изпитани сайтове за парфюми

• 288 151
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Кой на Бърбари?
Аз съм си заплюла едно Трусарди и Магнетизъм на Ескада  Heart Eyes
Да не е това Трусарди,че ми е в списъка за душене?
Харесах този.
Ами не,този ми е много приятен http://1001-bg.com/files/thumb3_2007-1.jpg .Има лек дъх на кафе и е сладникав  Grinning
Розовото трусарди го пробвах в началото ми мирише на рози и после ми замирисва на евтин бабешки парфюм

# 436

Странно,все пак.Като чета парфюмната тема много момичета поръчват от там и казват,че са OK.Някой беше изказал мнение,че изпращат избирателно от Мегашоп-на редовни клиенти с много поръчки не рискуват с ментета,а на нови клиенти ги пробутват-може и да е възможно,знам ли...Макар че как ще го спечелиш тоя нов клиент да продължава да купува от теб като му пращаш ментета?! Луда българска работа!
[/quote]

Според мен има значение и типа кожа,защото не на всяка кожа даден аромат е траен и т н,а също е и до компетентност-тоест дали изобщо правиш адекватна разлика между менте  и оригинал,лично аз познавам много аромати,които просто не са от най-трайните,това значи ли автоматично ,че са ментета

# 437
  • на село
Според мен просто бъркате  двата сайта
Този е за ментетата - http://www.parfumibg.com/
Този е читав - http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889

# 438
Angiell,не ,не значи автоматично че са ментета,но  аз не мога да се изкажа адекватно по въпроса,защото никога досега не съм купувала от сайт и не съм правила сравнения.Просто приемам на доверие казаното като мисля,че момичетата,които твърдят,че са получили ментета познават прекрасно аромата на получения парфюм и затова са толкова категорични.Аз лично само в такъв случай бих се наела да твърдя дали е оригинал или менте.

tatyana 77,за тези два сайта съм абсолютно съгласна,че се различават и единия е абсолютно менте,съдейки по цените ,но аз говорех за Мегашоп -имаше момиче,което писа,че миналата седмица е получила менте от там.

# 439
Според мен просто бъркате  двата сайта
Този е за ментетата - http://www.parfumibg.com/
Този е читав - http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889
Миналата седмица си поръчах Agent Provocateur от parfum-bg.com ooooh!.Никога повече от сайт.Такова менте,че нямам думи Naughty.Нито е тежък,нито силен,нито нищо.ОТВРАТИТЕЛЕН!
Peace

# 440
Точно този сайт е на същите, които държат и мегашопа ... цените са еднакви и ако нещо го няма в този, като ги питаш казват, че го има отваряш мегашопа и гледаш точно същото има го на същата цена....

# 441
  • Варна
Че той Агентът по принцип не е тежък и силен, поне не и в смисъла, в който се възприемат тези понятия, той просто е странен.

# 442
Че той Агентът по принцип не е тежък и силен, поне не и в смисъла, в който се възприемат тези понятия, той просто е странен.
Това е цитат от момичето,което твърди ,че познава аромата.Аз не съм запозната с него  Peace

# 443
От въпросния сайт /parfum-bg.com/ съм поръчвала доста парфюми и не съм попадала на менте!Проверявала съм баркода и всичко си е ОК! Peace

# 444
  • Варна
Това е цитат от момичето,което твърди ,че познава аромата.Аз не съм запозната с него  Peace

Така, както го е написала аз оставам с впечатление, че е поръчан на сляпо - очаквала е нещо, което не се е оказало така. Освен това, той е труден парфюм и много хора го намират отвратителен, даже и да е истински. Нека тя си каже все пак.
Моят Агент е от бг сайт (не помня от кой, отдавна беше) и по-истински от това няма как да бъде  Peace

# 445
Темата я бистрихме тогава много. Поръчала е въпросната съфорумка Метресата от мегашоп и твърди, че е менте. Аз обаче съм сигурна че не  е менте и тогава още и казах да ми пише на лични  и да ми прати проба да ги сравня с няколко закупени от чужбина на големи специалисти в парфюмните теми вк. и моя личен Метрес. Но тя не само че не ми писа, но и повече не писа в тази тема. Предложението ми важи още.

Да,Метресата.Ароматът е много хубав,а епитетът отвратителен е използван за това,че е наистина фалшив.Ако не ми харесваше като миризма,никога нямаше да си го купя.Иначе сайтът дава гаранции,че парфюмът е 100% оригинален. Thinking

Много момичета са го купували оттам и твърдят че е абсолютен оригинал, освен на теб да са ти пратили менте. Само още един случай съм чела за менте на Метреса, много добро, но менте. Метресата е много траен парфюм, няма начин да не го усещаш. Срави го със купуван от чужбина, защото съм сигурна че се заблуждаваш. На този парфюм не му е сега сезона и може би затова ти бяга бързо.

Защото явно никой не се е заинтересувал да се договори за внос с производителя и да ги представя тук.
Ако си сигурна, че имаш менте на Метресата, а не говориш празни приказки, ти предлагам да ми пратиш проба. Hug На лични ми пиши, аз ги имам и четрите и нямам съмнения, че са абсолютен оригинал. Ще ги сравня и ще ти кажа моето мнение.

# 446
  • Варна
Да, сега ми просветна  Peace

# 447
Специално се логнах, защото темата ми е болна. Аз имам менте на Метресата от Parfum-bg.com.
Да уточня , че не бъркам , защото имам и оригинален от Fragrance. Ако все още някой иска мога да му изпратя от фалшивия, имам 100мл. Точно със същата поръчка  получих и още един фалшив на BVL . Доста пъти говорих с техен представител по телефона, каза ми , че няма как да знам че е фалшив , защото парфюма не се внася в Бг. И че кашоните на техния сайт и тези на Мегашоп стоят в един склад.
Повече не съм поръчвала парфюм от Бг сайт.

# 448
Лошооооо.... А доскоро си мислех ,че някои от тези споменатите са OK от това,което бях чела ...!Но щом има ментета на толкова неразпространен парфюм-какво да си мисля за другите...............
Тези сайтове,в които цените са всичко по 36лв примерно не ме е яд толкова на тях-те сякаш си заявяват,че за тези пари какво да получи човек-менте естествено,но тези,които държат примерно шанелите на почти същата цена като в магазин и те убеждават колко е оригинален докато ти пробутват менте-е,това е наглост!

В града,в който живея примерно има 2 парфюмерии,в които има такива парфюми-ментета,но като питаш ти казват примерно това са дубайски,струват да речем 30лв.,тези са турски-по-нетрайни.Има хора,които си купуват такива-те си решават,но с ясното съзнание,че купуват менте,никой не се опитва да им го пробута като оригинал-за въпросните магазинчета говоря.Така съм съгласна-щом си имат клиенти да си ги продават,но тая наглост ментета да се пробутват за оригинали затвърждава лафа за" българската работа".

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:02 от Latina

# 449
Специално се логнах, защото темата ми е болна. Аз имам менте на Метресата от Parfum-bg.com.
Да уточня , че не бъркам , защото имам и оригинален от Fragrance. Ако все още някой иска мога да му изпратя от фалшивия, имам 100мл. Точно със същата поръчка  получих и още един фалшив на BVL . Доста пъти говорих с техен представител по телефона, каза ми , че няма как да знам че е фалшив , защото парфюма не се внася в Бг. И че кашоните на техния сайт и тези на Мегашоп стоят в един склад.
Повече не съм поръчвала парфюм от Бг сайт.
Да Бонбонче аз говорех точно за твоето менте на Метресата, че само веднъж съм чела, че със сигурност е менте, защото е сравняван. Hug

Общи условия

Активация на акаунт