Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-важните новини от днес?
Какви са мненията за болница "Шейново"?
Какви са препоръките за справяне с херпесите на устата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-важните новини от днес?
-
Какви са мненията за болница "Шейново"?
Форумът съдържа различни мнения за болница "Шейново". Някои майки споделят положителни преживявания с акушерка Маленка Георгиева, докато други изразяват опасения относно инфекциите и качеството на грижите. Важно е да вземете предвид индивидуалните преживявания и да се консултирате с лекар при вземането на решение за раждане в конкретна болница.
-
Какви са препоръките за справяне с херпесите на устата?
За да се справите с херпесите на устата, избягвайте докосването на засегнатата област, избягвайте излагането на слънце, намалете стреса и поддържайте добра хигиена. Медицинските кремове и мехлеми могат да помогнат за облекчаване на симптомите, но е важно да се консултирате с лекар за подходящо лечение.
-
Какво е Малтофер и за какво се използва?
-
Какви са препоръките за прием на Малтофер?
Сутринта като станах ръцете ми приличаха на понички,ужас.Сега малко поспаднаха ама пак изглеждат отекли.Гади ми се много,абе незнам какво ми става дано се оправя,че работа ме чака
Милата. Дано бързо мине всичко и до довечера да си има бебченце
Жалкооо..мислех, че ще лежим заедно в болницата
. Всичко това продължава вече седмица, започвам да се тревожа. Утре се записах на преглед в една хомеопатична клиника, дано те ми помогнат. Чувствам се като в задънена улица! А моята докторка ми обясни, че е нормално през бременноста да ти се случват такива странни неща, които никога до сега не си имал!...нормално, нормално ама чак пък толкова дълго време и такъв сърбел... и притова те не спират да се появяват все нови и нови..все си мисля, че нещо не е нормално. Незнам!

другото ще бъде изненада