Отговори
# 180
  • София
Ей,момичета,виждам,че сте си изкарали страхотно и на двете срещи Hug,как ме е яд,че не можах да дойда...Дечицата са просто прекрасни Heart Eyes Hug
Да ,и аз подкрепям,че трябва да измислим нещо за Коледното парти,някъде из другите отчетни мернах,че вече резервират клубчета за целта,да не закъснееме Simple Smile

# 181
добрЮтро милички Hug
днес Б се събуди в 5 Crazyдруго си е,като поне часовника показваше 6 Crazy
освен това ми беше затрил телефона и звънял на аг кабинета в правителствена #Crazy
днес разбрах,видях че и някои от вас са ми звъняли-много съжалявам,че късно видях Embarassedднес ще ви звънна Hug

снимките са страхотни-адски сладки вече големи дечица а и мамите все по хубави(Дейзи  Heart Eyesтова,че си направила някаква мимика не променя факта,че си красива  bouquet)

за Коледното парти-трябва да си поискаме по хубава Снежанка от миналия път:35:че децата вече разбират  Joy

# 182
  • София
Здравейте мами  Hug

Ние не можахме да дойдем в неделя, защото Емка започна ужасно да кашля  Sad Мисля че няма да се разминем с антибиотика вече Sad Освен това вечра и колата ми отказа да пали  ooooh! абе то като не му върви на човек Sad

Иначе снимките са страхотни, дечицата са големи бонбони и си личи че сте изкарали супер Simple Smile Другия път, живот и здраве, ще сме на линия

# 183
  • София, център
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186778 Снимките от срещата от 4-та снимка нататък!!! Съжалявам за качеството , но съм оставила апарата на настройки за движещи се обекти... ( за бебета ) Sad

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186977 Тук са снимките от клубчето в неделя, но снимките се самоподредиха и сега са се разбъркали с тези от Мiki3...

# 184
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186977&photo=28 , аз също добавих, от тази снимка нататък, даже съм ги надписала с имената  Grinning

наистина децата се забавляваха много, Писи беше в еуфория, а после имахме гости пакс едно детенце и й се събра цял ден игра.

за клубче не мога да кажа, който ходи по-често да дава предложения

# 185
Тенкю вери мъч за снимките, ще си копирам нашите  Hug

Мила, пак ме засрамваш  Embarassed а тоя номер с тел. сме го играли многократно, вече всичко се заключва - тел., дистанционни и пр. Спомням си един път моя тел. е с изключен звук, Алис го пъхнала в някакво пликче и после в пералнята. Два дена не го намерих, добре че дойде време за пране, та случайно го открих  Laughing

Веси, не заблуждавай хората с този клуб на Дейзи  Laughing той е на едни приятели на Дейзи  Wink аз предлагам да направим резервация в някой друг, пък ако те сколасат дотогава да  го направим в техния, или пък ще е гадно спрямо първия клуб  Thinking незнам. Що се отнася до кредитните карти и пр. ще разпитам и ще ти пиша. Снощи например гледах кукленски къщи в ибей, страхотни, ама всичките са секънд хенд. Днес ако не вали ще ходя до изложението да ги видя тези къщи дето казваш.

# 186

И един въпрос към мамите пазаруващи от амазон, ебай и т.н. Само кретни карти ли приемат и може ли да са в различна валута? Аз за сега нямам кредитна карта и не знам дали да си изкарвам за две пърчаки специално  Rolling Eyes Пък и в амазон искат долари, а в ибей евро  Rolling Eyes Ако може да ме ориентирате и колко излиза доставката на малък пакет от амазон, че те са по-далече  Hug
Веси, няма значения в каква валута ти е картата, може и да е дебитна.Нито за Амазон ,нито за Ибей има значение щом има пари в нея.Аз пазарувам с 1 дебитна и 1 кредитна.Доставката е винаги различна, правиш запитване до продавача и ако ти изнася поръчваш ако ли не.....ето например на мен за една ваничка ми искаха доставка 180$ въпреки, че е лека обема е проблем.Сега за количката , която хем тежи, хем е обемна доставката ми 70$ винаги е различно.

И аз съм много доволна от срещите, много.Трябва да се организираме по-често.Ако питате мен, сега като живнах може и всеки ден!
И днес с Тино ще ходим до някое клубче, той толкова се измори, че заспа в колата, хем стола му е изправен вече.

Дейзи, като четох това за пералнята се сетих Константин какво направи април месец, точно беше проходил...много се кефеше да си играе с дистанционното и изведнъж изчезна.Обиколих къщата и го няма и няма.Става време за пране и понеже имаше дрехи в пералнята , донапълних и я и не знам какво ме накара да погледна какви са точно дрехите, които бях оставила там преди това и какво да видя, дистанционното прилежно прибрано в един чорап на баща му....
Няколко дни след това имахме подобен случай само дето този път пуснах дрехите и седейки пред компа чувам странни звуци от пералнята.Един път, два пъти.........викам я да погледна.........нашето момче си прибрало вътре една топка , която е с размер малко по-малко от волейболна и писука като се търкаля........източих водата, извадих я, само дето с моя късмет (който няма глава крака, не случайно са го казали хората) бях сложила последния прах за пране и трябваше да ходя и до магазина....

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 11:13 от konstans

# 187
Ама наистина много са пораснали всички дечица  Hug и вече се заглеждат едни в други, не е като на първите срещи само се разминаваха  Joy
Благородно ви завиждам и за двете срещи  Hug следващият път и ние  Peace

# 188
Привет мами!

Чудесно си изкарахме на срещичките, трябва да ги зачестим Simple Smile

Ние вчера след клубчето бяхме на едно откриване на едно йога студио на една моя приятелка и Анна-Мария се кикерчи там с други децича до 2:30. След което заспа в колата още, едвам я качих на ръце до в къщи Simple Smile

За Коледа, предлагам да се организирамне за Патетата - просторно е, има хубави играчки и са сравнително любезни какичките;) Като дати гледам, че ще е най-подходящо уикенда 8-9.12 или 15-16.12. За час предлагам 10-12 или 11-13 .

Какво ще кажете?

Днес се рових да разглеждам играчки и определено супер цени държат Walmart (най-големите супермаркети в света, но и с много голям избор на играчки)  но за съжаление нямат доставка до БГ - ето разгледайте какви интересни неща има http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=4171&fromPageCatId=14503

Мами на девойки - вижте тази къщичка на Фишер Прайс на каква цена е и колко е готинаааа  http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5854274

# 189
Привет! Heart Eyes
Да ви се оплача  Confused и Юджи е в отбора на болничките...Педито дойде да го види,че снощи вдигна малко Т,лошото е че от гадната хрема и една кашлица започна,абе гадост... ooooh! За сега ще изчакаме с АБ,ако вдигне по висока Т го почваме и него. Rolling Eyes
Поне Пятя започна градина днес иначе щях да се побъркам окончателно  Tired

Снимките от вчера са много хубави,ама то с такива дечица как иначе  Hug Много са сладки всичките ... Heart Eyes

# 190
Zory,много е готин сайта  Simple Smile
Ето такова нещо ми трябва за в къщи  Grinning да има повече спокойствие  Wink
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5622696

# 191
Те хората са казали, че най-трудно е да си полуидиот  ooooh! отидох до Бебемания в зала Универсиада, обиколих всички входове, докато най-накрая зацепих че е свършило ooooh! след това обаче много хубаво се разходихме с Алис под дъжда, тя целеше всички локви и пискаше от кеф, голям кеф ни беше , бях супер нервна, ама добре ми подейства  Laughing

Аз съм за предложението на Зори, абсолютно все едно ми е за датата , а за час по ме устройва 10-12, че вчера Алис в 11 ми обяви, че иска "нани". Сега ще рагледам сайта.

# 192
  • София
Вие се смеете кой къде слага неща , ама на мен още ми го няма фотоапарата  ooooh! три пъти претърсих цялата къща Crazy Дайте още странни идеи- в пералнята не е , защото пера всеки ден  Mr. Green

За каледното парти и аз съм без претенции, да казват работещите Hug

# 193
Здравейте!

Радвам се, че сте си изкарали толкова добре и на двте срещички Simple Smile

Дечицата са ужасно порастнали.  Heart Eyes А и ти, Дейзи, си много хубава - и с муцунките, и без тях  Hug Недей да скромничиш, ей Wink

Напоследък не ми се пише много, но ви чета, за да се развличам.

Целувки на дечицата  Hug

# 194
Днес се рових да разглеждам играчки и определено супер цени държат Walmart (най-големите супермаркети в света, но и с много голям избор на играчки)  но за съжаление нямат доставка до БГ - ето разгледайте какви интересни неща има http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=4171&fromPageCatId=14503

Ауу, страхотни неща има тук и направо с пъти по-евтини от тук. Зебрата на Фишър Прайз е няма и 40 долара, което е о/о  56лв. А тук я продават за 180лв  Money Аскааааам да пазаруваааам  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт