Какво, къде, кога

• 134 820
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.София
Здравейте, записвам се да следя темата,
средата на Януари ходихме до Троянския манастир, а на 2 км. от него има музей с препарирани животни (за съжаление по късно разбрахме за него)
http://nsmuseum-ch-osam.dir.bg/

# 496
  • София
Записвам се и аз да следя Simple Smile

# 497
  • На дивана, под юргана
В събота, 14 февруари от 10:30 в читалище "Раковски" в жк "Света Троица", ул. Варна №3, "Мариета и Марионета" ще представят "Сладоледена приказка" по Джани Родари. Билети може да се купят и на място преди представлението.

# 498
В събота, 14 февруари от 10:30 в читалище "Раковски" в жк "Света Троица", ул. Варна №3, "Мариета и Марионета" ще представят "Сладоледена приказка" по Джани Родари. Билети може да се купят и на място преди представлението.

За колко големи деца е подходящо според вас?  Embarassed

# 499
  • На дивана, под юргана
За колко големи деца е подходящо според вас?  Embarassed

Мисля, че за по-малки от 3 години няма смисъл, макар че всяко дете си има индивидуално развитие и може да има и по-малки деца, на които да им хареса. Започнахме да водим синът ми на куклен театър около 3-годишен. Преди това вниманието му не можеше да се концентрира за толкова дълго време - 30-40 минути само с едно нещо.

На 28.02.2009 г. от 10:30 ч. представлението ще бъде "Баба Марта" - фолклорен спектакъл.
На 14.03.2009 г. от 10:30 ч. представлението ще бъде "101 усмивки".

# 500
здравейте мили мами
записвам се да ви следя

Simple Smile  bouquet  bouquet

# 501
Препоръчвам "Приказка за попа и неговия слуга Глупан" - Централен куклен театър, салон Гурко. Литературният първоизточник е на Пушкин. Сутринта го гледахме мама, татко и дете, и тримата се забавлявахме чудесно. Шарено, пищно, красиво, интересно, прилича на мюзикъл - актьорите непрекъснато танцуват и пеят(макар че пеят май на запис). Дължина - около час, може би ще натежи на най-малките, но дъщеря ми(на 6) го изгледа без да мръдне. Изобщо - от най-добрите неща за деца, които сме гледали. Довечера ще четем приказката на Пушкин, по случай спектакъла.

# 502
  • зад парка
Все още има билети за "Карнавал на животните" в операта на 28.02 от 10 ч.

# 503
Ние сме страшно разочаровани от "Карнавал на животните", но разбира се, не искам никого да ангажирам с нашето мнение и вкус. Хареса се на малката, тоест, става за 3-4 годишни, но не и повече.  никакъв сценарий, ужасяващи костюми с изключение на костюмите на рибите и още едно животно, но забравих кое. Музиката беше толкова тиха, че се напъвахме да я чуваме. Цялата работа е как една балерина и един балетист представят животните едно по едно, те правят по един танц и клякат зад сцената.
Съжалявам за негативното мнение. То е горе-долу единственото, след всичко изгледано.

# 504
  • София
И аз останах разочарована Sad. Дъщеря ми много обича куклен театър. Заслушва се в хубава музика... Ама не беше впечатлена. Аз още по-малко. За над 3г според мен не става.

# 505
  • зад парка
Еее, страхотно! Не сме ходили на балет досега, и май няма и да ходим...

# 506
  • Кацнала на едно дърво.
Всяка събота, от 11 до 12 часа в Столична библиотека (Детски отдел), има "Час на приказката". Четат майки и татковци, събрани по форумски.
Приемат се деца от 0 до 100 (може и нагоре).  Laughing
Слушането не е задължително.  Laughing (Не се притеснявайте тоест, ако детето се разхожда наоколо, вместо кротко да седи и да слуша четеца.)
Ето я темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367229.0
Заповядайте.  Hug

# 507
Страхотно!
Благодаря!Там сме!!!

# 508
И ние се записваме да следим темичката Heart Eyes

# 509
  • София
Може би сте чули и вече знаете, ако се повтаря информацията извинете предварително...
Мики Маус и останалите приказни герои отново в България
Билетите за петте спектакъла “Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус” – 24-26 април 2009 са вече в продажба. За повече информация :
http://www.az-deteto.com/?page=view&aid=6300

А от тук може да си закупите билети
http://www.ticketplus.bg/

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 20:39 от p.mariana

Общи условия

Активация на акаунт