На НОЕМВРИЙЧЕ в мама вече му е тясно-ще излиза скоро-то е ясно

• 10 022
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Zdrawejte momicheta Hug
Pyrvo se izvinqwam za latinicata  Embarassed
Chestiti novi beboci , byrzo vyztanovqvane na majchetata

Пък от 4-5 дни имам едни прорязвания,като при стомашно разстройство.Ходя доста често по голяма нужда(преди по веднъж на ден,а сега по 3-4 Blush),а понякога просто фалшива тревога.В началото си мислех,че е от някаква храна,ама то не е разстройство Thinking (да не навлизам в подробности,че мЪ е срам).С яденето съм си както преди,не мога да ям много,но си ям де.Та мисълта ми е да не е нещо свързано с контракции и прочие newsm78 Щото сестра ми точно по този начин и започна раждането.......

Az sym taka ot minalata wecher i malko se pretisnih , no pih dwe NO-SHPA i me porazpusna . Sega dokato sedq i wi cheta pak se poqwiha bolkite , no ne sa na nqkakwi minuti ami kakto kazwash ti kato pri golqma nujda .Utr shte pisha poweche kato si naprawq kirilica .
Leka wecher Hug

# 91
  • София
Как е нощната смяна? Аз се опитвам да гледам телевизия ама нещо не ми се отдава - не мога да загледам нито един филм, мисля си за утре. А таткото захърка на дивана  Mr. Green Каката си играе в леглото, нищо че от 21 часа съм я сложила да спи...ей туй дете не се измаря и това си е.
Дианче, не се ядосвай за помпата, има и такива хора - обещават пък не изпълняват.
Мойта е най-обикновена на Чико - ползвах я предния път и сега мисля с нея да се справя.
Моят хемоглобин сега е 121, което е добре.
Ох, дано успея да поспя малко тази нощ...голямо съм караконджулу  Embarassed

# 92
арабела[/b] и аз съм такава една голяма..точно мечка Simple Smile Но пък днес ми пуснаха една снимка от миналата седмица, на която изглеждам направо слаба Grinning Трябва да черпя фотографа
ООоо ама вие не сте виждали мечка значи.Да взема да се снимам да ви повдигна самочувствията сето само ми се Фалите колко сте дебели,ама едва ли сте колкото мен Embarassed Blush

Диана,откъде я купи тази помпа?И на мен ми се иска по евтина да си купя.Засега ще съм със старта спринцовка,ама тази Бертони много наподобява Авентс-ката,а е в пъти по изгодна като цена и ми се ще да я пробвам ако почувствам нужда newsm78

# 93
Дес
 Моята е на Bertoni и е 17 лв. купихме я от Кауфланд Пловдив , но съм я виждала и по бебешките магазини.

# 94
Аз да ви благодаря,че сте подхванали темата за помпа Бертони,че и аз я видях онзи ден,но се чудех дали да си купя.Щом толкова от вас са и се доверели и аз ще го направя.
Jutoo,я заспивай, утре да си свежа и да ни зарадваш с бебок.
 Да ви се оплача,взех си спалният комплект на беба и порт бебето и нявах търпение да се прибера и да ги покажа.Всички ги харесаха,само патронажната мълчи,после казала на мъжа ми,че така сгънато не го харесвала,сигурно разпънато щяла да го хареса,но това защото той я е питал.Ееее,затвори си очите и като виждаш,че другите се радват си замълчи,никой не те кара и ти да се радваш с тях.Знам си аз,че нетрябва да и показвам нищо за мнение.Така,че Дианче не се ядосвай и ти мила,такива са хората близки,не близки за съжаление злобата ходи по хорота.Аз се успокоявам,че е по-важно мъжът ми да е до мен и да ме подкрепя,щом сме двамата няма страшно,другите да се оправят,ама ето на...ядосва се понякога човек.

Ще се опитам да си легна,но съм още ядосана и незнам дали ще заспя толкова лесно.Лека на вас!

# 95
Аз за помпа пък си мислех да е на Чико  Thinking не вярвам да са чак по-лоши от Авент-а,а и цената им е супер,при това повечето неща са ми на Чико и съм доволна Peace
Дианче-хич не се ядосвай,ами го имай впредвид за друг път,около мен такива колко щеш
Jutoo,бих се учудила,ако ти се спеше при това положение-късмет за утре Peace

# 96
  • Варна
Леле а мен сън хич ен ме лови - поне си наваксвам с това което изпускам през деня.

Честито бебчета на Галакси и Зитабг. Пожелавам има много мама да слушкат и скоро с татко да се гушкат

Я ама то стана и като заглавие и на темичка  Mr. Green

Диана на мен ми дадоха същата помпа на Бертони, която аз я прехвърлих на сестра ми, че нали е месец и кусур преди мене. Та тя не е доволна и никаква работа не й свърши. Сега зет ми й взе от скъпите на Авент-около 80 лв. Не знам точно коя обаче.

Абе Мерги не се ядосвай за такива неща - и аз чакам разбиране от този и онзи ама нъц  Crossing Arms Затова си правя и си пазаря каквото си искам  за колкото си искам и съм си самодоволна. Ей така беше и със сватбата ми - накрая от хората дето най-се противяха чух - ауууууу ама ние на такава сватба до сега не сме били, супер си изкарахмеи т.н. тинтири минтири обаче трябваше да търпя няколко месеца преди това ама що така що ще ги давате тия пари за това и онова... Crossing Arms  За туй от никой нищо не съм искала, простирала съм се с средствата с които разполагам и някой почне ли да ми дава съвети си излизам от стаята и хич не го оставам да ми вдига нервичките.

Леле че дълго се получи.

А последно - Арабела и аз тези кошарки съм си цанила  Laughing За Кафе - когато кажеш и намериш време, то и ние сме с близки дати по принцип, ама ти си позаета щото си имаш дечко. Аз сега съм се запалила по разни училища да ходя - включително и този четвъртък на сп. 9 месеца в Годзила. Ако си навита - свирни - заедно да идем - интересно е - е зависи кой води лекциите де.

# 97
  • Варна
Оф забравих на пожелая на Jutoo и Мечтание утре всичко да мине леко и бързо и да си гушкат бебчетата до довечера Praynig

# 98
еееей че хубави новинки-честити нови бебенца-да са здравички и много послушни.

Аз чакам зверчето да се събуди и да папка.мъча се да създавам некъв режим..нещо с нощтното хранене ме тревожи как да стане...ама както стане де-нема да се тръшкаме.

успех на всички очакващи среща с бебо утре!

# 99
  • Варна
Хехе Мими явно по това време ще будуват вече майчетата с бебчовците. А в болницата се съмнявам да са ти го давали посред нощ и да са го хранили посред нощ - може би трябвапостепенно да раздалечаваш нощните часове- да речем 1 часа и после колкото се може по-късно. А ако си спинка хич не го буди за нощно ядене.

Ама и аз съвети съм почнала да давам - то това щото ходих ан училище за родители и нещата са ми пресни пресни .... но  Naughty на теория . Като ме налегне ежедневието после  ooooh! кой знае де ще ми иде теорията.

# 100
  • Варна
Само да кажа лека нощ или добро утро... и аз не знам. newsm78 в темата ощакващи бебета септември - декември съм само аз. Отивам да се пробвам да заспя, че утре пак сън до 11 часа не ми мърда.

Лека нощ и да сънувате сладки бебоци в бебешки кош  Hug

# 101
  • София
Добро утро,

Учедващо успях да поспя тази нощ и сега си пия кафенце  Simple Smile
Ето кафенце и за вас:

След малко ще изпратя таткото на работа и каката на градина и ще почна да се оправям за болницата. Мисля нищо да не ям, ама дали няма да ми стане зле  newsm78
Хайде приятен ден и после пак ще пиша   bouquet

# 102
ДОБРО УТРО и от мен!

Не можах да спя тазе нощ и ме болят очите даже  Shocked
Какво ми става...едни мисли едно чудо...
и с това гадно време не сме излизали от вчера с малката,
а ето че и днес градината стачкува  Tired

JUTOO Благодаря за кафенцето!!! Стискаме палци
и пак като от опит казвам не се притеснявай...толкова мами сме с теб и те подкрепяме!!!
Скоро ще си гушкаш малкото съкровище...КЪСМЕТ от мен от все сърце ти желая!!!

Слънчев ден на всички ви желая...отивам и аз да пиина кафенце  Wink

# 103
  • София
Дават по Нова телевизия за инфекцията в Тина Крикова.

# 104
Jutoo, веднага превключвай канала! Naughty Очаква те най-прекрасното на света! Стискам ти палци! Peace Настрой се положително, ние сме с теб!  bouquet УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт