За игрите: най-обича да се гоним и крием, но това става само когато се върне тати от работа. Голям смях и крясъци... Влизат даже в гардероба... Когато сме сами: Обграждам я с играчки и книжки на леглото или на столчето и масичката (така си играе обаче не повече от 15-20 мин.). Обича да докопа една кофа в която събирам нейното пране, сяда на земята и вади дрехите една по една, в това време аз ги събирам в друга кофа и когато нейната е празна ги сменям, така откарваме доста време, но накрая започва да се ядосва, че дрехите все не свършват. Тика си камиончето и вика „Бруум, бруум”, а като му пусне мелодийките започва да денси – върти дупе, прикляква, пляска с ръце. Изобщо чуе ли музика големи танци падат. Люлеем се на люлка, която закачам на касата на вратата. Гоня я като й кажа „Чакай да те хвана” изведнъж подскача и тръгва да бяга със смях. Напоследък я карам да ходи и да ми носи разни предмети, или й подавам нещо и я пращам да го занесе на някой.

cvetiberova, много хубави снимки с много хубава Габи, изглежда наистина като голямо и разбиращо дете.
mari_anka, чакаме добри новини за Веси след днешната превръзка.
MariaF, аз мисля, че започнах да усещам в края на 4 мес.

благодаря за доброто настроение.
Аз се влюбих в снимката от аватара ти.
. Много целувки за бодиарт художничката и модела
Ако искаш да ти купя и да ти изпратя.
Пожелаваме ти лека и спокойна бременност и поне толкова прекрасен резултат през май, като септемврийския миналата година
Като нещо не и се угоди се тръшка и ляга на земята,направо в чудо съм се видяла с нея,добре,че Ради е по-кротък.На него му дай да обикаля цялата къща и да стои до една духалка и да казва "пе"-печка.
да не се откажете да искате близнаци,супер е,ама да има и доста помощници
,не бях гледала клипа оба4е,весело иъкарване на празника днес!