На НОЕМВРИЙЧЕ в мама вече му е тясно-ще излиза скоро-то е ясно

• 10 021
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
няма ли да има бебета днес Whistling

# 151
Аз гладех от двете, защото на Иво му излезе странен обрив на краката на 6-я ден. Иначе - само от вътрешна страна е достатъчно, мисля. А като дойде лятото съвсем спрях да гладя - т.е. гладила съм около 2-3 месеца.

Мерги, ясно е, че ще се опитват да замажат нещата. Ако си признаят, трябва да се търси виновен, да се съди и наказва, да затварят болницата за дезинфекция и евентуално основен ремонт... Къде ти. Но е дразнещо да кажат малшанс на една майка, която е носила и родила здраво бебе или директно да я обвинят, че тя е виновна.

# 152
  • София
Моя мъж вече тръгва към вкъщи да ме взима и да потегляма към болницата Simple Smile
Тоя херпес много гаден, дано по-бързо да мине, че много ме дразни.
Хайде чао от мен и се надявам този път да има вече радостно събитие  Simple Smile
Аз и този път не съм казала на бабите, та ще има доста изненадани Wink

# 153
  • БУРГАС
Моя мъж вече тръгва към вкъщи да ме взима и да потегляма към болницата Simple Smile
Тоя херпес много гаден, дано по-бързо да мине, че много ме дразни.
Хайде чао от мен и се надявам този път да има вече радостно събитие  Simple Smile
Аз и този път не съм казала на бабите, та ще има доста изненадани Wink

Хайде още веднъж успех и всчко да мине леко! Стискаме палци! Hug

# 154
Успех,Jutoo! Hug

# 155
   Ви , честит рожден ден. Нека се сбъднат мечтите ти и от  здраве да не се отървеш!  Hug smile3525 nbirthday newsm67 newsm67 nbirthday

ТОТОНТО , КАЖИ ОТ КЪДЕ ГО ВЗЕ ТОЗИ КРЕМ ЗА СПУКАНИ КАПИЛЯРИ!!   МОИТЕ КРАКА СА ЦЕЛИТЕ НАЦВЪКАНИ В СПЕКАНИ КАПИЛЯРИ - НА ГЛЕЗЕНИТЕ , ПО БЕДРАТА............АБЕ ИЗОБЩО!

# 156
  • Плевен
Jutoo стискаме палци всичко да мине възможно най леко и да ни зарадваш с бебешка новина.
Леле направо завиждам на мамите които си гушкат мишлетата вече,ще опустее форума вече,само ние с късните термини ще останем.Мами включвайте се да информирата как са бебоците и трудно ли е първите дни.
Vi честит рожден ден  bouquet

# 157
  • Sofia
здравей те момичета! Да ви се похваля, че вече съм горда леля на малък мъж!  Laughing
Анелия_10 роди снощи в 20,00часа, момченце, 3кг и 50см, в МД.
Пожелавам на всички Ви успех, леко и безпроблемно раждане, съпроводено само с положителни емоции !

ето още инфо за това как е минало, понеже съм го писала при декемврийките,нали съм в тяхния отбор! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233222.240

# 158
  Сладурка мен ме оперираха по спешност - секцио. Бях яла 2 часа преди да почнат болките!  Направиха ми клизма и  спинална упоика , а бях  и с пълно разкритие. Не е толкова страшно , че си хапнал преди това.  То човек може ли да знае кога ще се разражда.

# 159
  • На тиха улица
И днес имаме бебе  baby_neutral  bouquet

ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА АНЕЛИЯ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 160
Честито бебче на Анелия. Да и е живо и здраво и много да я радва

Специално стискам палци и на Jutoo, за малко я изпуснах Embarassed

# 161
Честито бебенце на Анелия! Hug  bouquet

Като чета, милата, какво раждане е имала..не толкова болките, колкото безхаберието на някои лекари може да превърне раждането в кошмар... #2gunfire

# 162
vasiags, крема го купих от аптеката на Скай сити, но във всяка по заредена аптека би трябвало да го има. Капилярите са ужасни и по моите крака и дано да избледнеят. Решила съм твърдо с пластична хирургия, ако трябва да ги махам. При мен е съчетано и с голямо подуване на ходилата. С този крем нещата са значително по-леки и въобще не съжалявам, че си го взех, въпреки че може и малко да е останало до раждането - знае ли човек.
Имай предвид, че той няма да ти премахне капилярите, просто успокоява краката, напрежението, оттоците, чувстваш ги по въздушни.
А за майчин дом - просто нямам думи. Не случайно съм избрала частна болница. То така или иначе ще си плащам, поне да получа нещо насреща. И не искам много, като се замисля - само адекватни грижи.
Няма какво да си кривим душите - като влезнеш в болница - всеки те гледа в ръцете или чака да му кажеш, че ще му платиш.

# 163
Честито бебе на Анелия!
munieca, честито и на теб, и на цялото ви семейство! 
Да ви е живо  здраво и много да ви радва!
   bouquet
Оле, направо се разревах, как може подобно отношение  Tired
Дано бързо ги изпишат и забравят за отрицателните емоции.
Пиши по-нататък как се казва мъника  Simple Smile
И още нещо - тя момченце ли чакаше или е изненада? Оставам с впечатлението, че е очаквала момиченце, прочетох как някои от момичетата във вашата тема питат кога ще се появи бебка.

# 164
  • Sofia
благодара и на вас за поздравленията!
Анелия очакваше момче още от 5ти месец, като преди това още си беше решила,че е момче!Моето бебе се очаква да е момиче, така че семейството се обзавежда набързо с двама братовчеди, а аз съм племеник, брат ми с племеница! да  са ни живи и здрави....

Сега са му назначени изследвания заради крачетата и ръчичките, както бях писала още снощи ни направи впечатление,че са мнгооо сини, та проф.Чернев е наредил пълни изследвания за оросяването, като науча нещо ще ви пиша!

Общи условия

Активация на акаунт