МНОГОДЕТНИ МАМИ 26

• 15 597
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
Ани честит празник! Мноого щастие ти желая!
Именниците да са живи и здрави и весело да празнуват...

# 91
Честит имен ден на всички Димитровци и Димитрини!!! Да са живи и здрави Praynig
.Св. Димитър да закриля семействата ни!

Честит Рожден ден скъпа Ани!!!Да си жива и здрава, най- обичана съпруга и прекрасна майка!!!

# 92
Да се поздравите за добро утро! http://www.vbox7.com/play:87fa5e18

# 93
  • София
Дами, прочетох в темата за Криско... Моля се за сила на Lilibon и цялото й семейство и за много мъдрост на всички вас, които сте им близки....

# 94
  • Пловдив
Честит Имен ден на Дидките!
Честит Рожден ден на Ани!

Честит празник на всички малки именици!

# 95
Криско на Лилибон вече е ангелче
 Flowers Rose

# 96
Миличка Лили, прегръщаме ви силно! Няма думи ... Ужасно е... С вас сме...

# 97
Здравейте мамчета Hug Честито на празнуващите. Мнооого сте писали. едва успях да прочета половината и да се отбележа. После пак ще чета. Мама3 свеки е необходимо зло. Аз разбрах това когато се родиха близначките. Просто чак тогава опряхме до нея и още съжалявам. Сега ни е сърдита зощото я "притеснихме" лятото като изкарахме един месец при в къщата и. Нищо че се чувстваше гост в къщата си ... абе мислих я за супер човек дори я защитавах когато Киро говореше лошо за майка си, но .. здрави да сме. Тва да ни е зора. Нели разбирам те чудесно. Ние се отказахме от нощното на 4 мес. Тогава децата започнаха да се хранят по веднъж през нощта и въпреки че също не се успокояваха от нищо си ги разделяхме с Киро. Той ми помогна страшно много въпреки напрегнатата му работа ставаше и взимаше едната в другата стая а другата оставаше при мен и Маги. Отне ни седница и половина,  но след това не са се будили вечер нито са неспокойни деца. Напротив аз съм си супер като се наспя а мисля и те са доволни Peace Само когато зъбите им никнат пак се будят през нощта , но ги взимам при нас на спалнята без притеснения. Не свикват просто се успокояват по-бързо и като избие зъбчето не се будят през ноща. Дил много са ти сладурски дечицата Party Чао за сега после пак Hug

# 98
Ужасна новина за Криско  Flowers Rose. Господ да даде много сили на Лилибон. Praynig
На празнуващите днес пожелавам много здраве и весел и щастлив ден.  bouquet

# 99
Много тъжна новина.....почивай в мир малко ангелче
Дано Господ даде сили на семейството.Прегръщам те Лилибон.

Трудно се пише сега...думите и мислите бягат..............
Прегръщам ви всички!
Бог да бди над нас!

# 100
Милата Майчица..милата Ели Cry
Да почива в мир малкото ангелче. Господ да им даде сили да го преодолеят и да продължат напред!

# 101
Ужасно! Нямам думи! Миличка Ели, скъпо семейство, моите най искренни съболезнования... Бог прибира свидните нему рано!

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 15:01 от Дива ирландска пешеходка

# 102
  • Пловдив
Наистина, нямам думи, с които да изразя колко съжалявам за малкия Криско!
Въпреки че живота е такъв и няма ред на преминаването ни от тази земя.
Ели, загубата е огромна...................., въпреки че той беше толкова малък.........
Прегръщам те мила........

# 103
Лилибон от вчера все мислех за тебе и ми беше едно такова мъчно и затова тази сутрин  сложих картинка с цвете специално за теб,още не бях научила тъжната новина.
Криско си отиде,приеми моите съболезнования ,

# 104
След новината за Криси, всичко останало няма смисъл!

Цяла седмица бяхме без компютър.

Общи условия

Активация на акаунт