С хОдеЩи кРачЕта първИ снЯг АВГУСТинчето пОсрещА!

• 14 070
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Simple Smile

Пак много болнички, бързо да се оправят всички! Hug
И тук времето е гадно - вали и е студено.Цял ден не мога да се стопля. cold И пак ми се счупи чадъра...
Вики е добре, само тези зъби много я мъчат, още сме си само с 4 зъба.Ама как хапи... Shocked
А за миенето на зъбките - мием ги вечер докато я къпим, ама не всяка вечер.И то мием е силно казано, аз успявам да тръкна 2-3 пъти, след което четката ми се отнема със сила и се започва едно дъвкане и гризане. Mr. Green
Mama Margo, аз покрай моите родители поназнайвам нещо за коронките, би трябвало зъболекаря да ти препоръча - зависи от зъба, дали е "дъвкателен" или от "фасадата".Логично е ако е по преден зъб да сложите метало-керамика или другите (незнам как се казват) пак са с цвета на зъба.Честно казано металните са грозни, ама то си зависи от зъбите.На мен три пъти ми слагаха пластмасова и 3 пъти си пада сама, накрая сложих метало-керамика.Изкара около 6 години и сега като бях бременна се счупи.И сега си стои на метал, кога ще се наканя да отида и аз на зъболекар... Embarassed

# 46
Ember,благодаря за разяснението ,ами дъвкателен е ,кътник,но въпреки това май и аз ще сложа метал-керамика и на мен са ми грозни металните.
И ние сме така с четката,но е важен е навика,после ще се научат. Peace

# 47
мдааа, adrianska убеди ме  Heart Eyes, довечера почваме с миенето на зъбки и ние Simple Smile))
а какво да ви казвам за лелите и подаръците - нямам думи - незаменими са!!При нс обаче не лелите (макар 4е си имаме 2), а вуйчото подарява. Брат ми живеят в САЩ ,идваха си лятото и Жорко се напълни с подаръци - мноого обувки, 2 чифта ботушки и страхотни дрешки - на GAP, Calvin Klеin, Nike и др...а за играчките да не говорим.

# 48
Привет! Hug Много хубава темичка! Блу, Бамбуча  bouquet
Много е гадна работата с вирусите, но май от сега нататък ще е така Cry Иначе пожелавам на болничките да се оправят бързо Praynig
Ние зъбките ги мием вечер по време на баня, но и Деница след това пие мляко. Аз съм ползвала пастата на Билка с мента и ябълка /за нас/, не е лоша Peace
Аз не можах да видя ботушките на Тони, както и новите аватари на Елитата. Като си спомня, че Влади първата зима не ползва ботушки, а по-високи обувки, мисля и при Деничка така да направя. Въпреки, че има толкова хубави ботушки за момиченца, мисля че с обувки ще й е доста по-удобно. Благодаря ви за комплиментите за децата ми. По-странно е когата сме всички заедно и все ще се намери кой да попита откъде са на Деница сините очи, защото ние не сме, явно правят впечатление. Таткото ни все измисля какво да отговори, понеже има чувство за хумор.
Ния много смело катери пързалката Peace Деница още не сеща и засега съм доволна.
Щях да пиша и друго, но групата се прибра от разходка и трябва да им обърна внимание.
П.П. Баткото е на училище и двамата с него сме много доволни от този факт.

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 19:01 от albena_vlady

# 49
Мацки, само да се разпиша в новата тема и да се похваля, че вече съм със спирала  Laughing
Към 13 часа ми я сложиха и нищо ми нямаше до момента като стигнах пред входната врата на апартамента без малко да се строполя преди да си отключа, че викнах и свеки ме чу /добре че беше в нас да гледа малката/ и да ме поеме.... Полежах малко и от тогава съм ок.  Чух се с дока каза, че е нормално все пак чуждо тяло  Rolling Eyes Дано да я понеса  Praynig Praynig Praynig
После ще чета и пиша повече, че имам още гости  Laughing 

# 50
Валка, браво за смелостта, дано нямаш повече проблеми Peace

# 51
  • София
Валка, браво за смелостта, дано нямаш повече проблеми Peace

Praynig  Peace Стряскащо звучи обаче.  Rolling Eyes

# 52
Брей времето гадно,а отново ви няма  Flutter
Валка,честита спирала  Laughing и дано да я понесеш добре  Peace
MimSss,как сте?Вики проходи ли,че мойта девойка нещо яко я мързи,все гледа да си седне на д......о  Joy Joy
Тази вечер изкъпах Даяна по-рано,сега отивам да си направя салатка и сядам да гледам Сървайвър  Heart Eyes
Лека вечер ви желая и дано утре да има какво да чета  Flutter

# 53
  • София
Тази вечер изкъпах Даяна по-рано,сега отивам да си направя салатка и сядам да гледам Сървайвър  Heart Eyes
а моето зверче още спи следобеден сън ooooh! нощес не ми се мисли  Tired

# 54
Валка радвам се че се разписа ,точно днес си мислех за теб и одисеята със спиралата,но и мен ме притесни да ти кажа честно  Rolling Eyes
Бени не вярвах ,че ще го кажа но и  ние искаме училище вече  Wink
Аз досега правих лучник и паралелно праз с ориз и съм тотално гроги вече ,всичко ме боли  Whistling Ако стане хубав ще го снимам.
Пиленето на зъба ми мина горе доду добре ,но сега съм притеснена ако коронката не е направена хубаво и не пасва,ремонтира ли се ,въобще как се процедира ? newsm78

И Ели си поспа добре днес 3 ч  Shocked,направо не е моето дете ,и закуската си издяде и си хапна банан сама и малко ябълка сега следобед ,пу-пу дано все така да е  Praynig

# 55
  • София
Пиленето на зъба ми мина горе доду добре ,но сега съм притеснена ако коронката не е направена хубаво и не пасва,ремонтира ли се ,въобще как се процедира ? newsm78
Да, с машинката го остъргват вътре, ако някъде не става. Имам опит - 5 коронки са ми в устата  Embarassed Blush

# 56
Благодаря   bouquet На мен нали ми е първа и се шашкам  Blush

# 57
  • София
Благодаря   bouquet На мен нали ми е първа и се шашкам  Blush
Не се притеснявай!  Peace Дано не ти се налага повече да ти "короноват" зъбите!  Laughing

# 58
albena_vlady, я хвърли насам някоя от шегите на таткото, че и ние двамата не сме със сини очи, а малчо е. вече ми се изтърка лафа, че са на комшията Mr. Green

И аз май няма да купувам ботуши, защото мисля, че в сняг и дъжд няма да излизаме. има едни боти, които не са ватирани вътре, но чорпогашник+термо чорапи май ще свърши работа

# 59
  • София
Бамбуча много си права мила, направо вече не знам какъв е този октомври смотан. Ще взема да хвърля вината на някоя Юпитерова дупка, щото на 28 октомври имаме годишнина със Супер Митко. Правим 3 години откакто сме заедно. Та нещо такова ще да е.

Иначе Вождът на червенокожите е добре. Няма и помен от повръщането и дрискането. Нито е акал, нито е повръщал повече. Какво да мисля не знам, но не съм и му давала никакви илачи.  Wink

Валка злато няма да ти честитя спиралата, щото съм мнителна стара песимистка. Само ще те помоля при най-малкото неразположение да я махнеш. Няма да се обосновавам, че ще ми викате вече д-р Хаус Joy /междудругото съм се побъркала с този сериал.  Embarassed Издърпах трите сезона и в цялото си свободно време следобяд - това са трите часа, в които Калоян спи - не правя нищо, а гледам серия след серия hahaha/

Общи условия

Активация на акаунт