С хОдеЩи кРачЕта първИ снЯг АВГУСТинчето пОсрещА!

• 14 072
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честит рожден ден, мила Нори! Много здраве, късмет и щастие с любимите хора! Цунки от нас!  

Вкъщи нещо упорито не си говорим и това продължава твърде дълго.Хич не ми е комфортно. Ако я караме така,ще мисля за сериозни промени.Не ви го пиша,за да се оплаквам, а за да обясня евентуалното си неписане.

Блан, дано се оправят нещата  Peace Hug и не се стига до неписане! Плашиш ме с тези сериозни промени  Rolling Eyes
Времето наистина не е зле, ние направихме една кратка разходка.
Ивчо от няколко дни се опитва да си промени режима и да караме с по едно спане на ден, но пък така будуваме по 1ч нощем  Tired И спи при нас  Confused
Елиа, много са неприятни тези гъбични истории. Бързо да ги разкарате!
Нана, аз скоро бях с ечемик и ми мина бързо, дори не успях да взема мерки. Гадно е, съчувствам ти!
Отивам като примерна домакиня да ... гледам Хаус  Joy Blush

# 226
Бланк,ами те са за гледане разбира се  Laughing,ама нали Дриймсчето изяви интерес за снимки,та затова цитирах нея  Heart Eyes
Относно неговоренето,надявам се нещата да се оправят и да не се налага да правиш сериозни промени  Hug Peace
Ели,това с неяденето на Насето е много кофти  и за двама ви,дано скоро да си възвърне апетита  Peace
Адрианска,наистина аватара този път ти е много сладък  Heart Eyes Mr. Green
Да ви питам как успявате да слагате шапки на децата ви,при Даяна шапка не се задържа,а сега като стане студено незнам как ще я караме  Rolling Eyes,купих и една където под брадичката се закопчава и нея също я маха,ръкавиците ги сваля,абе луда работа   Twisted Evil,та в тази връзка приемам всякакви идейки  hahaha

# 227
  • София
Elwing и аз цял ден съм примерна - изгледах 2 серии на Хаус Mr. Green

Блан може би ще съм единствената, която говори така, НО...претегли плюсовете и минусите и вземи решението си сама. Но не се страхувай от промените, защото когато Господ затваря врати, отваря порти.  bouquet А животът ни е прекалено кратък, за да се жертваме постоянно.

miss_74 Калоян не търпи шапки също. Затова решавам проблема с качулки. Най-често на якето и връзвам. Все още не се е досетил как да развърже и да ме прецака и с това hahaha

Най-накрая успяхме с кумата ми да съвместим програмите, та дойде да ме боядиса, че 1 ноември наближава... Wink

# 228
  • София
Здравейте, мацки  Hug
Аз свърших очните, много съм доволна, рисувахме с туш и перо, с въглен, с темперни бои. Голям кеф. Дори днес ми беше и първия изпит. Бях много изнервена и аз преди това, дойде ми много разтоварващо и ободряващо. Бях зациклила зверски, осъзнах го едва когато разнообразих. Сега съм си обещала, че поне веднъж в седмицата ще излизам и ще правя нещо за себе си.
Кайли, като отбих Марти опитах метода с цеденето, но се препълваха прекалено много и ме боляха, затова се обадих на моят мамолог и той ме посъветва да опитам с хапчета. Ако прибягваш до тях, задължително се консултирай със специалист.
blanc, преди около два- три месеца и аз бях с подобен проблем и дори мислех за тотална промяна, сега се обичаме повече от всякога. Трябва да се говори, в една връзка това е най- важното.
Преди време ви питах, но никой не ми отговори, така че ще повторя, шарковата ваксина само жива ли е? Ние още не сме я сложили, защото Марти беше болен и сега във вторник имаме час, а мен много ме страх.
Честит рожден ден, Нори!
Четох по диагонал, признавам си. Embarassed
Хайде лека ви вечер и се обичайте  Hug

# 229
Уф всичко ми се изпариот главата като прочетох за Криско! Тъжно е. Признавам че съм пропуснала всичко запроблемите на малкото ангелче.
Кураж на Лилибон!

# 230
  • София
Е, не мога да изтрая и ще се похваля. Вождът на червенокожите ще получи ето това

http://www.nike.com/index.jhtml?l=nikestore,grid,_grid,f-10004+1 … p;co=US&la=EN

като коледен подарък Heart Eyes

Остава само да намеря от анцузите на Найк, с които играят в НБА в размер, подходящ за toddler и ще съм доволна hahaha

# 231
Честит рожден ден Нори!Много щастие ти пожелавам и успешно учене! Mr. Green

Честит имен ден на  патерица и на всички празнували ,на мен вчера не ми беше ден ,но няма да ви занимавам ,защото всичко са бели кахъри в сравнение с трагедията на Лилибон,много криво ми стана за Криско,толкова се надявах .....

# 232
blanc , кофти звучиш Sad
Дано кризата да е преодолима и скоро да се справите с нея!  Peace
Чувствам те близка- децата ни са на една възраст, предполагам и проблемите ни са сходни. С две деца в къщи и с милион семейни, професионални и други проблеми и проблемчета- нормално е да запецнат нещата и в най- добрите семейства ooooh!
Стискам палци за връщане на мира у вас  Peace

# 233
blanc , кофти звучиш Sad
Дано кризата да е преодолима и скоро да се справите с нея!  Peace
Чувствам те близка- децата ни са на една възраст, предполагам и проблемите ни са сходни. С две деца в къщи и с милион семейни, професионални и други проблеми и проблемчета- нормално е да запецнат нещата и в най- добрите семейства ooooh!
Стискам палци за връщане на мира у вас  Peace

Подкрепям !:hug: Пожелавам ти да намериш най вярното решение и моля те не спирай да пишеш!
elia_gg Дано и ти се оттървеш от досадните гъби скоро  #Cussing out

# 234
Май тази вечер никой няма тук Rolling Eyes
Веси много се радвам че се разписа ,дай ни малко актуални снимки на Йоана  Peace
adrianska много хубави сладкиши сте опекли Mr. Green
marulka_s  така сме всички май ,наистина липсата на нормален сън и денонощната ангажираност с едно и също много изнервят. Rolling Eyes
Ще мине и този период! HugВсе пак зъбите са ограничен брой  Mr. Green
miss_74 много сладка дъщеричка си имате ! Hug(не че не го знаехте Wink ) и много разбрана кума явно Sunglasses
Шапка и Елица не търпи,но забелязах че когато много иска да излезем е готова и кофа да си сложи само и само да сме навън !А за ръкавиците ,решавам проблема с по дълги ръкави. Peace
elli78 много целувки на красивото елфче Насето  Heart Eyes
Elwing и ние минахме на едно спане на ден и Елица още спи с мен ,много кофти ,но още суче нощем,честно казано май ми писна вече,искам и аз нормален сън,но докато не и изникнат зъбите и без друго се става така че засега така е по лесно. Wink
elen@ браво за изпита и за разнообразието ,дай Боже всекиму Simple Smile Шарковата ваксина е убита,поне на нас такава ни сложиха Peace Ние на 30 ти пък сме на полиомиелитна.
nana77 при мен се отваря само един черен екран  newsm78

Ние ходихме на зоопарк днес ,както и онзи ден ,Ели е възхитена от животните,не искаше да си ходим, и затова днес повторихме нищо че времето не беше много слънчево ,беше топло а и тук има едно мече и две малки тигърчета на по 2-3 месеца,ужасно сладки! Копитните животни също или са родили или са бременни или са активно разгонени.Ники си взе урока по размножаване на бозайници вместо в 8 ми в 4 ти клас  Crazy

# 235
Пиша набързо,че не сме в къщи.

elen@ тази ваксина е убита и се понася добре. Тя не е само за шарките,а и за заушка,което е особено важно за момченцата. Браво за изпита.

# 236
  • София
elen@ тази ваксина е убита и се понася добре. Тя не е само за шарките,а и за заушка,което е особено важно за момченцата.

Странно защо нашето педи каза, че е жива  newsm78 Ще я питам пак, но щом има убита, няма да й позволя да му сложи тази.

# 237
  • София
elen@ тази ваксина е убита и се понася добре. Тя не е само за шарките,а и за заушка,което е особено важно за момченцата.

Странно защо нашето педи каза, че е жива  newsm78 Ще я питам пак, но щом има убита, няма да й позволя да му сложи тази.
и на нас така ни каза, но не педито, а готиния д-р  newsm78

# 238
  • София
Марго изчакай 20-на секунди и след черния екран се появява подаръка.

Аз си изревах очите на "Филаделфия" с Том Ханкс. Не го бях гледала този филм и си знаех да не го гледам, ама ... Cry

Сега отивам да си гушна Супер Митко и да си целуна детенцето

# 239
  • гр.София
 Аз не знам,кой ме разрева- elia_gg или "Списъкът на Шиндлер".
 Много сте прави за всичко,момичета Hug Ама живея с мъж дето за човешки отношения не умее и не иска да говори. Има си повече плюсове,въпреки това.
 Нана,бих искала да имам твоята категоричност,но съм друг чешит.

Поне по веднъж на ден,като поглеждам София си казвам,че съм голяма късметлийка-имам си здраво момиченце, и че не бива да дърпам дявола за опашката,като се тръшкам за по-второстепенни неща...
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт