Какво, къде, кога

• 134 832
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Покана за състезание с колела!
http://www.az-deteto.com/index.php?page=view&aid=5970

# 346
На 27.09 събота от 10ч. в операта "Пепеляшка".
И в театъра на Лидице "Червената шапчица" от 11ч.

# 347
# 348
Вокалната група "Смехоранчета" набира деца. Телефона на ръководителката е 0888/42-10-11 Галя Коджаманова

Благодаря ти за информацията Hug!
Скоро Алекс беше на прослушване,и я одобриха!Оказа се,че е доста музикалана,запява песничките от разл.тоналности,има чувство за ритъм и има широк обем на гласчето!Много е щастлива,ходи с голямо желание!Помогна и много и за адаптацията в ДГ,в която е втори ден!

Още веднъж хиляди благодарности за инфото!  bouquet Heart Eyes

# 349
Искам да попитам, дали някой знае в момента има ли цирк  София и къде е разположен?

# 350
Здравейте! Темата е много полезна и дано наистина се актуализира постоянно.
Сега да попитам мамите от Бургас има ли в момента постановки на кукления театър и какви? Благодаря предварително!  bouquet

# 351
Не е събитие с час и дата, но мисля, че е идея, която ще се хареса и на вас и на децата.

Пеперуден павилион в Ботаническата градина на СУ
Снимки.

Peace

# 352
  • София
bushkata , благодаря за информацията, това е чудесно, задължително ще отида с дъщеря ми да разгледаме. А случайно да знаеш работното време на градината? Rolling Eyes

# 353
Нямам идея, за съжаление. И аз бих сикала да знам. Може да се потърси от Справки някакъв телефон и да се попита.  Simple Smile

# 354
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
bushkata , благодаря за информацията, това е чудесно, задължително ще отида с дъщеря ми да разгледаме. А случайно да знаеш работното време на градината? Rolling Eyes

Градината работи до 5ч., но ако закъснеете може да излезете през магазина който е до павилиона с цитрусите. В колко отварят не знам, но предполагам е към 9 - 10ч. Много е интересно, отделете си повече време и разгледайте цялата градина, няма да съжалявате. Входа е 2лв за възрастни, 1лв за деца, а най-малките май-минават без вход. Аааа да, облечете се така, че да ви е лесно да останете по къси ръкави - при пеперудите и тропическите растения е като в сауна.  Grinning

# 355
Доколкото знам е от 10ч. до 17ч.Но нямам представа,дали има почивен ден

# 356
  • София
  bouquet

# 357
  • зад парка
06.02.2009 - Буена Виста в Зала 1 на НДК; все още има някакви билети

# 358
06.02.2009 - Буена Виста в Зала 1 на НДК; все още има някакви билети
Според билетният център на НДК са свършили.

# 359
здравеите на всички
искам да попитам, ако някой има инфо за детски курсове / занимавки/ по английски за по-малки 3 год.Всичко, което съм намирала в нета е за деца след 5,6 години?
Даже, ако някой знае школа или училище в което да има и за малки и големи, че и аз имам нужда да ходя и тъкмо ще си реша проблема с гледането на Дара...

Emilly, пиши моля те дали си открила курсове, аз също искам малката да учи език колкото е възможно по-рано, но не знаех, че може още от такава възраст. Ако намериш нещо и аз ще съм много доволна   bouquet
за сега само курсовете по системата на Хелен Дорон. Може би наистина са полезни, но лошото е ,  че е хубаво родителя да е с детето за по-лесно и бързо усвояване, а аз съм от работещите и няма да мога да я водя... Sad А и не са ми много по джоба...
Дано в градината да предложат нещо добро, като цена и материал все пак.Скоро я преместих в друга градина и още незнам какви са там порядките.Но все пак, ако се интересуваш ето телефони: 0878308918 и 0878308920 и 028514670 в Лозенец , ул. Страцин 8
Успех Peace

п.п. : ако намериш нещо друго пиши Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт