На НОЕМВРИЙЧЕ в мама вече му е тясно-ще излиза скоро-то е ясно

• 9 862
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Хихи, малко да изляза на разходка и ХОП две нови мами!

ЧЕСТИТО, МИЛИ МОМИЧЕТА! Нека бебоците ви растат добри и послушни дечица! Hug

Аз ходих на консултация, мериха ми кръвно, ала-бала...хемоглобина ми е нисък, почвам Малтофер, имам си гъбарки  Whistling, почвам със свещичките...абе, нормална бременност  Wink

# 76
Ditta, колко ти е хемоглобина?

# 77
Честито бебоци на Галакси и на Зита! Нека малките съкровища да растат много здрави и много да ви радват!
Ще чакаме с нетърпение да се завърнат в къщи и да ни пишат!
На другите мами, на които им предстои среща с бебо - успех!!!!!! Стискаме палци и се молим всичко да е наред.  smile3525 newsm51 newsm10
Мили момичета, когато всичко с вас е наред, така при нас, чакащите на опашка за среща с бебо - всичко ще е наред.  bouquet

# 78
Това с хемоглобина май си е всеобщо. И моя беше 99 , но след опаковка Малтофер се вдигна на 104 и продължавам да си го взимам , но ви препоръчвам да го пиете с водичка ,а не да го дъвчете както пише в листовката понеже оцветява вълнуващо  Laughing

# 79
  • Pierrefonds, CA

Честити бебчета Галакси и Зита ! Само радости да ви носят !

# 80
Ditta, колко ти е хемоглобина?
99... Thinking

panty, какво оцветятва? Shocked Аз сдъвках един ама не погледнах какво е положението... Crazy

# 81
Първо да се извиня за това което ще кажа  Blush
Ditta От едно не вярвам да се получи кой знае какво , но зъбките и езика се оцветяват при по-продалжително приемане на препарата, също и изпражненията - да не се стреснеш като отидеш по нужда , стават черни (буквално).

# 82
  • София
Дес, не тази седмица, а на 1-ви ми е датата. Сега ще ходя на изследвания, попълване на документи и т.н.

арабела
и аз съм такава една голяма..точно мечка Simple Smile Но пък днес ми пуснаха една снимка от миналата седмица, на която изглеждам направо слаба Grinning Трябва да черпя фотографа  Laughing

Иначе, сега си купих една помпа за кърма на Бертони за 17лв. Милата ми етърва беше обещала нейната и аз си знаех, че имам на какво да разчитам...да, ама като я поисках ми каза, че я дали на колега на девер ми. Нямам думи що за простотия...добре, че попитах по-рано. Нямам думи, ама и аз съм тъпа...хем си знам, че е като кокоше дупе, хем...си въобразявам, че е нормален човек. А е абсурд да е забравила...няма попаметлив човек от нея. Като тефтер е и помни с години наред подробности разни. Все едно нарочно ми го прави.
Ще види тя в някой друг живот нещо от мен повече. Аз си давам чисто нови сокоизтисквачки, които ми ги чупи и си мълча, а тя се прави на интересна. Много се ядосах.

# 83
  Да , оцветява изпражненията , но при мен и затруднява ходенето по голяма нужда!   Моят хемоглобин беше 85 , когато ме изписаха от болницата , но за  2 седмици се качи на 109!
  Сега , не знам колко е , но продължавам да приемам по 1 на ден.

# 84
Diana_T НЕ се ядосвай. Просто и аз съм се убедила , че човек може да разчита единствено на себе си и в мноооого редки случай на някой друг. Погледни го и от добрата страна - това все пак е аксесоар за хранене и е по-добре да бъде неопотребяван  Wink
Аз си купих същата на Бертони по препоръка на dan4e и ми се струва надеждна.

vasiags Да чукам на дърво до сега не съм имала проблем ,даже напротив , като ,че ли ми действа разхлабващо . Явно при всеки си е индивидуално.

# 85
  • Pierrefonds, CA
помпа за кърма на Бертони за 17лв...

Diana_T какви са цените на ел. помпи в БГ ( medela, avent ), ако имаш представа ..? Твоята предполагам  е ръчна, щом е 17 лв.

# 86
Eli=== Виж този адрес http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … beef29c8104d18190
 А за Medela -  Breastpump Swing е с цена 254.00
Mini Electric - 125.00 лв

# 87
Моят хемоглобин от 130 е паднал на 110. Нормален е, ама за мен явно не характерно да е толкова нисък и не се чувствам добре - на моменти съм направо парцал. Чудех се дали да не поискам и аз от докторката да ми изпише някакъв препарат  :thinking но пък от друга страна, като е в нормите, сигурно е вредно да се пие допълнително желязо...
Диана, то хубаво й се свиди,ама защо обещава тогава. Аз също се дразня на такива хора. Не защото не им се дава, не са длъжни, ами от това, че те разиграват. Ама явно първоначално,ако си я помолила, не е успяла да си намери оправдание да откаже и сега вече има подготвен отговор.
Някой знае ли какви обезболяващи могат да се пият за контракциите след раждане, съвместими с кърмене?
На мен и след първото раждане ми се случи два пъти и наистина е ужасно, направо сякаш раждаш отново. Не си спомням обаче, май спазмалгон пих, ама той докато подейства... Пък и ако сега са повече  Shocked, дали ще мога да се "надрусам" с някое аулинче  Laughing

# 88
  • Pierrefonds, CA

Мерси , panty ! Мнооого по-скъпи  са от тук  Shocked

# 89
Eli=== Вероятно защото в БГ има само една фирма вносител - Ивентас ЕООД
И аз не съм във въсторг от цените , но пък качеството на всичките им продукти е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт