Включвам се набързо,защото от няколко дни имам гости,затова само ви прочитам,в час съм със сериала,но за друго в момента не ми остава време!
За зъбките-много е похвално,че толкова много майки се грижат за създаването на хигиенни навици от най-ранна възраст,наистина за момента е достатъчно почистването на зъбите от родителя или с накрайник или с четка и паста,препоръчително сутрин и вечер!Друго нещо ,на което държа да ви обърна внимание е това,да НЕ оставяте бебоците да спят с шишето с мляко,защото в него много бързо се развиват микроорганизми и млякото,останало в устата по време на сън е добра среда за развитието им,вечерното почистване на устната кухина и зъбиките е от изключително значение,защото през нощта предоставяме дълго време и благоприятна среда за развитието на кариесогенните микроорганизми!

Bori-ana,много се радвам да те "видя",да не забравиш да ни се похвалиш!
Наистина всички са страхотни булки,нямам време сега да кача и наши снимки,но ще го направя по-късно!
За Коледа-любимият ми празник,винаги празнуваме семейно и всички са вкъщи,ами това което ще пиша на Дядо Коледа наистина е здраве,защото просто материалните неща,от които имам нужда ги получавам,рано или късно
Искам и на следващата Коледа,всички мои близки да са до мен,а и искам един специален подарък за моята бретовчедкаа,едно малко щтъркелче да й даде да има детенце 
Сега ви оставям,имам още много да казвам,но ще тръгвам,дългът ме зове!

Благодаря ви от сърце за хубавите думи.

и й пожелавам бързо възстановяване.
.
, но до Коледа има доста време и все нещо ще измисля и веднага ще доложа 
дълго мислих защо часове никой нищо не е писал след Сладурче... не съм ли
луда работа, а сега търся си темата и викам, А! никой пак не писал какво ли става...
Трябва ми почивка
Понеже вчера издивях цял ден вкъщи (валеше и беше два градуса навън), днес се стягаме за дълго гости у австрийската ми приятелка и нейната малка хубавелка, връстница на Виктор. Вечерта бяхме у съседката ми, българка, има много сладко и умно момченце на две години и пак ми направи впечатление колко много учат децата от срещите си с по-големи. След гостито у Адриан Виктор и днес повтаря научени вчера номера. Много е весело да ги гледаш как се занимават двамата, търкалят си разни топки, дърпат си лъжици от ръцете, дават си бисквити, катерят се по дивани и тем подобни занимания.