Какво, къде, кога

• 134 821
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 405
Dо 24 ноември в галерията за чуждестранно изкуство има изложба на японски кукли.
Мисля,че ще бъде интересно.

# 406
  • София
Dо 24 ноември в галерията за чуждестранно изкуство има изложба на японски кукли.

а от кога по точно? днес има ли я ?

# 407
  • София
Базарът на нациите наистина е много интересен, но ако имате възможност по-добре отидете без деца .
Лудницата наистина е голяма, дечките се изнервят.
Миналата година имаше и някакви групи танцуващи и пеещи, имаше и един дядо Коледа, срещу парички може да се снима детето с него, дават му плик с подаръци от Нестле.

Съгласна съм, че има и големи боклуци, но може и много интересни работи да се намерят.
Има и томбола с големи награди срещу 10 лева билетчето (поне миналата година).

# 408

[/
quote]Dа.Мисля,че вече е отворено.Ако не се лъжа е от 7.11 до 24.11

# 409
  • София
Има ли някой информация за тазгодишния Благотворителен базар на нациите? Миналата година беше в края на ноември..

На 30.11. в зала 2 на  Интер Експо Център Peace.
А през целия ден ли е?

# 410
  • София
Мисля че ДА. Миналата година отидох към 11ч и си тръгнах към 14ч, а купонът продължаваше...

# 411
  • София
Мисля че ДА. Миналата година отидох към 11ч и си тръгнах към 14ч, а купонът продължаваше...
  bouquet

# 412
  • София
За децата миналата година имаше импровизиран детски клуб. Разбирай зала с маси и столчета. Рисуваха. Това удоволствие струваше 5лв. на час. Иначе, в залата наистина е лудница, тази година ще ходя без детето.

# 413
"Традиционният спектакъл за деца тази година е на 22 декември от 18.30 часа –
Детски коледен спектакъл – „Като лъвовете” представят Коледна радост за деца
с режисьор Ники Априлов ще изпълни със смях и настроение най-голямата зала на НДК в навечерието на Коледа. Участват деца от Двореца на децата - София, ТВ предаването „Като лъвовете”, Детски хор на Италианския лицей в Горна Баня, балетна формация от Националното училище за танцово изкуство, деца от училища в Пловдив и София и балет „Вая” от Перник."

В НДК в рамките на музикален новогодишен фестивал.

# 414
  • София

Ето я новината, която всички чакахте!

Официалното представяне на "Мулти-мама Календар 2009" ще бъде на 26.11.2008г. от 11:00ч.
в сутерена на "Централни Хали", гр. София.

Ще има много забавления и изненади за децата над 3 год.
Вход свободен!

Посетителите ще могат да си купят от първите бройки на календара и стикери "Близнаци в колата!".

В седмицата 1.12-6.12 ще заредим и определени магазини в страната, тук ще публикувам списък.

С благодарности към "Централни Хали" АД, които са ни подготвили невероятно детско парти!

А обещаха и още ...

# 415
Днес и утре от 10 до 18 часа изложба на котки, музея "Земята и хората".

# 416
  • Кацнала на едно дърво.
Ето едно предложение и от мен:
НЕМИТАТА КРУША
Мюзикъл за деца

Музика: Маргарита Шоселова • Либрето: Мая Дългъчева
Аранжимент: Николай Цолов •
Хореограф-постановчик: Радост Младенова-Арабаджиева
Вокална и актьорска работа с децата: Лиляна Дойчева

Заповядайте на 04.12. 2008 г. в зала 11 на НДК
от 14, 00 или от 16, 00 ч. –
в час, удобен за вас.

Билети - на касата на НДК.

# 417
  • София
Василиса, дали е подходящо за дете на 1,8г? Което по принцип обича танци и музика, и куклен театър?

# 418
  • Кацнала на едно дърво.
Василиса, дали е подходящо за дете на 1,8г? Което по принцип обича танци и музика, и куклен театър?
Надявам се.  Laughing Ще заведа и малкия си син, той е на същата възраст. Изпълнителите са деца, разбрах, че представлението е с много костюми, шарено ще бъде, весело, мюзикъл - дано се хареса и на най-малките зрители.

# 419
Всяка събота има занимания в Мила моя мамо за най-малките. http://milamamo.dir.bg/

Общи условия

Активация на акаунт