С хОдеЩи кРачЕта първИ снЯг АВГУСТинчето пОсрещА!

• 14 069
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Хе,хе има ли станали в ранни зори по новото време... Mr. Green
Аз снощи си легнах в 9.30 по новото време та сега съм кукуряк... Simple Smile
Блан-сигурна съм ,че както казваш мъжът ти си има мнооого плюсове,така че ще отмине и тази криза,ама наистина е много неприятна такава ситуация. Аз понеже съм много ревлива и сълзлива, в такива моменти се чувствам изоставена от целия свят,мисля си че никой не ме обича и не виждам светлина в тунела,ама после като отминат нещата и виждам колко мъка съм си причинила и сама.Дано скоро се усмихнете и двамата.
Между другото моят мъж го оставих по стечение на обстоятелствата да гледа Марти цели  3 дни абсолютно сам и сега съм го преоткрила  Wink , а и той е видял как е по цял ден с дете,въпреки,че не го казва на глас, и се старае да ми помага  Simple Smile.А преди това, хич и не му идваше на ум. Crossing Arms
Нана- и аз не виждам подаръкът за  Вожда.Ама не черна страница ,а букви и йероглифи ми излизат,нещо временно няма достъп до тази страница. Thinking

Честит Рожден Ден на Нори на патерица.  newsm59 newsm59

# 241
Ехо,ето ни и нас Laughing
   Ох,в това гадно време ще се сбъркаме вкъщи Twisted EvilМъкнем се на ръце,Наско е решил че е "беби" и само протяга ръце да го нося #Crazy
  mmilena браво на мъжа ти Peace цели три дни сами,голямо постижение,при нас два часа идват множко Laughing Иначе се гледат,но като са сами им е зор.
  blanc вярвам,че всичко ще си дойде на мястото Peace,но и моят мъж е на мнение,че проблемите идват от това,ве хората не си говорят за да оправят нещата,а знам го и от опит
  elen@ smile3501 за изпита
   nana77 аз виждам маратонките,много са сладки Peace
  elia_gg бързо оправяне Peace Преди да родя и аз се бях сбъркала от подобни гадости,но сега пу...пу... нямам проблеми
  За шапките,ту ги маха,ту ги понася но общо взето няма голям проблем като му се скарам Embarassed
  Ау,искара ми акъла това хлапе #Crazy Докато пиша,то нещо ми се разсърди и излезе от стаята.Като отивам го няма никъде ooooh! а той се скрил зад количката и не се вижда от шкафа.Ама си мълчи и не мърда,чак като го видях се ухили и вика дзяк Shocked Пълна лудница,сега играем на криеница Laughing
  Ставам,да ходя да го търся Laughing Лек ден  bouquet

# 242
blanc, някъде бях чела един много добър съвет до който ти май сама си стигнала.....В момент когато се обидиш или засегнеш от любимия човек, трябва веднага на ум да започнеш да се сещаш и изброяваш всички неговите положителни качества! Ние правим точно обратното, мърморим и забравяме за тях, виждаме само гадостите и се юркаме още повече - настройваме се отрицателно  и се намразваме... А като мислиш положително естествено е че много по-бързо ще се тушира напрежението и бурята и ще оцениш че има къде, къде по лоши неща  Peace  Hug

Чета за ваксината, значи реимунизацията за Полиомелита вече не е жива ваксина - живата бяха капките през устата. ЗК нали отпуснаха пари и вече поставят убитата ваксина чрез инжекция - няма никакви странични реакции и наистина се понася добре.
А ние следващия месец сме на реимунизация на ДТК. Педи ми каза да си купя Инфантрикса задължително! До сега бяхме на тая евтината която си беше от ЗК, но при реимунизацията на ДТК имало много странични реакции и за да ги избегнем да купим тоя път тая тривалентната /не било проблем че досега не сме били с нея  Thinking/

Ох още щях да пиша, но готвя и трябва да ставам...после пак  Wink

# 243
Леле,пуснах на грешно място Embarassed Mr. Green
  elia_gg ама наистина си е краста hahaha

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 11:53 от elli78

# 244
По стечение на обстоятелствата ежедневно се сблъсквам с разпадащи се семейства. И  противно на очакванията на повечето хора, вместо да бързам да подам нужните документи за развод в съда започвам да убеждавам хората да не го правят. Вярвайте ми, не винаги проблемите са толкова сериозни, колкото ни се струва в момента. И заради човечетата, които сме създали с ОНЯ си заслужава още веднъж да го погледнем право в очите- пък дано там да открием оная нежност и топлина, която навремето ни е накарала да се влюбим в него.
Ама че тема отворих...
Бланк, това, че мъжете не говорят за чувствата си е общоизвестно.Това, че говорим на различни езици- също. Но нали такива сме ги обикнали, нали точно този мъж сме избрали за баща на детето/ децата си.
Радвам се, че виждаш и многото положителни черти в човека до себе си. Да ви е живо и здраво съкровището, и дано, дано има до себе си обичащи се и подкрепящи го родители Peace

Благодаря за подкрепата в борбата с моите гъби Mr. Green Моря ги според указанията на док... Дано ги преборя  Praynig
elli78,  у нас също имам двама охлювовъди- силно заразна краста се оказаха Crazy

# 245
  • София
Привет!
Мъжете са необходимото зло, ако бяхме сами, няма пък с кой да се караме и съм убедена, щеше да ни е криво и мъчно от това. И аз много пъти съм си представяла как ще се изнеса и няма да му давам дори да види детето, но ми минава после.  Crazy Блан, много  Hug и  Heart Eyes от нас!
Валка, за полиоваксината е така, но аз мисля, че Елена питаше за предишната.  Rolling Eyes
Ммилена, и аз казвам браво на таткото - 3 дни са чудо-невиждано! Peace Laughing
Това за охлювите не го разбрах, а хем вече не съм блонд  Joy Blush
Нана, много са готини маратонките!  Peace
Мама Марго, ние ходихме в зоопарка през лятото и Ивчо нещо не беше впечатлен. Мисля, че сега, като вече разбира повече ще му е забавно, но сигурно ще го оставим за пролетта, живот и здраве. А и ни е далечко.

# 246
elen@ тази ваксина е убита и се понася добре. Тя не е само за шарките,а и за заушка,което е особено важно за момченцата.

Странно защо нашето педи каза, че е жива  newsm78 Ще я питам пак, но щом има убита, няма да й позволя да му сложи тази.

ooooh!  Embarassed Извинявам се моя е грешката. Обърках се с ДТК-то, където само коклюшната съставка е жива.

# 247
Здравейте, момичета! Нямаше ме известно време ,защото и нет-а вкъщи го спрях.Имахме  неприятни изживявания с Дари, но  сега ( надявам се Praynig) сме  по-добре. В четвъртък през нощта  ходихме по спешност в Пирогов, а от там ни  изпратиха  в болница.Бяхме там до днес.ПОдписах се , за да ни пуснат преждевременно.Голям ужас изживях.... Не искам да си спомням дори.Сега съм на работа ooooh!, 4е положението е мноого напе4ено.ЩЕ се опитам в цялата лудница да ви попро4ета.Надявам се    дечицата в нашия отбор да са добре, както и техните  родители Praynig.Здравето наистина е най-важно- другото са бели кахъри.
Хайде,  отивам да работя, и ако мога ще се вклю4а  отново!
Поздрави на всички Hug

# 248
velmar дано Дари е вече добре. Praynig Разкажи как сте и какво става с вас като намериш време. А ние си мислехме че се пренасяте в новия апартамент.

# 249
Здравейте и от мен!
Честито на всички, които имах поводи тези дни   bouquet и аз пропуснах    Embarassed
blanc  Hug
elli78 на теб сигурно хич не ти е било смешно, но мен мен ме разсмя доста играта ви на криеница  Laughing
Ммилена  smile3501 на вашия тати за трите дни - и нашето тати доста ми помага и се занимава с Лори, но това си е цяло постижение  Peace
Нана маратонките наистина са много хубави - Лори има подобни и трябва да ти кажа, че изглеждат доста удобни  Peace Аз все още не съм и купила обувки за зимата и караме с тях.
velmar много  Hug за теб и сладурката Дари - не звучи никак добре това, което си написала, но дано сега прекрасното ти слънчице да е добре  Hug Heart Eyes

# 250
  • София
Милата Дари! Милата мама! Гушкам ви! Дано всичко е наред вече!  Heart Eyes Hug Praynig

# 251
Леле Велмарче, изживяла си някакъв кошмар явно, щом до спешното и после в болница сте стигнали  Sad Прегръдки и целувки и от мен и дано сте добре вече!!!  Hug Hug Hug  Praynig

Валка, за полиоваксината е така, но аз мисля, че Елена питаше за предишната.  Rolling Eyes
Права си слънце, аз не съм разбрала правилно  Embarassed

# 252
Велмарче  много Hug за теб и Дари ,разкажи когато имаш малко време!

# 253
Момичета, влизам на бързо, че от петък не мога да изтрезнея!!
Моя много близка приятелка  роди в петък дъщеричка- ДИМАНА Simple Smile
Черпя ви по този повод и отивам да допия Simple Smile
Целувам ви

# 254
Обърквация честито на приятелката ти! Да е жива, здрава,кротка и ящна малката Димана.

Velmar на всичките и притеснения, сега сигурно отразява изборите.

elli78 разсмя ме случката с Наско. hahaha  Макар че сигурно сърцето ти е спряло докато го видиш. Hug
Моя син макар че ходи сам предпочита да ме държи за пръста и да ме мъкне след себе си. На моменти ми се иска вече да се пуска повече сам, но после си казвам,че тогава пък аз ще ходя по него да не се удари.  ooooh!

С тази промяна на времето Тони не може да си оправи режима. Сутринта стана в 6 ч. ново време,поради което спа преди обед 1 ч. и към следобед още 1,5 ч., като аз го събудих че щеше да откара сигурно до 5ч. Резултата сега е че още дивее и не иска да заспива. А аз едва гледам. Tired

Общи условия

Активация на акаунт