КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 78 993
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
В Германия сме, а възможността ни за транспорт е до София.

# 721
  • sofia
В Германия сме, а възможността ни за транспорт е до София.
Аха,ок,ясно Peace

Ще мога да кажа едва идната седмица .Какъв е обема на дарението?

# 722
Утре ще опаковаме нещата за транспорт и ще мога да кажа точния брой кашони, но можеш да се ориентираш горе-долу по предния ми пост.

Няма проблем да изчакаме до другата седмица, но иначе в София ще сме само от 25 април до 2 май.

# 723
  • sofia
Утре ще опаковаме нещата за транспорт и ще мога да кажа точния брой кашони, но можеш да се ориентираш горе-долу по предния ми пост.

Няма проблем да изчакаме до другата седмица, но иначе в София ще сме само от 25 април до 2 май.

Ок,но тогава никой от нас няма да е в Сф,защото сме на семинар,плануван отдавна.
Не съм сигурна до колко ще можем да сме полезни,нямаме транспорт освен леки коли(2) ,а около Сф работим само с един дом(за деца 7-18 г.),който на 40 км.от тук.....
Нека помислим и ще пиша пак.

# 724
  • София
Здравейте приятели.
Имаме изпратена молба към нас от колеги от друго НПО , да попитаме тук за някои нужди на деца и семейства,по 4ийто слу4аи работят.Копирам текста от пощата ни с молба,който има възможност да помогне.
Свързвайте се директно с колегите от ИСДП Peace

Благодарим   bouquet

"Здравей Роси!

Работя с майка с 3 деца. Едното дете е с тежко увреждане. То е на 4 години и с развитие на 9 месечно бебе. Има нужда от детска количка.

Имам нужда чрез Вас да помогна и на една девойка на 16 год. от дом за деца, която спешно се нуждае от дрехи и обувки. Тя тежи 93 кг., на ръст е 1,65, № на крак 39.

Благодаря!

Ралица Цветкова - Соц. Работник

Институт по социални дейности и практики

Център за обществена подкепа

ул. Пиротска175

тел./факс: 02/ 9 20 42 38

e-mail: sapi_slaveykov@abv.bg"

Имам 2 чифта кожени спортни юношески обувки за девойка 39 номер. Съвсем като нови. Направо с Ралица ли да се свържа?

# 725
  • sofia
Ваня,да,направо с Ралица Peace

# 726
Здравейте  Simple Smile
Искам да даря пантофки, сандалки, обувки, маратонки ... всички са носени само от синът ми и са в отлично състояние. От 1 до 3 години. Има ли някъде Дом с толкова малки дечица в София или където кажете, ще ви ги изпратя.

# 727
Здравейте  Simple Smile
Искам да даря пантофки, сандалки, обувки, маратонки ... всички са носени само от синът ми и са в отлично състояние. От 1 до 3 години. Има ли някъде Дом с толкова малки дечица в София или където кажете, ще ви ги изпратя.

По-скоро прочети темите за нуждаещи се семейства  Peace

# 728
Здравейте имаме някои спешни нужди за ДМСГД - Пазарджик за деца от 0 - 3 години.

1. ФРИЗО 1 и 2
2. Пюрета - всякакви - плодови, зеленчукови, зеленчуково-месни
3. Тоалетни принадлежности - мокри кърпички, носни кърпички, клечки за уши, шампоани, сапуни, кремове и лосиони
4. Храни - пакетирани като ориз, захар, сол, олио и т.н.
5. Плодове и сокове

Благодарим предварително на всички отзовали се!

АДРЕС за изпращане  -  Вера Александрова Папазова, ул.Градинарска 45 ет.4 ап.16, гр.Пазарджик - 4400, 0878995696

Марияна Георгиева Кръстева, бул. Ал. Стамболийски № 63А, ет.1, ап. 2, 4400 гр. Пазарджик, 0888-332-432

П.С. Ако е възможно към продуктите да има фискален бон или фактура - АКО Е ВЪЗМОЖНО.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 18:07 от Марито

# 729
Здравейте  Simple Smile

Къде са тези теми, рових в този подфорум, но не откривам такива  Peace

# 730
Марито , дайте адрес, на който да се изпращат нещата  Peace

# 731
Вера Александрова Папазова, ул.Градинарска 45 ет.4 ап.16, 4400 гр.Пазарджик , 0878995696

# 732
Здравейте  Simple Smile

Къде са тези теми, рових в този подфорум, но не откривам такива  Peace

Подфорумът е този. Може да няма точно такива нуждаещи се точно в момента, което е добре, но сигурно скоро ще се появи някой, за съжаление... Просто следи известно време темите   bouquet

# 733
Благодаря за отделеното време   bouquet

# 734
Здравейте  Simple Smile
В ДМСГД Св. Параскева в София имат нужда от обувчици, имаш ли възможност да ги занесеш до там или да ги предадеш на някой то нас, който да ги занесе?

Общи условия

Активация на акаунт