МНОГОДЕТНИ МАМИ 26

• 15 599
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
     Най-искренните ми съболезнования,за Криско!Господ спря мъките на бедното дете,макар и да не си обяснявам защо става така...Не мога да си представя какво изпитват родителите му...А не си и пожелавам да си представя,но аз  освен че ми е страшно мъчно,поне знам чеу вече не изпитва болка,и това ме успокоява...Няма да мога да присъствам на помена,но ще запаля свещичка,да почива в мир...И нека господ се смили над нас и нашите деца!!!Да ни пази,и да не позволява да бадем наранявани така жестоко!!!

# 121
  • София
И аз няма да мога да отида в "СЛАВЯНИ".Ако ходи някой,да прегърне Ели и от мен,моля.

# 122
  • София
Мила Ели,
много съжалявам,че немога да дойда и да те прегърна  Sad
Дано мисълта,че Криско е при нашия Създател в рая,където няма болести и мъка,поне малко те утешава.
Не знам какво друго да ти кажа,много ми е мъчно...Изпращам ти тази песен
http://vbox7.com/play:d908ded5

Cry Cry Cry

# 123
здравейте
Дидка, стисках ти палци
най- сърдечни благопожелания за рожденниците от вчера и днес!

# 124
Редовен номер ми стана да се намесвам там,дето не ми е работата,за което се извинявам  Flutter
Но... исках да питам има ли други мами,освен Красим,която съм разпитвала,които са раждали дечицата си със секцио?
Утре влизам в болницата и ще ме оперирарт в други ден.,но винаги съм си мечтала поне за 3 дечица,а меплашат постоянно,че шанса да ги имам със секцио е минимален...А аз все се успокоявам с мисълта,че ако след втрото секцио трета бременност е пагубна,то щяха да връзват тръбите  newsm78  ... оф както и да е много се раздрънках...
Та има ли други таквиа маминки (четох първата страничка и останах с такова впечатление)...
Извинявам се пак за намесата  Embarassed

# 125
Просто Аз, моето трето дете е родено със секцио... Като преди това имам извънматочна бременност /почти същата манипулация/, а след това още една... Така, че - на практика имам 3. Също да ти спомена, че на секциото ми вързаха тръбата която имах... е, 6 месеца по късно вече не беше вързана! Как и защо ... не стана ясно... Мисля че на Перка, всичките деца са секцио... Иначе - не се плаши, далеч по приятно е от нормално раждане - лично мнение, де!

Дидке, влизаш ли? Много палци стисках - да знаеш!

# 126
Дива ирландска пешеходкe
Благодаря ти   bouquet
Да това са си коремни операции,а за тръбата е много странно  newsm78   Може би доктора е трябвало да научи някой по-здрав моряшки възел   (определено с всеки изминал ден си мисля,че наистина лекарите просто се презастраховат,като го говорят това за 3-тото секцио)   

# 127
стискайте ми палци на днешните изобри  да съберем достатъчно гласове,че да вляза в общинският съвет  Flutter

Какво стана? Казвай! Дано здравия разум на твоите съграждани ти е помогнал!  Hug

# 128
  • Пловдив
Здравейте момичета!

И  аз чакам да чуя Дидка - и аз се вълнувах покрай тези избори!
А за трабите и секциото - не мога да дам съвет......
Аз раждах нормално...........

# 129
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте...много благодаря за подкрепата ви...за сега влизат само двама  Stop но има шанс да стигнат и до мене,защото сега тия дето са на балотаж нали търсят подкрепата на другите партии и ще им искат гласовете,е да ама то гласове се дават срещу нещо....та за сега оставам с маааааалка надежда   Hug иначе снощи седях до среднощ в щаба,валя проливен дъжд,децата сами се оправили и легнали,а мъжът ми ме чакаше,покрай тия избори се запознах с много стойностни хора,както и с лидера на партия на българските жени  Shocked дето даже не ги знаех че ги има тука,та от дамата научих ,че в Търново има цял клуб ва многодетните мами и редовно си правят сбирки....а де Mr. Green Та ще се чуем и ще се видим,ще им обясня за нас,за Пълна къща,за това,което се мъчим да постигнем,за празника...
Преди обяда обикалях с Ваня по зъболекари и снимки,да си вземе личната карта/първата/,изпратих я на влака за Троян,отидох да си взема книги за да си разработвам темите за изпитите,че на 16 и 17 ноември  ooooh! трябва да заредена като пушка...а ме пипнат  Mr. Green  а съм гръмнала за шестица  Embarassed колко съм скромна  Joy
Приятен ден милички..отивам да полегна ,че в 16ч отпрашваме пак по задачки и за капак и на рожден ден..пък щях да съм от днес на диета....айде пак се развали началото   chef

# 130
  • Бургас
Здравейте мамчета,не съм писала все още във вашата темичка,но скоро живот и здраве ще бъда една от вас.  Peace
Искам да ви попитам като мама на три деца,дали не ползвам и някакво предимство при подаването на документи за детски ясли и градини?  newsm78Смятам да подам документи за детска градина за малкия,който сега навърши две години като имам намерение да го изпратя или на пролет или на есен догодина ,когато няма да мога да гледам по цял ден и бебо и него.Баткото големия си ходи на училище.
Благодаря ви предварително ако можете да ми дадете инфо дали имам все пак някакво предимство   bouquet

# 131
  • София
kloie, до колкото знам за второ дете се плаща 50 % от таксата, а за трето не се плаща.

Дидка, хайде дано станеш съветник, пък за изпита, браво на упоритостта ти!

ProstoAz, писах ти на лични. Още веднъж леко раждане!

# 132
Здравейте Hug
Добре дошла    bouquet
Цитат
Здравейте мамчета,не съм писала все още във вашата темичка,но скоро живот и здраве ще бъда една от вас.
Още една Бургазлийка newsm68 За детските градини и ясли-  newsm78ми май трябва да сме с предимство ,но...в Бургас  по- голяма роля играят "връзките "и спонсорството.Ако си решила подавай документи да ти е мирна главата.Трябва да се видим newsm78,но май стана студено ....да не те простудя.Е-е-е ,живот и здраве и напролет може.
Дидка,дано имаш шанс PraynigТрябва да има такива хора като теб не само в местния ,но и в държавния парламент.
По въпроса за секциото хич ме няма ,но те поздравявам за това
Цитат
,но винаги съм си мечтала поне за 3 дечица
Прегръщам всички.Лека вечер!

# 133
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
mama3   Mr. Green навита съм и за държавният..само да има кой да ме забележи ooooh!

# 134
Дидка, и от мен  fingerscrossed

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт