Отговори
# 15
Хей,супер тема,Ирини  bouquet
Марианка, радвам се,че се "обади",дано вече не ви се случват такива неприятни инциденти и бързичко да се оправят ръчичките на Веси! :pray
Отивам да ви чета,че доста съм изпуснала днес. Hug

# 16
марианка, радвам се,че се появи.... сърцетоми се свива като си представя състояието на веси... ужасно е да виждаш как детето ти г оболи и да не можеш нищо да направиш, а з акапак и простуда  Sad Дано не страда толкова колкото ти и дано вече се свърши с неволите ти покрай принцесите.
Вениш, ама как пропуснах аз да ти честитя архитект Иги, въпреки, че мен ако си ме питаш си е баш моден дизайнер = архитект на дрехи /ножицата го потвърждава  Wink/. Жива и здрава да е  Heart Eyes
Фибичка и мен много ме зареди дъгата. спомних си когато бях дете и пътувах с баба ми и дядо ми към вилата им в Средна гора чест овиждах дъга и си мислех дали е вярно поверието и дали наистина ще минем под нея...
Ави, МарияФ, галки по коремите!

преди малко направих един мн лек и вкусен десерт и сега любимият кат осе прибере от футбол ще го изненадам. въпреки, че не е готварски форум си позволявам да споделя рецептата, защото е елементарна, но мноооого вкусна. 1  голяма кофичка заквасена сметана /Данон/, 1 кутия сирене Рикота, 1 ванилия, захар /на вкус/, 1 ч.л настъргана лимонена кора /по желание/, круши и /или/ белени праскови от компот. разбърквате гореизброените продукти за 2-3 минути с миксер и с тях заливате нарязаните на парчетаплодове в отделни коктейлни чаши /или за мелба/. Ако искате можете да подложите и няколко бишкоти отдолу. може да се консумира веднага, но е по-добре да постои в хладилника поне час.   chef

# 17
Добра вечер  Grinning
След спирането на дъжда хукнахме на вън като невидели и ето ни у дома.Големи хаймани.
Марианкамислим ви с Веси.Дано бързо минат ръчичките.Работила съм около половин година в отделението по изгаряния в Пловдив и за мен нямаше по-травмиращо време от това прекараното там.Дано на Веси не и остане спомен от преживяното.
Веселкаспазвай си диетката и се оправяй. Hug
СладурчеМишето дано утре да се събуди без тези обриви  Heart Eyes
Още хубави булки  Heart Eyes
Иринипарти ще има при всички положения.Мммм вкусно десертче.
Дилипили винаги с удоволствие чета когато пишеш как сте.
Фибичкаобожавам дъгата.Благодаря ,че сподели с нас.Без твоята романтика за къде сме.А под Витоша днес се носеше приказна мъгла.
Честито и на архитект Иги    bouquet  Арен ще и бъде колега по предсказания на една нумероложка и една астроложка,както и на една кафегледачка  Wink
Когато бях в детската градина всяко дете имаше написано листче с желанието му каква професия иска да има.Всички желания сложиха в буркан и бяха заровени до новопосадено борче.Една -две години след като завършихме училище учителките се бяха свързали с някой от нас и отворихме буркана и прочетохме листчетата.Беше много забавно,да видим кой е имал ясна представа за себе си в най-ранна възраст.Аз съм пожелала да стана художничка и гимнастичка.И двете упражнявах до към 16 година  Mr. Green
venushАрен усвой ставането от клекнало положение няколко седмици след като проходи стабилно и уверено.Не се тревожи това не е лесно упражнение.
Запалихте ме за куче и мен.Но май ще се наложи да включа в писмото до Дядо Коледа и една къща и аз като Марианка  Laughing иначе добре казах,че не се вълнувам от материалните неща  Joy
Хайде целувки и сладки сънища  Flutter

# 18
Марианка-стискам палци всичко да мине бързо Hug
Като стана дума за кучета се сетих-няклко месеца преди да забременея реших да си взема куче-викам си бебето нещо не става,поне кученце да си гледам,а и имах 1 съседка,която дълго време неможа да забременее и си взе куче,скоро след което забременяла. По принцип невярвам на такива неща,но подсъзнателно съм се надявала на нещо такова явно.Бях решила да си взема Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол-много сладка порода кученца-кротки,милички..Бяхме даже намерили от къде да купим и предплатихме.Но в 1 момент се отказах-месец преди да забременея Sunglasses.И славабогу-на този етап не се виждам с куче и бебе.Но 1 ден ще си взема такова!:

# 19
Знаете,че половината от сбъдването на желанието е самото пожелаване от сърце + силна визуализация, та о този подов - не мога да не споделя:

Денис, мамо Меги, Стели, когато моето куче стане татко /мама/ ще има дребосъчета и за вас - тогава вече със сигурност ще сте в къщите си. Обещавам.

# 20
Ирини, Веселка, страхотен избор и на двете. От сърце ви пожелавам да си отглеждате и възпитавате по един такъв домашен любимец, както и Steli-ssd и на Dennis.  аз само ще ги гледам на снимки или отдалече, не се виждам и с куче  в апартамента!
а на всички- от сърце желая и нов дом! bowuu
Марианка, днес мислех да ти звънна, но беше точно следобедно време, притесних се да няма усложнения с Веси и ето че сте имали още изпитания. Желая ви бързо възстановяване на малката кукла и никакви  премеждия занапред!
Ирини, тези дни ще пробвам сладкиша ти, но ще го приготвя за другите естествено, с тоя мой Дякан. Hug..Тази вечер се отдадох на готвене, а моят десерт беше баница с тиква, съвсем по коледному!  chef
Днес ще ви оставя по-рано от обичайното/1-2 часа послед нощ/ Чувствам се толкова изтощена и недоспала, Алекс продължава да се буди и ставаме поне по 30 пъти на нощ, и будуването продължава с часове. С Ивето имах същите безсънни нощи-докато не й изкараха всичките 24 зъба, а това се случи на 2 год и 3 мес., имаше нощи в които си лягах за по-дълбок сън към 6-7 часа сутрин Tired Очертава ми се още 1 година будуване, ако и Алекс е като кака си!

# 21
Веселка,Ирини,голяма красота тези кученца,пожелавам ви да имате.Аз също много обичам животните и от както се помня в къщи винаги е имало котка,даже дълго време имахме две.Като си вземехме си я гледахме,никога не сме ги подарявали,пускали и т.н.Когато забременях също имахме котка,много мила,игрива,добра,но беше вече над 10 годишна и болна.Не я пускахме в моята спалня и като родих съответно при децата.4 месеца след тяхното раждане тя почина,всякаш разбра милата,че ще пречи(непрекъснато затваряхме вратите да не влиза при децата,все пак новородени и котка Rolling Eyes)Много плаках за нея Cry,сигурна съм,че още малко като пораснат децата ще вземем домашен любимец,хубаво е и за тях Peace
Да се похваля,Дари има едно гумено зайче и много сладко му казва-"зай....ци"
А Ради е много смешен,като се опитва да повтаря всичко и излиза по една сричка от дума,например: hahaha "пе,пи",което значи пералнята спи Joy или "гу,биб",което е гумите на джипа Mr. Green
хайде лека от мен! Hug

# 22
Вениш Ники се изправя без опора от около 1-2 седмици Peace

За гърнето Ники неще  Rolling Eyes аз и не го натискам де Crazy Слагам го през седмица и той всеки път подскача все едно на пирончета съм го сложила Joy  Има време, ще изчакам да стане на 1г и 6м и тогава ще настоявам вече Rolling Eyes

fibi4ka страхотна дъга Hug
mari_anka силна прегръдка от мен мила Hug Hug Hug

Забравих да се похваля -направихме прощапулник на Ники и той си взе Елката Money Money Money  а за хоби- лекарски слушалки Mr. Green

# 23
Честито ДВВ!!!

Аз приготвих любимото пюре на Георги - картоф, морков и броколи. Това време накакси ме кара на сън, но нали сменяме режима на Георги и няма как.

# 24
  • Пловдив
Добро утро, мили мами!

Днес имам двоен повод да почерпя - моят племенник става на 1годинка, а моят кръщелник на 5г.
Много си обичкам и 2-та, затова заповядайте да се почерпим за тяхно здраве!

mari_anka, много е неприятна цялата история! Дано повече не ви се случват такива лоши неща! Сигурно сега ти е много трудно....прегръдки от мен! Hug Бързо възстановяване на Веси!
DVV, на Ники хобите ще е ....лекар... Joy
yoana77, децата ни вече с всеки изминал ден ни изненадват с нещо ново! Стенли вчера каза нещо като "калинка", сочейки една калинка-играчка - кика   .....а до вечерта казваше вече ....кинка.... hahaha Hug
irinii , колко са красиви....Направо искам още едно сега....!!!!!! Ще чакаме малко пале от твоят бъдещ домашен любимец!
Фибичка, и аз съм фен да снимам дъги....Имам 3-4 снимки на една скорошна дъга, на която се любувахме заедно с мъжа ми и Стенли... Wink

Лек ден!

П.С. Стенли се изправя и кляка сам от 2-3 седмици, преди това търсеше опора, за да се вдигне!

# 25
Добро утро и от мен! Наистина е добро, снощи след като така се оплаках от безсънните нощи, тази нощ сме спали непробудно и дълбоко до 9 сутринта, не си спомням откога не се е случвало! Grinning
DVV, Честито на д-р Ники, той калкулатора е между другото, нали  и финансовата част се сруща в ежедневието на лекарите!
Steli-ssd, да са ти живи и здрави рожденниците!

Покрай теб много празници, много нещо!Ама какви са тез почерпки, ти съвсем заряза дюканската гилдия! Naughty

# 26
Добро утро, приятелки!

Марианка, радвам се да те видя отново. Надявам се, че днес сте в много по-добра кондиция и ти и Веси.  Hug Praynig

ДВВ, Честит ви прощъпалник! Според мен Ники ще стане одитор на здравни заведения - много доходоносен бизнес!

Цвети, дано тази непробудна нощ е една от безбройно много!  Simple Smile

Стели, да са ви живи и здрави рождениците! Закуската е чудесна. Обожавам сладките неща! В тази връзка мисля си тези дни да ви питам дали знаете къде в София мога да си купя истински марципан?

Чакам гости за късна закуска. Правя French toast в моя модификация с кленов сироп!

Момичета, дайте моля идея за ресторант, от който мога да поръчам хапки за вкъщи. Някой беше споменал "Бамбу", но в нета не откривам никакви координати! Благодаря ви!

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 10:53 от Ави

# 27
Благодаря на всички Hug Heart Eyes

Стели, да са ви живи и здрави рождениците!

Ави  чул те Господ Praynig Crazy Нямам нищо против като одъртеем да ни заведе на Хавайте Whistling

# 28
Добрютро... Едва днес след 2 годишна пауза си уважих зъбите и отидох да ги прегледам. Доволна съм, защото нямам поражения - сменихме една пломба и една фисура имам за оправяне и това е по зъбите, но... венците нещо ще трябва да ги лекуваме, че кървят. Спаси ще е днес и на разходка и на детски клуб, че много му се насъбра от вчера стоене в къщи /въпреки, че с гледачката бяха излизали, гледали дъжда от под козирката на входа ни  Simple Smile романтика!/ Толкова за нас.
Стели честит ти двоен празник. Да са живи и здрави любимите ти дечица и много много години да празнуваш край тях! Hug
Ави, в България истинки марципан няма. Това го знам от най-добрите кулинари и сладкари /даже миналия ден имах среща със сребърните световни медалисти в областта, та бистрихме и тази тема.../ Иначе марципанова паста можеш да си купиш от едно малко магазинче на ул. Кадемлия - в Гео Милев - много е забито, но ако пуснеш търсачката в готварския форум ще намериш обяснения. Координати за хапки за вкъщи ще ти пусна на лични, за да не звучи като реклама. А вие какво ще празнувате, аз да не изпусна нещо  Embarassed Wink
Двв, честит ти прощъпалчо. Мен вече ме е срам от нсериозността ми в това отношение, но държа да е в къщата, а там още не става и така...
Цвети, дай боже повече такива нощи да имаш. Не вярвам Алекс чак толкоз да се е метнал на кака си...  Praynig

до послееее Hug

# 29
Привет в новата тема  Simple Smile
Ето един поздрав от мен:
http://slackpack.net/?q=node/602
Марианка,радвам се 4е сте добре,дано да няма пове4е болести.
4естити ходе6ти кра4ета на вси4ки проходили.
Стели ,пожелавам много здраве и 6тастие на рожденниците!
Фиби4ка,дьгата е прекрасна гледка!
По темата за желанията за Коледа......пожелавам си ...нематериалните са на 1-во място,много изпитания на семейството ми предложи тази година!Имам няколко идеи и о6те обмислям,например искам навигационна система за колата,колело и т.н. и т.н.
Дилипили,Димитьр4е е сь6тия веселяк,хората казват 4е нямал ло6о сьрце!
Цвети,пове4е непробудни но6ти ти желая!
Денис,Ирини,Веселка,пи6ете до дядо Коледа за ку4енцата  Grinning
И тук вали,оба4е ние сме си по разходките и не пропускаме ,в4ера бяхме цял следобяд навьн!
За мен - ходя на фитнес,6те си организираме Хелуин парти  Grinning,не сьм избрала о6те костюма оба4е.
Ави,МарияФ,как са коремките?
Много отли4ници тук  Simple Smile ,Мама Меги 4естито!
Много хубави булки имаме,снимки 6те пусна по кьсно 4е палавника дивее  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт