Какво, къде, кога

• 134 820
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 480
  • На дивана, под юргана
То няма как да я затъмнят залата...  Laughing
А за силата - не би трябвало да викат силно... знам ли... ние миналия път гледахме "Дядо вади ряпа" - друго е...

# 481
избрала съм "Мечо Пух", на 27-ми, гледали ли сте го, и по принцип, дали са подходящи за дечица на около 3.5 години?
За 27ми няма билети. Аз съм взела чак за 7.02. Дъщеря ми е на 1г и 10м. Надявам се да и хареса. Мечо Пух и е любим Simple Smile

еее, жалко, много си бях навила, ама нали в голямата зала, тя колко места има?  в кукления на Янко Сакъзов никога не е пълна залата, максимум първите 3-4 реда  Crossing Arms

# 482
  • София
записвам се Peace

# 483
# 484
Децата ми, а и аз самата, сме възхитени от постановките в "Младежкия театър".

здравей, тъкмо разглеждах програмата на столичните театри и търсех постановки, подходящи за моя разбойник, видях, че в Младежкия има много предложения, включително през седмицата... от кои постановки имаш впечатления, избрала съм "Мечо Пух", на 27-ми, гледали ли сте го, и по принцип, дали са подходящи за дечица на около 3.5 години?

bouquet

Здравей,
Моята дъщеря е на 3 и на "Мечо Пух " не е помръднала от стола по време на спектапъла. Много се впечатли.
Гледали сме също "Пепеляшка" и "Красавицата и звярът". Много ни харесаха. Само костюмите в "Красавицата и звярът" са малко странни.
До сега да сме гледали и "Копче за сън" и "Пинокио" , но актрисата е със счупен крак и не се играят, въпреки че ги пише в програмата, заместват ги с други.
Къде се намира театъра?

# 485
Къде се намира театъра?

На Дондуков
http://mlt.bg/?p=7

# 486
# 487
  • София
Тази седмица в Перник, от петък до неделя, ще има кукерски фестивал. Миналата година с майките от квартала водихме дечурлигата и на всички много им хареса. Ако смятате, че децата ви няма да се изплашат много от силния шум и страшните маски, може да ги заведете - със сигурност ще е интересно преживяване за тях!  Peace

# 488
  • при палмите и алигаторите,FL
А малко повече подробности, интересуваме кога ще има нещо като шествие/ newsm78, така ли се пише/ , опитах с гугъла, но не ми излезе нищо.
Редактирам се намерих това http://www.folklore-bg.com/index.php?option=com_content&task … 88&Itemid=100.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 14:59 от nandi

# 489
Тази седмица в Перник, от петък до неделя, ще има кукерски фестивал. Миналата година с майките от квартала водихме дечурлигата и на всички много им хареса. Ако смятате, че децата ви няма да се изплашат много от силния шум и страшните маски, може да ги заведете - със сигурност ще е интересно преживяване за тях!  Peace
А малко повече подробности, интересуваме кога ще има нещо като шествие/ newsm78, така ли се пише/ , опитах с гугъла, но не ми излезе нищо.
Редактирам се намерих това http://www.folklore-bg.com/index.php?option=com_content&task … 88&Itemid=100.

Да сте живи и зрави и двете, аз точно се чудех кой ден да отидем, сега прочетох програмата, изглежда чудесно. Миналата година ходихме, голяма навалица беше, но ни хареса. И от ледената пързалка се възползвахме, но до колкото разбрах тази година я няма. Cry

# 490
# 491
  • София
Омръзна ми все да научавам за разни интересни събития, на които бих могла да заведа дъщеря ми със задна дата.

Аз отговарям по същия начин като авторката на темата.Записвам се в темата, че като гледам колко неща съм изпуснала чак ме е яд #Cussing out

# 492
Изгледахме всички кинофилми, посетихме и доста театрални постановки (от голяма част сме разочаровани), ходихме в Природонаучния музей (супер е, препоръчваме с две ръце  Peace), и май друго не остана... Май дори в "големия" град София забавленията за малчугани са смешно малко. Имате ли други идеи?

# 493
Ние ходихме лятото с малкия във военно-историчския музей! Беше му интересно!  Peace

# 494

Общи условия

Активация на акаунт