Какво, къде, кога

• 134 835
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 75
Миналата година за три годишните нямаше вход.

# 76
Ето линк за Коледния базар на нациите. http://www.iwc-sofia.com/bazaar.html
Дали не е много шумно и тъпкано, ние сме само на 2 и се чудя дали да я водя newsm78

Иначе тази събота ще сме от 11 в Столична библиотека в Детски отдел на четене на приказки.
Неделя сутрин ще се възползваме от котешката изложба в Земята и хората.

Приятни почивни дни на всички Peace

# 77
супер темичка, поздравления    bouquet
ще се възползвам от инфото  Hug

# 78
  • София
Някой може ли да ми препоръча концерт класическа музика - нещо по-леко, разнообразно и популярно, за 7 годишна пипкла, на която ще й е за първи път.

# 79
Io, а в Столичната библиотека, четенето на приказки всяка събота ли е? В неделя има ли?

# 80
  • София
Ето линк за Коледния базар на нациите. http://www.iwc-sofia.com/bazaar.html
Дали не е много шумно и тъпкано, ние сме само на 2 и се чудя дали да я водя newsm78

Иначе тази събота ще сме от 11 в Столична библиотека в Детски отдел на четене на приказки.
Неделя сутрин ще се възползваме от котешката изложба в Земята и хората.

Приятни почивни дни на всички Peace

До колкото разбрах тази година ще заема по-голяма площ! Също се очаква голяма посещаемост, но организаторите се надяват да е по-конфортно на посетителите.
Дъщеря ми е също на две, но мисля да отида!

# 81
а по-колко е входа за възрастни за изложението на котки??

# 82
  • София
а по-колко е входа за възрастни за изложението на котки??
3 лв.

# 83
Темата е страхотна! Поздравления за автора!   bouquet
Благодарение на инфото тука и ние днес посетихме изложбата на котки. Теди беше много доволен, макар да не съм съвсем сигурна кое му се стори по-интересно - котките или минералите ....

# 84
Io, а в Столичната библиотека, четенето на приказки всяка събота ли е? В неделя има ли?
Всяка събота от 11. От централния вход има и някакъв American corner, там може и да има нещо в неделя, нека някой ако знае да се включи.

# 85
  • Пловдив
Добре си се сетила  Лекси, за тази страхотна тема. Научих много от нея. Винаги пропускам интерестни събития.   bouquet

# 86
  • София
Дали балета "Зорба Гърка" е подходящ и за деца /за моето, на 7 г./ Ако някой го е гледал, може ли вчепетления, че ми се ходи, но искам да взема и нея.
http://www.programata.bg/index.php?page=details&ln=1&city=1&eid=458

# 87
Чух, че в НАТФИЗ има група студенти с увреден слух, които се занимават с пантомима. Та въпросната група днес от 16 и 18 щяла да представи пантомимен спектакъл "Мечо Пух", който по принцип се предвиждало да се играе периодично до март-април.
Но всичко това - по преразказ, нямам по-конкретна информация.

# 88
Всяка събота от 11. От централния вход има и някакъв American corner, там може и да има нещо в неделя, нека някой ако знае да се включи.
А има ли програма? Коя приказка ще четат тази събота? За каква възраст е подходящо?

# 89
днес бях в Мола на Стамболийски и видях, че има изложение на насекоми -живи и препарирани-пред Imax киното

Общи условия

Активация на акаунт