Отговори
# 45
Хей много слаба активност днес  Wink

Аз се включвам с един въпрос между четенето Laughing Как де забавлявате с децата си, в смисъл на какви игри играете, когато сте по - дълго в къщи, че сега като понамаля времето за разходки се чудя как да направя деня по - интересен за малкото съкровище.
Ние със Стефи играем като си подаваме топка; правим си дискотека - луди танци; играем с карти - аз пръскам картите и й казвам да намери "каките" и тя ми ги подава и се забавлява много; рисуваме (по -скоро драскаме); редим кули и други подобни с конструктор; "четем" книжки разбира се; за друго не се сещам в момента  newsm78
Така че моля допълвайте, да разнообразим игрите!

Отивам, че мите съкровища не могат и две минути без мен да седят...а ми се искаше още неща да коментирам.
А, Ирини, кажи повече за детската книжка, че много ме заинтригува...
Целувки за всички  Heart Eyes

# 46
Добър вечер, сладурки! Grinning
Благодаря на всички ви за подкрепата. Днес нямам информация за моето Веси, защото ще сме на превръзка утре. Но като я обличах за сън (милото, няма как да я изкъпя Confused), забелязах, че бинта на едната ръчичка се беше набрал и пръстчетата и стърчаха. Тя ги държи силно стиснати в юмруче. Разпънах ги, исках да ги видя. Момичета, косата ми настръхна от гледката. Cry Намазах ги Витасин, а утре лекарите ще сложат нови превръзки. Дано се разминем с операцията, защото доколкото разбрах, ще и присаждат кожа, която ще трябва да вземат от нейното телце. Cry Close
Покрай неприятностите около мен, все забравям да ви се похваля, че Marys са си купили къща в нашия град и сме почти... съседки. Grinning Видяхме се случайно на едно заведение (tzvety го знае Wink) и страшно много и се зарадвах. Разменихме си координатите, но така и не успях да и се обадя... Малко да се поуспокоят нещата и ще го направя. Малкият е добре, голям сладур. Ходи вече на нашата детска кухня и май добре му понася новото място. Grinning Чакаха да им прекарат нет.
bebe_dundi, независимо от лошото време, ние пак излизаме. Е, разбира се, времето прекарано навън е по-малко. Иначе и ние рисуваме, много сладки драскотини рисува Веселуша. Laughing Обича да и пея песни, а тя да танцува. Играе с голямо удоволствие с домакински съдове и прибори и обожава да слага и маха капачката на буркан, шише...
Desssy, и аз все пропускам Часът на мама Confused.
cvetiberova, tzvety и дилИпилИ, страшно се радвам, че сте успели да се наспите. Откакто мама ми е на гости и аз се наспивам. Тя много ми помага. Спи при Веси, а аз ставам само, ако тя не успее да я утеши. Ех, каква благодат е сънят. Grinning
venush, и моята кипра мрази позата "къщичка", и сигурно ще започне да се изправя сама, без опора по-късничко. Трябва да ти кажа, че и мен ме притесняваше това. И ти благодаря за въпроса, защото и аз се успокоих. Hug
Ави и MariaF, как са сладките запетайчета? Heart Eyes
Mila84, и ние днес откарахме една целодневна разходка. Grinning
Целувам ви и ви прегръщам горещо! Hug

# 47
Къде сте мамииии,много спите Mr. GreenХайде да пием по кафе за събуждане!Денят е обещаващ,слънчев и весел да е за всички! Hug

# 48
Здравейте момичета .
Нямаше ме известно време . Влизам за бързо , за да ви споделя , че свекъра ми почина . Отиде си в понеделник в ръцете ми  smile3518 . Подготвях се да водя Теди на рожден ден , извиках зълва ми , за да я нахрани , а аз да се изкъпя и тя ми каза , че започнал леко да посиянва . Последните дни дишаше много трудно , още чувам онова гадно хъркане и усилията за глътка въздух . Облякох се и отидох да го видя , за да не се случи нещо , без да съм го посетила за последно (последно си говорихме в неделя , понякога губеше реалността , но един ден като отвори очи му се усмихнах , а той ми каза : Само ти ме радваш ..) и когато отидох , го хванах за ръката , исках да му извикам , понеже трудно чуваше , за да ме види , но реших да го оставя да спи и само го погалих по главата , а той тогава спря да диша  smile3518 smile3518 smile3518 , . Кака ми гладеше в другата стая , шокирах се , разплаках се , а той сигурно ни чу и се опита да си поеме дъх . После издиша и почина ...Еднамалка сълзичка се стече по окото му .
Мами , аз се държах два дни , уж силна , за да мога да свърша колкото може повече работа покрай погребението , за да го итешавам , както той ми каза. Вчера ходх до София и се върнах веднага и от умората и спомените , снощи ми изби на рев , само плачех и се карах на съпруга си и сега плача и едва си устисквам нервите. Много ми идва тази моя сила уж . Понякога се измарям да бъда силна и за другите , искам да се отдам на мъката си .Много пъти съм се карала със свекъра ми , наранявали сме се един-друг , но чувствах , че ме уважаваше и толкова много ми помагаше , познавах го от 10 години , това не е малко , за да се привържеш към някого . Всеки ден идваше сутринта , за да мога да се измия и да изведа Теди на разходка и понеже живеем един до друг , ако някога не му се обадех и оставях Теди да плаче  той я чуваше и идваше сам и даже ми се караше , защо не съм му се обадила . Помагаше ни за къщата при строителството , после в ежедневието ни и за всичко. Идвал е в болниците , когато бях там , пмня го все усмихнат ... Липсва ми и с ужас откривам , че не съм силна , а просто съм се затворила за болката , но тя напира и не искам повече да я стискам ... Сякаш едва сега осъзнавам , че го няма , че е пусто и ми липсва ..

# 49
  Добро утро на всички!

mamaKapi   моите съболезнования за свекър ти .

Марианка  косата ми настръхва като чета какво преживявате с Веси, стискаме палци да се оправи бързо малката принцеса , много ,много целувки от нас с Габи   bouquet

Бебе дунди  и ние излизаме по-малко сега, а за игрите в къщи играем на топка ,четем книжки,имаме една играчка на Чико едни кръгчета се подреждат по големина и по цвят ( ама как го обясних само) , тя няй вече си играе самичка с куклата и количката ,слага я да спи вътре ,после я имитира как плаче  Wink , гледаме телевизия ,обича да седне при мен на дивана,кара ме да и сложа възглавничка да се облегне и гледа  Hug .

Момичета Габи снощи преди да си легне вдигна температура 38.5 . И през ноща няколко пъти вдига,сутринта беше най висока ,та и правих студени компреси + нурофена. Няма други симптоми освен т. , та си мисля,че може от ваксината да е ,педито каза ,че до 20 дни е възможно да вдигне.Ще видим днес дали ще има, надявам се да няма.Иначе е весела ,играе си .  Боже ,отивам ,че се е качила на едното стъпало на кростренажора и ще падне всеки момент  Joy
Лек ден на всички   bouquet

# 50
Здравейте, момичета!
От много време и аз не съм писала, но просто не мога да се организирам покрай работата и домашните ангажименти...
mamaKapi, искрените ми съболезнования! Предполагам, че е много тежко, аз все се чудя как ще реагирам в такъв момент, дано не разбера скоро, но се надявам да имам поне малко от твоята сила Hug
mari_anka, много съжалявам за случилото се с Веси, дано скоро всичко се оправи по-бързо! Hug Преди години брат ми беше с тежки изгаряния по тялото (тогава беше на 4г.), но успяхме с помощта на някакви мазила да го оправим в рамките на около месец. В момента почти няма белези. Ще се опитам да намеря повече информация, защото тази случка беше през 91г. и не знам дали изобщо все още могат да се намерят. Прати ми, ако искаш, телефон на ЛС и кога ще ти е удобно да ти се обадя, за да ти обясня по-подробно за какво става дума Hug

