МНОГОДЕТНИ МАМИ 26

• 15 598
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Току що се прибирам,че имахме храмов празник в едното село,недоспала,уморена...Честит Празник на всички именници  bouquet Честит Рожден Ден на неворятната майсторка Ани...какви неща твори..просто нямам думи
............а сега .... Cry  с много мъка искам да изкажа своите най-искренни съболезнования на Лилибон,прегръщам те миличка,  Praynig  Бог да го прости малкият Криско........

# 106
И моите съболезнования за Криско, Лили!  Flowers Rose

# 107
  • Варна
Нека почива в мир малката  душичка. Ти имаше шанса да притежаваш най-милата и най-борбена майка.А те най-нежното и крехко създание.Ели,Ицо бъдете силни,той ще бди над вас.

# 108
Чак сега прочетох за Криско. Извинявам се....Мила Лилибон ужасно съжалявам за огромната загуба Flowers Rose Flowers Rose......

# 109
Ели, Ицо- моите съболезнования.Бог да ви дава сили да минете и през това тежко изпитание.

# 110
Ели, Ицо, не знам защо става така, нямам отговор...
Дано да имате сили да преминете и през това.
Моите съболезнования. Flowers Rose

# 111
  • Варна
Благодаря, вече се разделихме завинаги с тялото на малкото ни момченце. Духът му обаче е с нас, усещаме го. Затова в неделя ще правим помен в София, в "Славяни", който желае да заповяда. Подробности после.

# 112
Ели- Лилибон, мила, Криско бе най-чаканото бебе в темата ни... и толкова обичан...
Бог е милостив и прибра при себе си душата му - да не се мъчи тялото му... Остави вашата и нашата мъка.
Дните след новината за проблема на Криско бяха много тъжни за мен. Тъгата на днешния ден ми носи успокоение...
Дано и вие скоро намерите покой!
Скъпо семейство, приемете и моите съболезнования.  Praynig

# 113
  • София
Мила Ели,най-искрени съболезнования!
Прегръщам те. Cry

# 114
Ели,прегръщам те силно! Нека почива в мир нашето мъниче! Praynig

Ани,с малко закъснение ти желая много весели моменти и все така да ни радваш с красотите ,които твориш!Честит Рожден Ден!  bouquet

# 115
  • София
Мила Ели, моите съболезнования. Бъдете силни! Вече не се мъчи  малкото ангелче!  Flowers Rose

Ани, дано си изкарала добре рождения си дан! Пожелавам ти много успехи в красивата ти професия. Да си здрава и много обичана!

На всички именици вчера пожелавам да са щастливи и весели! Ние бяхме на имен ден на трима Димитровци и на златна сватба на лелята на мъжа ми. Дано след време да празнуваме и ние такъв хубав празник!

# 116
  • Не съм от тук и съм за малко
Мила Ели, мило семейство, думите са слаби и излишни в такъв момент. Боли ме заено с вас, но  сега Криско е на много по-добро място, дано това ви носи утеха  Praynig  Прегръщам ви!

Ани, честит рожден ден, със закъснение, но от сърце ти желая да си здрава и много щастлива! Успех в творенето!   bouquet
Честито и на татко Велин на kaishka - да ти е живо и здраво другарчето.    bouquet

# 117
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Днес ми беше ужасен денят,неможах цял ден да се надигна от страшно главоболие....
 Искам да поздравя от сърце вчерашният рожденник  Велин   на kaishka   Hug и днешният сладур Искрен  на живка
Златоперке ....Павчо ти е голям фен на рибката...седна ли да чета тука нещо и като ти види рибката и вика...чакай чакай немърдай ...виж я как правилно завива тая рибка ...и гледа ли гледа в захлас  Joy пък аз немога нищо друго да правя заради него,затова и сега чак пиша  Flutter
Преместихте ли си часовниците  Thinking стискайте ми палци на днешните изобри  да съберем достатъчно гласове,че да вляза в общинският съвет  Flutter

# 118
Дидке, стискаме със всичка сила! Аз няма да гласувам за "нашия", ама нищо не сте чули.... нали?
Лилибон, Ели, за съжаление няма да мога да дойда в 14 часа, ангажирали сме клуб за 13...много съжалявам...още веднъж - моите съболезнования!

# 119
  • Варна
Мила Ели, приеми и моите най-искрени съболезнования!
Страшно съжалявам за голямата загуба,много ми е мъчно......
Нека да почива в мир малката невинна душичка!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт