Какво, къде, кога

• 134 834
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А за 26.01 не намерих коя приказка ще е.Пише само,че децата попадат в известна приказка и самите те я играят.Страх ме е да не е някоя с мащеха,защото ще задълбочи страховете и в момента.
Ето я програмата на Завеса http://www.zavesa.deteto.info/bg/pageframeset.html , но имат представления само в неделя. Арт ателието след представлението струва 10лв.
 Намерих и някакъв сайт на Ателие 313 http://www.geocities.com/atelie313/bul.htm#top, но е доста стар

# 181
  • София
 Днес отидох с детето до столична библиотека, но за съжаление тази събота не провеждаха Час на приказката. Служителката беше много любезна и ми даде телефон , на който да звъня в петък, за да ми кажат дали и какво занимание ще има за децата в събота от 11 часа. Ако някой се интересува да си даде мейла или да пише на лични.
 А утре сме на куклен театър на Котаракът в Чизми в театър 199. На Ники ще му е за първи път и ще видим дали ще му хареса и колко ще издържи да стои на едно място.

# 182
Днес в МОЛ-а в последната  минута попаднахме на някакво парти, там където са заведенията за бързо хранене. Не разбрах за какво е точно, но имаше маскирани герои-Пипи Дългото Чорапче, Принцеси някакви. Нещо като детска дискотека..., какво е било всъщност не разбрах... Чух ,че след 2 седмици пак ще очакват децата-от 12.00 и от 17.00 часа.
Някой ако разбере за какво става въпрос да пише и от колко часа точно. Не ми се вярва и от двата часа да има две различни партита ,но знае ли се...

# 183
А за 26.01 не намерих коя приказка ще е.Пише само,че децата попадат в известна приказка и самите те я играят.Страх ме е да не е някоя с мащеха,защото ще задълбочи страховете и в момента.
Ето я програмата на Завеса http://www.zavesa.deteto.info/bg/pageframeset.html , но имат представления само в неделя. Арт ателието след представлението струва 10лв.
 Намерих и някакъв сайт на Ателие 313 http://www.geocities.com/atelie313/bul.htm#top, но е доста стар
Благодаря ти много Hug

# 184
# 185
  • В най - голямото село

Ето малко инфо за тази седмица:

събота,
02 февруари,
от 10:30 ч   ЛЮБОПИТНОТО СЛОНЧЕ (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)
събитие на Столичен куклен театър, София http://bgbileti.com/main.php?module=events&object=institutio … iew&inst_id=8

събота,
02 февруари,
от 10:30 ч   АЛАДИН И ВЪЛШЕБНАТА ЛАМПА (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)
събитие на Столичен куклен театър, София

събота,
02 февруари,
от 11:00 ч   КОПЧЕ ЗА СЪН (ЗА ДЕЦА)
събитие на Младежки театър 'Николай Бинев', София http://bgbileti.com/main.php?module=events&object=institutio … iew&inst_id=5

събота,
02 февруари,
от 11:00 ч   МАГАРЕШКАТА КОЖА (ЗА ДЕЦА)
събитие на Общински театър 'Възраждане', София http://bgbileti.com/main.php?module=events&object=institutio … iew&inst_id=7

събота,
02 февруари,
от 12:00 ч   ЛЮБОПИТНОТО СЛОНЧЕ (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)

събота,
02 февруари,
от 12:00 ч   АЛАДИН И ВЪЛШЕБНАТА ЛАМПА (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)

събота,
02 февруари,
от 16:30 ч   ПРИНЦЕСИТЕ И ЗМЕЯТ (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)

неделя,
03 февруари,
от 10:30 ч   СНЕЖАНКА (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)

неделя,
03 февруари,
от 10:30 ч   ЗЛАТКА, ЗЛАТНОТО МОМИЧЕ (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)

неделя,
03 февруари,
от 11:00 ч   ПЕПЕЛЯШКА (ЗА ДЕЦА)
събитие на Младежки театър 'Николай Бинев', София

неделя,
03 февруари,
от 11:00 ч   ЧАКАМ ТЕ! ПИПИ... (ЗА ДЕЦА)
събитие на Общински театър 'Възраждане', София

неделя,
03 февруари,
от 12:00 ч   СНЕЖАНКА (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)

неделя,
03 февруари,
от 12:00 ч   ЗЛАТКА, ЗЛАТНОТО МОМИЧЕ (ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ)

Ариел Театър
Гостува Защо мишките не могат да четат салон ЛИДИЦЕ, 3 февруари 2008, 11:00
Какво е чудо станало салон ЛИДИЦЕ, 2 февруари 2008, 11:00
Маугли и малкото лъвче Симба салон ЛАГЕРА, 3 февруари 2008, 11:00

Кафе-театър в Гранд Хотел София
Гостува Приказки зад завесата 3 февруари 2008, 11:00

# 186
  • София
Някой знае ли дали постановката Трите прасенца в Кукленият театър става за най-малките?

# 187
  • зад парка
Някой знае ли дали постановката Трите прасенца в Кукленият театър става за най-малките?

Ние се опитахме да я гледаме, когато Тити беше на 1 година и 10 месеца. Докато прасенцата си играеха на сцената, всичко беше спокойно...Но когато се появи вълка Тити започна да вика "Махай се, махай се , лош вълк!" ... Около 10 минути. А той така и не се махна.
После тя започна да се крие, да плаче и да вика на прасенцата да се крият.

Това беше краят на пиесата за нас...

# 188

Ние утре сме на Любопитното слонче, казаха ми че било хубаво, ще докладвам. А другата седмица ще взема за 3-ти прасенца, но ние сме по-големи. Не знам за вас как ще е.

# 189
До всички мами и деца от Варна които обичат да рисуват.
Напълно безплатно ще предоставим материали и ще помогнем да нарисувате картинка за да участвате в новият конкурс на Община Варна "МОЯТА БЪЛГАРИЯ 2008" посветен на:

130 Години от Освобождението на България
160 Години от рождението на Христо Ботев

Поздрави и УСПЕХ !!!  Simple Smile

# 190
  • София
Някой знае ли нещо за Вълшебната флейта, Хензел и Гретел и т.н. ?
Видях един плакат, но набързо... Това, което успях да разбера е че става дума за балет подходящ за деца - от 3 до 14 години. Първата постановка е на Вълшебната флейта и е от днес до събота всеки ден от 10 и от 11:30. Има нещо, което ми убягна - къде точно - в Операта или в Музикалния театър?
Останах с впечатление, че се организира от Национална опера и балет и затова мислех, че ще е в Операта, но когато се разтърсих днес из нета видях, че ще е в Музкалния театър...
Ако някой е видял плакатите или има повече инфо моля да каже Simple Smile

# 191
  • В най - голямото село
Някой знае ли нещо за Вълшебната флейта, Хензел и Гретел и т.н. ?
Видях един плакат, но набързо... Това, което успях да разбера е че става дума за балет подходящ за деца - от 3 до 14 години. Първата постановка е на Вълшебната флейта и е от днес до събота всеки ден от 10 и от 11:30. Има нещо, което ми убягна - къде точно - в Операта или в Музикалния театър?
Останах с впечатление, че се организира от Национална опера и балет и затова мислех, че ще е в Операта, но когато се разтърсих днес из нета видях, че ще е в Музкалния театър...

Национален музикален театър
София

7 февруари 2008 (чт) 10:00, 11:30,
8 февруари 2008 (пт) 10:00, 11:30,
9 февруари 2008 (сб) 10:00, 11:30
Адаптирана версия за деца по музика на Моцарт · Диригент: Борис Спасов · Режисьор: Юлия Кръстева · С: Ангел Христов, Николай Моцов, Росен Руменов, Диана Василева, Елена Стоянова, Силвана Пръвчева, Ветка Петкова, Румяна Петрова, Емил Угринов, Надя Колева,

Вълшебната флейта
Die Zauberflöte

Адаптирана версия за деца по музика на Моцарт · Диригент: Борис Спасов · Режисьор: Юлия Кръстева · С: Ангел Христов, Николай Моцов, Росен Руменов, Диана Василева, Елена Стоянова, Силвана Пръвчева, Ветка Петкова, Румяна Петрова, Емил Угринов, Надя Колева, Пламен Папазиков
За деца,

# 192
  • София
cikoni, това е от Програмата. Това и аз го видях. Питам ако някой е видял плакатите, защото там пишеше Национална опера и балет...

# 193
  • В най - голямото село
cikoni, това е от Програмата. Това и аз го видях. Питам ако някой е видял плакатите, защото там пишеше Национална опера и балет...

Извинявай... И аз съм се заблудила. Току що се обадих в театъра и ми казаха "Наш спектакъл... незнам къде го дават"
От това което прочетох впоследствие май е в Операта http://www.kafene.bg/?p=article&aid=1974  newsm78

# 194
  • София
Аз пък звъннах на един познат, който работи в Музикалния и акза, ч етам такова нещо няма... Освен това Врабча 1 е адресът на Операта. Т.е. ще бъде в Операта. Оказах се права в подозреният си и Програмата могат да си гледат работата по-добре....

Общи условия

Активация на акаунт