ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 768
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Скъпата успех и воина ще се справи без проблеми, Hug от нас
Дикси чаровен телефонист Mr. Green,да е живо и здраво бебчето на приятелката ти  bouquet,
Стефи,и при вас радостна новина много да ги радва сладкото бебче,
на всички болнички бързо оздравяване  Heart Eyes
Благодаря за пожеланията  newsm51 newsm51 newsm51
ние стягаме багаж ,тръгваме на път семейно отиваме на почивка на Боровец за седмица, после на Враца за 4 дни ,Слънчо ако се включиш чакайни  Joy Laughing ще ми бъде приятно отново да се видим,
пожелавам ви приятни дни, без болести и неприятни перипети, само щастливи мигове   bouquet  bouquet  bouquet

# 76
Честит имен ден на всички носещи хубавото име Димитър!  bouquetМного здраве и късмет им пожелавам.
Честито и на всички празнуващи на патерица!  bouquet
И аз най накрая да се включа в темичката.Новата темичка е направена страхотно. Peace
За шапките,при нас също има проблем,но аз започнах да купувам шапки с вързанки и така си реших проблема.Тегли,тегли и като не стане се примирява.
Еми това е за сега,отивам да преспивам мъника,че май доста му се спи. Simple SmileЖелая ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 77
Честит празник на всички именници и на техните близки! Много здраве и късмет им желаем ние с Калоян!
  Скъпата, стискаме палци!
  Дикси, много вкусна почерпка!
  Боци, приятна почивка!
Да са живи и здрави новородените и да радват очите ви!

# 78
  • Пловдив
Да се включа най-после и аз...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Да си носят името със здраве, да са много щастливи и обичани!

Скъпата, съжалявам че са ви изнервили предварително. Ние отидохме направо гладни и жадни, след 2 часа се бяхме прибрали вкъщи. Искаха да постоим 1 час евентуално за усложнения от упойка и операция, през това време писахме направления и се подписвах за операцията, която всъщност беше вече минало Laughing После ни пуснаха да си ходим, а вие за такова нещо 2 дена в болница  Sad  Успех утре, всичко да мине бързо и да се прибирате   bouquet
Боци, да си изкарате супер! И на мен ми се ходи някъде, ама ми се иска този път да сме сами, за да си почина. А малката мисля да я заведа, щом завали сняг, ама хубав сняг - поне 40-50см да има Mr. Green

danida82, благодаря  bowuu

Да са живи и здрави новородените, да радват мама и татко и всички около тях!

# 79
  • София
Честит имен ден на малките именици!Да са здрави и името да им носи много късмет!

Дикси,много хубава новина,да й е честит юнака и да расте много щастлив!  Flowers Four Leaf Clover smile3525

Стефи,честито и на твоята приятелка, да й е жива и здрава  момата!  newsm51

Боци
, приятна почивка и хубави разходки ти желая Flowers Sunflower !  ..и ще изпуснете изборите ...каква загуба  Mr. Green

# 80
Момичета, прибрахме се - всичко е наред  Whistling Марти не трябваше да яде и пие от 12 ч. през ноща и като се събуди в 4 рева за вода до 5, после заспа, а аз не и в 6 станах...в 8 бяхме в болницата- пак чакане до 10.30 и в операционната. Така рева миличкият, щях да припадна отпред....и го изнесоха след 10 мин. След като го отпусна упойката хълцаше от рева още 1 час...Много ми беше гадно...имаше и малко кръв и беше с марличка. После заспа от узтощение и в 12.30 го прегледаха и след оправяне на документите си тръгнахме. Сега ще капем капки 10 дена и пак на преглед. Дано всичко да е ОК, защото при някои случаи се прави повторно.
Благодаря на всички за подкрепата, обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug
Дикси, разплаках се от щастие заради приятелката ти, да са много щастливи!!!
Стефи, и на твоите приятели честито!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!!!
А за шапките - като слагам на Марти шапка и започвам да го хваля колко е красив и той нали си е кокона застава пред огледалото и се наслаждава на образа си. По едно време носехме шапка даже и в къщи...

# 81
  • Пловдив
Скъпата, радвам се, че най-после всичко при вас мина. Представям си какъв кошмар е било за теб, но поне е свършило бързо. Защо не легна и ти да поспиш малко Wink
Руми пък нямаше марличка и мазахме крем 10 дена, а не капки, ама доктори разни  ooooh! Може би защото беше по-малка (само на 9 месеца) и го прие много леко, даже като я взе сестрата от мен въобще не се разрева.

# 82
Скъпата,радвам се,че всичко е минало ОК  Hug И при Божидар нямаше марличка,също капахме после 10 дни капки-Тобрадекс май бяха.

Честито на всички именици! Здрави и щастливи!

# 83
Скъпата  Hug Hug Hug  Защо толкова е плакал Марти, упойката не е ли пълна newsm78 Embarassed Много  Heart Eyes, като се събуди!

# 84
упойката не е ли пълна newsm78
Използват Халотан (райски газ) за упойка.

# 85
  • БГ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

Скъпата, браво на юнака, ще стискаме палци всичко да е ОК, дано манипулацията е успешна и възстановяването да е бързо и безболезнено!!!

botzi, приятно изкарване на почивката!!! Дано си починете и не забравяйте да се снимате, ще чакаме отзиви!

И ние се каним да пътуваме, но все още не се знае, багажа е стегнат, Марти спи, дойде ли си татито ще стане ясно!

Дикси, честито ви приятелско бебче и на вас! Да е живо и здраво и много послушно!

elix, в последния брой на сп. Моето дете има притурка - малка книжка със заглавие - Сънят е здраве, Най-добрите съвети за "лека нощ". Съветите може и да не ви помогнат, но едва ли ще навредят! Ако не го откриеш до понеделник ще ти препиша някои страници.

Хайде чао и от мен, пожелавам ви един слънчев уикенд изпълнен само с положителни емоции!!!   Hug

# 86
  • София

elix, в последния брой на сп. Моето дете има притурка - малка книжка със заглавие - Сънят е здраве, Най-добрите съвети за "лека нощ". Съветите може и да не ви помогнат, но едва ли ще навредят! Ако не го откриеш до понеделник ще ти препиша някои страници.

Стефи,страхотна си ,точно вчера си го купих списанието и наистина има много полезни идеи,още даже не съм я прочела цялата книжка. Благодаря ти за вниманието     bouquet

Скъпата,браво на Марти,радвам се,че мина вече  Hug

# 87
Ейй, много хубав ден ден днес...сега се обади и брат ми, че снаха ми е почнала да ражда...тази вечер ще стана леля...голяма лудница... Crazy
Дай Боже всичко да мине гладко, после ще се похваля  Praynig  Praynig  Praynig

# 88
  • София
Дикси - страхотни новини! Много се радвам за приятелката ти. Както и за това, че скоро вече ще си леля. А ботушките са страхотни - да ги изядеш.

Честит имен ден на всички празнуващи! Да сте живи и здрави и много щастливи!

Скъпата - радвам се, че вече манипулацията е зад гърба ви. Дано всичко с възстановяването е наред.

botzi - ад си изкарате страхотно и гледай да си починеш и ти.

Олимпия - беше помолила за снимки на момиченцата ни с роклички, докато са били на 2 месеца. Ние тогава още бяхме с лентов апарат. А и  още не бях й обличала роклички - беше си студено.

За носенето на шапката при нас няма проблем. Но какво обикаляне падна докато й харесам. Понякога си слага разни кърпи с които завива куклите или техни рокли на главата - била със шапка.

Лека вечер, че Рая ми бута клавиатурата.

# 89
Здравейте, мами! Аз докато се наканя да се включа и тя темичката станала 5 странички.
Честито на всички именници! Да са живи и здрави и много щастливи!
Дикси, много се радвам за приятелката ти, както и затова, че ще ставаш леля, честит празник и на Митето!
Стефи, честито и на вас малка радост, радвам се че си се сетила да питаш за нас, Тонито е в Кипър, а ние сме добре.
Мони цяла седмица си е в къщи заради ухото, днес пак ходихме там си е съсирека, но няма да го махаме, чак края на другия месец, от понеделник живот и здраве пак ще е на ясла.
Рибче, честито за изпита и дано и другия да е успешен.
За заспиването Момчил заспива на цица, много рядко заспива сам, е трябва пак да съм до него, но само го разтривам по гръбчето.
За игрите Мони обича всякакви игри, няма нещо любимо, най-обича да се боричкат с кака му да се гонят, да се блъскат с бъгито и един камион. Като сме сами четем и книжки, много обича, няма търпение да изслуша всичко, а гледа картинките и казва кой какво прави. Далеч е от изречения, камо ли от писане на букви  Shocked
Хармони, за пръв път чувам за такова заболяване  Embarassed в тази връзка, днес един доктор ми каза, че може да имам проблем с щитовидната жлеза, ще трябва да проверя тази работа.
Скъпата, стискам палци операцията да е била успешна и повече никога да не влизате в болница.
Ми това се сещам за сега...............

Общи условия

Активация на акаунт