# 51
Мама Капи - нека духа на свекър ти почива в мир.
На теб искам да кажа,че да си силен означава да можеш да си изживяваш чувствата .Поплачи си и го изживей така както го чувстваш,за да може да се освободиш от напрежението и "товара" и да продължиш напред.От мен имаш прегръдка.
Марианка истински стискам палци на Веси за малките ръчички.Представям си как се чувстваш и каква е гледката на палавите пръстчета.Сигурно ги държи свити заради болката.Ако се наложи операция,ще я направите за доброто намалкото мишле.А ние всички сме с вас двете. Hug
Сладурче - часът на мама много ме разтоварва  Mr. Green
Алфи има ли рецепта за близнаци  Laughing
за игрите - драскането  по лист с пастели,строене на кули с един огромен строител,слагане и махане на капачките на шишета и буркани,песни и танци,иди си -ела си,ку-ку /криеница/,гонене по стаите,сортер-а с фигурките е любимо занимание,прелистване на книжките,въртене на гумите на колички,перките на хеликоптер.Освободила съм едно чекмедже в кухнята и то се отваря-затваря,пълни и изпразва с вещи по безброй пъти на ден.Безкрайно отваряне на пералнята,хладилника-лепене на магнитчета по него,късане на салфетки,търкаляне на празна бутилка от кола например,борба на леглото с възглавниците Слагане една една кутийка в друга и по-голямата в една раничка.Веднъж излизаме сутрин пеша до най-близкия магазин независимо от времето до сега.Втори път до кухнята и парка поне за 30-40 мин. и вечер имаме почти винаги едно ходене до близкото кафене за шоколад и сок за мама и тати. Mr. Green
Усмихнат ден за всички

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 11:14 от dennis

# 52
МамоКапи - моите съболезнования! много е трудно в такива моменти да контролираш емоциите си.

Марианка - много неща ти се насъбраха напоследък, дано с Веси всичко бъде наред.

# 53
mama Kapi, ужасно съжалявам за това, че края е дошъл.. да ти кажа и аз му дръпнах един рев, беше ми нещо криво тая сутрин и като четях разказа ти незнам защо започнах да си представям ситуацията все едно аз я преживявам... страх ме е , че наистина и за мен този ден ще дойде все някога , а аз не искам.. Моите съболезнавния, мисля ,че е най-добре за теб хубаво да си поплачеш, да се отпуснеш за да пострадаш за този прекрасен човек и да остане светлия спомен за него ..
Момичета, незнам защо съм крива днес , нямам причина, но пък хубавото е , че не съм си направила никакви ангажименти  и ще си остана малко в къщи.. много имам нужда , а следобед съм на масаж. най-сетне...
Незнам да се хваля ли ,но Лаци две нощи спи по цяла нощ без баби и т.н. и аз също се понаспах... на пък през деня се побърквам и вечер пак съм труп.. вече мрънка , айде после по-ведро ще се включа...

# 54
МамаКапи, моите съболезнования! Лека му пръст на свекър ти! Ще запазиш в сърцето си хубавите спомени!

Тази нощ и аз се наспах - от 22 до 8! Сашко, разбира се, беше при баба си - иначе тоз парашут не се отваря! Вчера си направихме чудесна разходка, която завърши с покупка на ботушки и пантофки за Сашко. Той се държа като голям човек в магазина за обувки. Пробва няколко чифта, обикаля с тях, за момент не се оплака! Достоен син на баща си (който е маниак на тема обувки)!

Марианка, цункай малката сладуранка от нас! С много търпение от твоя страна, мъничките ръчички ще се възстановят!

Честит нов дом на Марис! Наистина и тя се изгуби! Дано скоро се сдобият с нет и да ни се похвали!

Чо-о-о-о-о-о-чи
, чакаме разказ за Хисаря и Букурещ! Как сте с Яни?

Меги, пращаме ти 100 усмивки! Почини си, поглези се!

Денис, браво на вас с Арен! Няма ли някоя млада пенсионерка в блока или квартала, която да ти взема кухнята, когато навън времето е ужасно?

Днес навън е влажно, мрачно и не особено приятно. Отивам да чистя!

Лек и приятен ден на всички!

# 55
# 56
Ави  Hug Благодаря за вниманието,но не ми тежи кухнята,а и нали си търсим повод да излизаме поне за малко ,защото в къщи по цял ден и мен не ме свърта на едно място.За кухнята бебе дунди ми даде много ценна информация ,магазин пумпал правят доставка до дома.Ще ги ползвам през зимата когато сняг забръска и истински стане невъзможно да се излиза.Разстоянието от кухнята до нас е смешно,за да карам някого да ходи. Mr. Green
Като каза за сдобиването на Сашето с обувки и пантофи.Минимен имат невероятни ботушки и за момченца и за момиченца.Гледах ги вчера,въртях ги не им открих минуси освен може би цената - 52 лв,но са страхотни според мен.На тях май ще се спра.
Мама Меги и на мен нещо ми е кривичко,но то има и такива моменти.
Веселка как ти е алергията?
cvetiberova много е хубава Габи  Flutter и колко и е порастнала косата.Може да и се спортува и на нея  Laughing Много е красива градинката на Рибарица .
Децата ви унищожители ли са на цветенца? Защото моето само като ги види и изпада във възторг и до 5 мин.максимум са оплевени до корен.

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 12:40 от dennis

# 57
 Ави , липсвате ни, айде верно утре да заведем джудженцата в "Барбарони".. ще поиграят пък и ние да се видим... искате ли?
 Майка ми сега съвсем ме срина, не може да дойде ,за да отида на масаж , а за да го заведа при другата му баба трябва да отида до Люлин, да се върна до Иван Асен и после да си го взема от Люлин....  #2gunfire обаче , както съм го подкарала на рев днес му дръпна още един и реших , че на никой няма да цепя басна и отивам на масаж С ЛАЦИ! .. И аз съм човек , а той да прави там каквото ще!
 Извене ме момичета , че ви занимавам с моите глупости, нещо ме е треснала някаква депресия.. хехе след родилна хехе обищавам да спра и още следобяда ще се включа ведро - бодро да кажа Лаци какви ги е натворил при масажистката.... Heart Eyes
 Марианка имаш и моята подкрепа и стискам палси нещата да не са чат толкова зле и съвсем скоро ръчичките на малката кипра да са ок и да минете без никакви операции... Hug

# 58
МамаКапи, моите най-исрени съболезнования за загубата на този скъп за теб човек!  Мисля, че е  по-добре за теб да дадеш израз на емоциите си, пък след време ще имаш толкова хубави спомени!
Мама Меги, пожелавам ти едни приятен и разведряващ следобед,  всеки има моментни лоши настроения, пък и това мрачно време ни предразполага към сълзливи истории, хайде следобяд да звучиш ведро и отпочинало!
Ави, Меги, и който още желае, ако искате можем да си направим срещичка утре в нашето си Барбарони,стига да сме съвсем здрави!
Цвети Берова, много ми хареса малката принцеса, много е пораснала, вече си изглежда като голямо момиче!
Денис, и ние сме така с кухнята, и в лошо време това е причина да излезем,по същия начин бях и когато ивето беше малка, всеки ден- и в студ , и в сняг-ние навън!
Марианка, как сте днес?

# 59
Мама Капи, моите съболезнования за загубата на свекъра ти. Нека по4ива в мир...
Марианка, много съжалявам за ръ4и4ките на Веси, милото дете. И аз мисля 4е ако се наложи операция, то 6те е само за доброто на Веси. Лекарите знаят какво правят... Дръж се и бъди силна. И аз те прегръ6там  Hug
Боту6ки ние купихме о6те лятото от Колев и Колев в Бургас. Взех номер 22, за да съм сигурна 4е 6те му стават за зимата и с дебело 4орап4е. Ето тези:

Ка4еството е много добро, а цената е по-ниска от предлаганите тук модели . Много съм доволна. Пантофки оба4е не мога да му намеря, тези които са по магазините не са с твърда пета..
За запетайката - с нетърпение о4аквам следва6тия преглед, за да я видя отново, а и да я усетя. В кой месец се усе6та6е, спомняте ли си?
Целувки  Blush

Общи условия

Активация на акаунт