Какво, къде, кога

• 134 822
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 375
  • София
На бул.К.Величков пред Двореца на децата имало цирк. Някой ходил ли е вече?
Утре ще ходим там! Ще пиша!
Бяхме там. Циркът наистина е малък и изглежда паянтов...не ми хареса, че седяхме на едни паянтови пейки без облегалка, имаше и счупени, под които зееше дупка...направо опастно ми се стори...но пък програмата беше много хубава-имаше коне,гълъби, кученца,щраус, фокуси,  смешки, които бяха наистина смешни и по-малко акробатика Simple Smile

# 376
  • София
А представленията от колко часа са?

# 377
  • На дивана, под юргана
През седмицата - от 18 часа, в почивните дни имаше и 16 часа, май...

# 378
  • София
А представленията от колко часа са?
Незнам точно...нашето беше от 18.10ч. и преди това имаше от 16 мисля, но не съм сигурна  newsm78

# 379
Цирка и на мен ми го описаха така, пратих малката с баща и, имало е и много джипсита. Децата са били доволни, а това е най-важното.
Цирка няма нищо общо с цирк "Балкански".
Момичета, дайте идея за "Хелоуйн". Миналата година ходихме на някакво парти , правихме си тиквени фенери...Тази година нещо подобно няма ли някъде?

# 380
  • София
На бул.К.Величков пред Двореца на децата имало цирк. Някой ходил ли е вече?
Утре ще ходим там! Ще пиша!
Бяхме там. Циркът наистина е малък и изглежда паянтов...не ми хареса, че седяхме на едни паянтови пейки без облегалка, имаше и счупени, под които зееше дупка...направо опастно ми се стори...но пък програмата беше много хубава-имаше коне,гълъби, кученца,щраус, фокуси,  смешки, които бяха наистина смешни и по-малко акробатика Simple Smile

Мерси за инфото     bouquet ! Сигурно ще отидем, щом има повече животни на малката ще й хареса  Simple Smile

# 381
Моля, някой може ли да ми каже каква е цената на билетите, за цирка?

# 382
  • На дивана, под юргана
8 лв. за възрастните, 5 лв. за децата над 3 год., безплатно за децата под 3 год.

# 383
предложете нещо за Хелоуин  Grinning
Чух вчера по някое от радиата реклама за Хелоуин парти в магазин Комо в събота май. Някой да е запомнил повече подробности?

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 20:18 от EliMeli

# 384
  • София
и аз се интересувам от хелоуин парти...но нищо не съм чула и не знам къде ще има Confused
дано някой да каже.
изплозвам случая да попитам тези които смятат да отидат на партите ще обличат ли в костюми детето си?

# 385
не смея да питам за Хелоуин от страх да не скочат върху мен, че е чужд празник и че се превземам...но определено сме заредени с шоколадчета за утре Simple Smile

# 386
  • София
В Арена-Запад днес от 18-20ч ще има парти за децата.
В Арена-Младост мисля, че ще е утре, но не съм сигурна newsm78
Някой може ли да потвърди?

А за цирка, аз лично съм крайно разочарована.....За ме това беше пълна пародия Rolling Eyes
мое мнение

# 387
  • София
Аз да потвърдя за празника  Crazy

В Арена Запад-днес /31,10,2008/
В Арена Младост-утре/01,11,2008/

9лв-2часа, игри, забави и разбира се с костюми Peace

# 388
ей най-накрая, нещо конкретно- точно това, което исках да чуя! Там сме Simple Smile Още повече че това са на тати едни от работните места  Blush

# 389
  • София
ей най-накрая, нещо конкретно- точно това, което исках да чуя! Там сме Simple Smile Още повече че това са на тати едни от работните места Stuck Out Tongue
и ние ще бъдем на линия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт