На НОЕМВРИЙЧЕ в мама вече му е тясно-ще излиза скоро-то е ясно

• 10 021
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Стискаме палци всичко да е наред  Peace

# 166
Честито на Анелия!! Дано всичко е наред с бебчо и бързо да забрави идиотите от МД!!
Ето още една причина да не искам по никакъв начин да стъпвам там! и аз имам преживяване във въпросната болница, макар и не свързано с бебе и ражзане... По-добре вкъщи да родя, егати отношението, направо подпалих чергата! аз бих ги изтребила, а за милото да не говорим... ох, стига се ядосвах! Стискаме палци на малкото човече скоро да си е вкъщи и без повече никакви проблеми!!   bouquet

# 167
  • София
Честито на Анелия  bouquet Да и е живо и здраво бебчето и скоро всичко лошо да бъде забравено - само голямата радост да и остане Heart Eyes

# 168
Честито бебче на Анелия  bouquet!
Оооохх момичета вече нищо свързано с раждането на нов живот в тая държава неможе да ме учуди.Да се молим Бог да е с нас и да имаме късмет и това е Praynig Praynig Praynig

На мен нещо днес ми е толкова скапано и сънливооооо ooooh! Сутринта като станах ръцете ми приличаха на понички,ужас.Сега малко поспаднаха ама пак изглеждат отекли.Гади ми се много,абе незнам какво ми става дано се оправя,че работа ме чака Rolling Eyes

И темата не съм чела като хората,после ще се включа по адекватно надявам се Wink

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 14:45 от Дес

# 169
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА АНЕЛИЯ! ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО И ДВАМАТА И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ ВКЪЩИ!
 А за отношението в МД нямам думи направо #2gunfire

# 170
Честито бебче на Анелия Успех на Jutoo! Момичета след четири банки кръв хемуглобина ми е 110 Секциото е на 25 Знаех си аз че малкия иска да е скорпион успех на всички и си пиите желязото че по тия болници е нещо ужасно

# 171
  • София
Честито бебче на Анелия!

Дали Jutoo ражда в момента? Simple Smile Милата. Дано бързо мине всичко и до довечера да си има бебченце Simple Smile

Дес, ти реши ли къде и кога ще раждаш?

А пък аз нямам отърваване от майстори  Laughing Сега ми цъфна един и тука. Майка и татко си поръчали някакви вратички, та сега съм ръководител на два обекта. После отивам на нашия, защото ще идва един чичко ВиК. Simple Smile Голям купон. Не знам защо при нас винаги всичко се случва в последният момент. Шантаво семейство сме с любимият. Simple Smile

# 172
Дес, ти реши ли къде и кога ще раждаш?
Дааа,аз се хвалих в петък след решението.С моята докторка се уговорихме,в клиниката Св.София на Мазнейкова на 1ви,живот и здраве.Ами след много размисли и страсти реших че и имам пълно доверие на моята док и тепърва не ми се ще да се запознавам с новости откъм доктори и така...Дано съм взела правилно решение Praynig

# 173
  • София
Ееехх..аз разбрах за твоята докторка, но защо реших, че се колебаеш м/у ТК и Мазнейкова Thinking Жалкооо..мислех, че ще лежим заедно в болницата Simple Smile

# 174
Да де ама тя вече не ходи в ТК.Развалили си нещо отношенията.Иначе честно казано,като изключим тия дандании около инфекцията, и аз бих предпочела в Т.Киркова да раждам.Може би защото съм минала вече от там и повечето неща са ми известни.

# 175
Здравейте момичета.
Ужасно е това, което прочетох относно МД и случката с Анелия. Разстроих се толкова мноого, та се чудя с каква съвест ходят на работа тези служители там!!!Като не им харесва или не са доволни от нещо да си търсят щастиети другаде!!!Никой на сила не ги е вързал там!
Успех на Анелия и бързо да ги зпишат от това ужасно място.
В едната болница - инфекция, в другата - никакво внимание...и при това си плащаш...наистина нямам думи...молим се само да сме живи и здрави ние и нашите бебоци и да имаме късмет.
Аз и моят ужасен обрив продължава да ме мъчи, все още не се знае причината за появата му. Докторката само ме успокои, че това не влияе на бебо и той си расте и се развива нормално, още не му се излиза на вън Simple Smile пък и му е раничко.
Бях при личния доктор, после на кожен лекар, една вечер стигнах до спешния кабинет на ТК защото тези пъпки се увеличаваха с минути и не спираха да сърбят. Сега съм като далматинец само, че на червени петна  Cry. Всичко това продължава вече седмица, започвам да се тревожа. Утре се записах на преглед в една хомеопатична клиника, дано те ми помогнат. Чувствам се като в задънена улица! А моята докторка ми обясни, че е нормално през бременноста да ти се случват такива странни неща, които никога до сега не си имал!...нормално, нормално ама чак пък толкова дълго време и такъв сърбел... и притова те не спират да се появяват все нови и нови..все си мисля, че нещо не е нормално. Незнам!
Успех на бебчетата, които очакваме да се появят днес, стискаме им палци.

# 176
  • София
katiatg , отиди на алерголог. При Мустаков, обясни му по телефона, че си бременна и е спешно. Успех!

# 177
Честито бебе на Анелия! Дано да забрави по-скоро отрицателнмите емоции около раждането и да се радва на здравичък бебчо!

Кате, в една от темите на близнашките майки се споменаваше за подобен обрив, но не помня как се казваше. ПОявява се само при бременност, към края на бременноста и после изчезва и е характерен най-вече за първа бременност. Но все пак наистина се посъветвай с алерголог, поне да ти изпише нещо, което да облекчи сърбежите.

# 178
Честито бебче на Анелия!
Незнам как са се държали с нея в Майчин дом защото ме е страх да прочета,нали и аз ще раждам там,та неискам да се разстройвам допълнително.Съжалявам,дано сега всичко с нея и беб е наред,другото да остане само спомен.
Катя,много лошо звучи това,дано се оправиш възможно най-бързо.

Jutoo
,дали ражда вече,какво ли става???
Галакси,как ли е???
Мечтание,стискаме палци за 25  Hug
Юлче,за огромно съжаление са единици хората,които работят по призвание в днешно време.

# 179
Благодаря ви за съветите  bouquet
Юл4е, нали не искаш да ми кажеш, че въпросния обрив се появява само при мами чакащи блицнаци  Laughing, защото ние чакаме само един мъж  newsm78 другото ще бъде изненада  Shocked
Айде сега да ходим да гледаме "Часът на Мама".

Общи условия

Активация на акаунт