Отговори
# 255
# 256
Моми4ета не съм виждала сайтове за хубави игра4ки онлайн.Но тука има огромни магазини за игра4ки и има вси4ко вътре,и са цените май са наполовина от тези по бг онлайн магазините.

П.П.Намерих един онлайн магазин,но няма нищо особено вътре и цените са с около 5 евро завишени.Ето,ако на някой му се разглежда
http://toysrus.pt/SiteFrontend/catalogue/ProductSection.aspx?section=juguetes

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 17:48 от zoui

# 257

Лелееееееееееееее чак се замислих дали да не купя и аз това онова за Слава!

А, между другото, не си се отчела...Crossing Arms

# 258
  • София
 Joy Joy Joy
Не съм ходила  Blush
Иска ми се да отида с Любо първия път, ама с вагинален  newsm78 Да не го стресирам Mr. Green
Да не пита лекарката "Ей кво и правиш , бе " hahaha

Днес ми потече малка секрет от гърдата като се къпах Shocked

В този сайт поръчват в На пазар ама май излиза много солено Thinking Иначе цените са зарибяващи Peace

# 259
И аз го позагледах този сайт, но наистина излиза скъпо с доставката  Money
Не знма, но аз много се зарибих с тази магазин в Гърция  Crazy Ако не се организираме, ще си направим една екскурзия да там с мъжо /ако ми се върже на акъла, де  Laughing/.

# 260
Здравейте момичета!
Мнооого отдавна не съм писала. Прочетох докъдето можах, но разгледах снимки. Страхотни дечица, да са живи и здрави. Съжалявам, че не съм прочела за срещата, щях да дойда. За Коледната вече се записах. Много искам всички да видя. Ето няколко снимки на Сара да видите колко е пораснала
http://www.snimka.bg/profile.php?del_photo&photo_id=4402423

# 261
# 262
# 263
Привет!

Беа страхотна сладурана е станала САРА !  Heart Eyes Много е пораснала

Нели, Веси - много са готини нещата, и аз ги гелдах ама бая излиза с тая пуста му доставка

Аз съм си навила да взема една къщичка на Фишер Прайс, но за съжаление не я откривам в Европа Sad  За сега открих да я продават в и-бей от Англия, чисто нова ама пак излиза солено с доставката от 25 паунда

А за тоя магазин Джъмбо, аз силно се съмнявам цените да са ниски колкото в Щатите, в Гърция не е никак евтино,  но поне ще има избор със сигурност. Аз ще взема да им пусна един мейл на византийците да ми пратят асортимент на разни къщички и цени.  newsm78

Нели айде бягай при докито Simple Smile И да дадеш отчет Simple Smile

# 264
Момичета, един бърз въпрос: Някой давал ли е вече мед?

Питам, не защото имам намерение да дам мед в чист вид, ами защото вчера вместо обикновения корн-флейкс, купих някакъв дето е с мед и кокос. Това го видях чак вкъщи. И сега се чудя, мога ли да давам от него на Криси  newsm78

Беа, голяма е сладуранка Сара Simple Smile

# 265
Хайде, бе, мацки, дайте да се организираме за разходка до Гърция.Аз само трябва да знам по от рано , заради бебето, иначе съм на линия.Мики, Ади............... Party
Деси,аз съм давала мед още преди месеци по съвет на Емилова Peace

# 266
Ооо Беа, крайно време беше да се появиш  Laughing Снимките си оставям за после, че сега съм на гости и не мога да гледам на спокойствие.

Нас няма да ни огрее скоро за Гърция, Алис е доста болна, ще я водя на обяд на лекар, съмнява ме че може да е бронхит, не сме мигнали, цяла нощ плака и се мятка, едвам й дадох Панадол, че се мяташе като побесняла и заспа призори. Между другото за Джъмбо да ви кажа, че стоките са произведени в Китай макар и с тяхна марка, та ако очаквате бог знае какво не се навивайте толкова. Но от дрехите съм доволна, сладки са като дизайн, а и като цена са наполовина от Бг, а и май са качествени, защото не съм забелязала да се раздърпали. Има играчки на всички известни фирми, а на Фишер прайс специално има огромен избор, а и май ми се бяха сторили малко по-евтини.

Сега да ви докладвам, ходих до Приказка без край. Ще ми пратят подробна оферта на мейла, но горе долу да ви кажа как е. Значи за малчовците има отделна зала, обезопасена, не е кой знае колко голяма обаче, общо взето стандартното - джунгла, кухня, център с отвертки и разни други цвъкни. Има заличка за куклен театър ако искаме може да ангажираме представление срещу 85лв. Иначе минимума за залата е 10 деца - 50 лв. за всяко следващо дете по 5 лв. За яденето няма смисъл от стандартното меню, има плата по 17-18 лв. с хапки и сокчета на Капи по левче. Дядо Коледа плюс джудже - 120 лв., дядо Коледа плюс джудже и Снежанка - 150 лв., Няма вариант да са само дядото и Снежанка. Изрично питах дали са красиви да не се уплашат пак децата  Mr. Green за майките пак има плата с хапки по желание. Значи за 16-ти няма свободни часове, ангажирах за 15-ти в 10 ч. с уговорката да сменя или да се откажа. За 8-ми няма, за 9-ти е празно, 22 и 23 също са празни.Горе долу това е като ми прати оферта ще я копирам.

Нели, това с коластрата е определено доказателство  Laughing много благодаря за снимките, усещаш ме какво търся.

Деси, дадох мед преди 2 мес. някъде и й се появи една пъпка на челото и реших, че е алергия. От два дена й давам в чая, че нали е болна и няма проблем.

# 267
Благодаря за бързите отговори  Hug, значи да вадя корн-флейкса от скривалището  Laughing

Ако от него нищо не й стане, може и аз да почна да слагам в чая по мъничко.

Аз вчера купих първия Коледен подарък за Криси - един от онези конструктори с големите части. Тя изпозагуби половината си кубчета, иначе си ги редеше и се занимаваше с тях. А такъв конструктор имах желание да й купя отдавна Simple Smile И така вчера почнах вече с подаръците, че иначе наведнъж после много солено ще ми излезе  Wink

Иначе мисля да й вземем една кухня или тоалетка като един от подаръците.

# 268
Аз сьщо давам отдавна мед-в чая.

# 269
  • Варна
Абе, мами, я кажете какво давате за следобедна закуска? Кисело мляко, плод, кисел му омръзнаха. Каша не иска. Майка ми му дала прясно мляко онзи ден, но се чудя дали да продължавам да му давам или да чакам още, че нали докторите не дават. Ма то пък до кога да го държа на диета. Rolling Eyes Какво давате вие? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт