Това означава ли да не ви търсим за уикенда? Twisted Evil

# 187
Здравейте танцьорки  Hug.
Добре дошла Евелина. Много се радвам, че успя да се добереш до нас. Ако не те затруднява би ли ни казала също къде в БГ има школи по бели-дансинг /мисля че имаше една в Пловдив, но не съм абсолютно сигурна  newsm78/ и дали този вид танци се научава след определени тренировки или наистина трябва да си роден за това /както казват хората/. Изобщо когато имаш време ни кажи всичко, което ти идва на ум за твоето изкуство, тъй като аз лична съм голяма фенка на бели-дансинга  Mr. Green.

Ноичка, е това се казва кафе  newsm10 /чак и единия чичко не може да затвори очи от тебе  Twisted Evil/.
Креми, и вие ли така сервирахте в първа класа  Twisted Evil Joyили е запазена марка на сватето???

Тюх, нямам познати египтяни, да им отида на гости. А имам нужда от някои неща за вкъщи  Mr. Green
Е, Лила, вече имаш, забрави ли  Mr. Green. Каня те в Кайро на гости. Апартамента ми е чистооооо празен  Twisted Evil  Joy /но поне има ток, вода и газ  Mr. Green/.
Кате, Гале, не се крийте  Naughty. И лошото време е хубаво понякога  Mr. Green /особено за такива като нас  Joy/. Ще утървете танците и после да не ме карате да ви ги преразказвам.

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 15:25 от elip

# 188
Аз виждам и pina и искам и нея да поканя, баклавата й е страхотна. Heart Eyes

Пак се събрахме чревоугодници, и в буквалния и преносен смисъл. Joy То с какъвто се събереш такъв ставаш. Twisted Evil

# 189
Аз виждам и pina и искам и нея да поканя, баклавата й е страхотна. Heart Eyes

Пак се събрахме чревоугодници, и в буквалния и преносен смисъл. Joy То с какъвто се събереш такъв ставаш. Twisted Evil
О, щом става въпрос за баклава и аз се включвам в поканата на Ноя  Mr. Green. За какви баклавички става въпрос, миличка???

Я разкажи какво представляват тези баници, с тънки кори ли се правят, а плънките какви са?
Ани, да ти кажа като нашите кори използват, а плънката я правят с всевъзможни неща. Нашите бяха едната с кайма, гъби, домати и не знам още какви неща бяха сложили, а другата беше сладка - със стафиди, ядки /най-различни/ и мляко /само това усетих, другите неща не ги разбрах какви са  Blush/. Другия път ще опитаме и от другите плънки и ще кажа как са  Mr. Green.

# 190
Като си дойдохме на думата, да питам за един хляб. Всеки Рамадан, от Рица викат една мома египтянка, която прави страхотен хляб за ифтар, но му забравих името. Аз пък в момента си хапвам българска баничка. Mr. Green

# 191
Здравейте всички фараонки! Grinning
Днес открих темата (чак),а Египет ми е много любим!Отне ми доста време да изчета всички страници!
Не съм чела много за Египет,освен една книга за лорд Карнарвън и археолога Картър "Аферата Тутанкамон" се казва,ако не греша. За щастие съм била в Египет - веднъж за една седмица.Хургада и после Кайро.Много ми хареса,оттогава мечтая да се върна там.Странното е,че се чувствах като у дома си,при все че е толкова далече от България и културата е много различна.
Малко се учудих от разказа за сватбата в Хургада + салона за красота,но вероятно и там живеят всякакви хора.За малко бяхме в центъра на града и хората ми се видяха доста бедни.
Лудницата в Кайро ме впечатли и мен,като всички други явно.Направо получих сърцебиене,изпаднах в стрес  Crazy Чак не можах да спя първата вечер от вълнение.Преди това по-голям град от София не бях виждала,а всеки който е бил в Кайро знае каква е разликата между двата града... ooooh!
Щях и още нещо да пиша,ама се ошашках от дългата тема и забравих  newsm78
Хайде,вече съм записана,така че... Grinning Heart Eyes

П.П. Отивам да търся китайската тема,че съм тясно свързана и с нея  ooooh!

# 192
А,като стана дума за хляб,веднага въпрос! Flutter

Значи в Кайро ядохме един хляб (на шведската маса в ресторанта на Пирамидите,където дъвчейки имаш прекрасна гледка към Пирамидите и Сфинкса),който ужасно много ми хареса!! eat От тогава само за него си мечтая.Изглеждаше така:

Работата е там,че не кух от вътре,както другите арабски хлебчета,които са 2 корички и кухо,а от вътре е с една шуплеста,много мека средина.Нещо разкошно е и досега не съм измислила,като как може да се майстори! ooooh!
Моля,дайте ми рецепта за това нещо,че умирам! Crazy

# 193
ето така ги разнасяха навсякъде тези хлебчета

# 194
Да сложа и една снимчица от бедуинското селище,където яздих камила:

това със синия потник и дънковите гащи,дето слиза от камилата съм аз  Flutter

Жалко,че късно намирам темата,когато се е поизразходила вече.. Sad
Сахара много ми хареса,пясъците до безкрай,залеза,огъня,чая.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт