Отговори
# 30
Ей,здравейте и от нас!
Включвам се набързо,защото от няколко дни имам гости,затова само ви прочитам,в час съм със сериала,но за друго в момента не ми остава време!
За зъбките-много е похвално,че толкова много майки се грижат за създаването на хигиенни навици от най-ранна възраст,наистина за момента е достатъчно почистването на зъбите от родителя или с накрайник или с четка и паста,препоръчително сутрин и вечер!Друго нещо ,на което държа да ви обърна внимание е това,да НЕ оставяте бебоците да спят с шишето с мляко,защото в него много бързо се развиват микроорганизми и млякото,останало в устата по време на сън е добра среда за развитието им,вечерното почистване на устната кухина и зъбиките е от изключително значение,защото през нощта предоставяме дълго време и благоприятна среда за развитието на кариесогенните микроорганизми! Peace
Bori-ana,много се радвам да те "видя",да не забравиш да ни се похвалиш!

Наистина всички са страхотни булки,нямам време сега да кача и наши снимки,но ще го направя по-късно!
За Коледа-любимият ми празник,винаги празнуваме семейно и всички са вкъщи,ами това което ще пиша на Дядо Коледа наистина е здраве,защото просто материалните неща,от които имам нужда ги получавам,рано или късно WinkИскам и на следващата Коледа,всички мои близки да са до мен,а и искам един специален подарък за моята бретовчедкаа,едно малко щтъркелче да й даде да има детенце Praynig
Сега ви оставям,имам още много да казвам,но ще тръгвам,дългът ме зове! Wink

# 31
venush, и ние не можем да ставаме. И аз на нашия прощъпулник бях сложила същия червен НПК.
Никол обаче хвана голямата лъжица и ще става колежка на Иван Звездев!  chef
Плами, къде се загуби? Казвай какво си избра Крис.
Марианка, дано се възстановят бързо малките ръчички.
alexal, благодаря за ценните съвети!
Целувки на всички, че от размотаване из нета пак не ми остана време за учене.  Embarassed

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 13:29 от tonitta

# 32
Здравейте, сладурки! Grinning
Силно вярвам, че моето момиченце ще оздравее бързичко, но това което днес наблюдаващият я лекар каза, ме притесни. На едната ръчичка има два по-дълбоки изгорени участъци. Каза, че предвид възрастта на детето, се въздържа да го оперира веднага и ще изчака до следващия вторник, за да види как ще се развият нещата. И вероятно, ако няма напредък, ще я оперира. Много съм изплашена, момичета. Sad Благодаря ви от сърце за хубавите думи.
venush, моята Веселушка също не може да става. Изправя се сама само от клекнало положение, но седнала ли е, не може.
steli-ssd, желая от сърце здраве и щастливо детство на сладките рожденници. Grinning
Bori-ana радвам се, че си добре. Пожелавам ти от сърце леко раждане и здраво бебче. Grinning
DVV, Ники е страхотен! Знае той какво да си избере.
Моята малка принцеса е на разходка с две каки, две симпатични момиченца, които са ми съседки. Wink Времето тук е много приятно, слънчево. А след малко, ще направя една обиколка до детската градинка и близкото кафене. Simple Smile
Изпращам целувки на всички. Hug

# 33
Здравейте мили майчета.
Не съм писала от цяла вечност, за което направо ме хваща срам  Embarassed. Но преди влизането във форума и още повече писането си беше направо мисия невъзможна, понеже Ивета спеше докато бяхме на разходка, а като се върнехме в къщи започваше шоуто и на мама не й оставаше ред за нищо друго. От около седмица обаче минахме на еднократен следобеден сън в къщи и най-накрая и аз мога да се запиша в клуба "И аз съм човек"  Mr. Green.
Първо искам да честитя страхотната новина и на Мария Ф - пожелавам и на теб много лека и безпроблемна бременност и май месец Филип да стане горд батко на едно здраво и сладко бебче.   bouquet
Честито на всички новопроходили мъничета.
Venush всички деца различно се справят с ходенето, изправянето и пр. Можеш да  помагаш на Иги да се изправя самостоятелно, като заеме поза "къщичка" - тази, където детето е стъпило на земята с крака и ръце, а дупето стърчи нагоре и се избутва с ръце. Така постепенно тя сама ще започне да става. Дано да съм успяла да обясня.
Марианка - пращам много прегръдки и целувки на сладката Веси   Hug  Heart Eyes и й пожелавам бързо възстановяване.
Фибичка благодаря за дъгата, обожавам да гледам дъга, влияе ми страхотно на тонуса и настроението. И пак ще ти кажа че си страхотна щастливка с твоята шетница Йоанка, имам чувството, че описвайки нея, всъщност описваш пълната противоположност на моята Ивета. В къщи не може да има ред докато тя е будна, задължително докато стане още от леглото и се засилва към тоалетката, където вече има само нейни играчки и всичко се събаря на земята и старателно се разпръсква из цялата стая. При всеки опит от моя страна да приведа нещата отново в ред, тя ядосано отново ги разпръсква по пода  ooooh!.
Ирини благодаря за страхотната тема и новите линкове, които си сложила   bouquet Относно желанията до дядо Коледа, честно казано не бях се замисляла до момента и сега установих, че незнам какво всъщност искам аз. В главата ми изплуват само възможни подаръци за Ивка, но за мен  newsm78, но до Коледа има доста време и все нещо ще измисля и веднага ще доложа  Laughing. А това което задължително си пожелавам е много здраве за цялото семейство и всички, които обичам, защото без него наистина нищо друго няма смисъл. А също си пожелавам и с новата година дядо Коледа да ни донесе и ново жилище, по-точно да ни отвори очите да видим подходящия за нас апартамент през новата година.
Дилипили - радвам се да те видя отново във форума Hug
А ето ме и мен като булка, въпреки че след всички тези красоти, които са по-горе, аз не съм много за показване, но щом форума го изисква   Mr. Green
http://images21.snimka.bg/004325858-big.jpg
Марианка сега виждам поста ти, искам само да ти кажа, че аз като съм била на около годинка (мисля, че на 11 м.) съм си залепила ръцете на нагорещен котлон, който при всички случаи ще е бил по-горещ от акомулираща печка (извинявам се ако не се пише така), изгарянията са били жестоки, но съм се възстановила без операция, незная какво е положението при вас, но силно вярвам и стискам палци всичко да мине от самосебе си и Веси бързо и безпроблемно да се оправи  Praynig  Hug.

# 34
Здравейте и от нас с Неси
Ние днес цял ден сме навън и ако не трябваше да се прибера да приготвям вечеря щяхме  сигурно още да сме моткаме по магазините.
Марианка Силно се надявам да не се стигне до операция на Веси и всичко да е наред и ръчичките й да минат бързо.Ние сме с теб и те прегръщаме.
Всички сте прекрасни булки.А Цвети наистина е неузнаваема.
Няма ли да има някоя срешичка че ни липсвате?Ави?
Лека вечер от нас и целувки

# 35
  • гр.Русе
Добра вечер,мацки!  Hug
Днес много трудно и за кратко успявам да вляза във форумчето,а вие сте писали,писали...
mari_anka-миличка,дано не се стига до операция,моля се малката ти кукличка бързо да се оправи и забрави за инцидента  Praynig
Аз за Коледа освен здраве и любов за цялото семейство си пожелавам да се сбъдне нещо,за което и двамата с любимия ми мечтаем,както и да се осъществи пътешествие до място,много екзотично и много мечтано като дестинация от нас.
Нашият прощъпулник мина много весело-търкулнах питата към наречените предмети и Крис хукна след нея,прескочи всичките и си хвана питката.Почовърка я известно време,върна се при предметите,огледа ги много внимателно и с едната ръчичка взе клещите (техник),а с другата комп.мишка (комп.специалист),побърза да грабне и дебитната карта (финансист).В този ред на мисли като кандидат свекърва на Никол на тонита,много се радвам,че е взела лъжицата  Joy
steli-ssd-малко късничко,но от сърце-да са ти живи и здрави племеника и кръщелника,много,много да те обичат
Целувки по коремчетата на Ави и Мария Ф
И аз много се зарадвах,че Bori-ana се "обади"-пожелавам ти леко раждане,сладък,здрав бебчо и да се похвалиш и при нас с радостното събитие.   bouquet
Лека нощ и вълшебни сънища  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 21:47 от Плами

# 36
 бързо драс , че съм много уморена, а не ми излизате в Нови отговори и нали съм си хахо... сутринта като видях поста на Ирини елате в хелоуинската тема реших, че е намерила нещо интересно в нета и просто ни кани... Sick дълго мислих защо часове никой нищо не е писал след Сладурче... не съм ли  Stop луда работа, а сега търся си темата и викам, А! никой пак не писал какво ли става... Crazy Трябва ми почивка
Ирини, темата наистина е супер с тематиката и картинките и новите линкове.. Изобщо страшна си  Hug
 Много ме боли кръста и гърба и ако не се махна веднага ще продължа да се оплаквам, така че Лека и спокойна нощ...
Утре пак

# 37
Добро утро, мили септемврийки и септемврийчета!

Днес станахме прекалено рано...

Марианка, много се надявам да се разминете без операция! Прегръщаме ви с Веси!
Лилка, как е Дари? Мина ли и сладкото носленце?
Вергин, радвам се, че се отчете!
А къде е Калея?
Мила84, където и когато се разберете за среща - ние ще сме там със Сашко! Цунки за принцеса Ванеса!
Плами, Крис ще е всестранно развита личност! Честит ви прощъпалник и смело напред!
Меги, вятър те вее на бял кон тебе! Болежките бързо да отминават!
Още не съм си спретнала програмата за деня, но мисля набързо да я оформя. Започва и концертния сезон, за което много се радвам. Ще се възползвам максимално от предложенията.
Сашко си играе в хола. Отивам да видя какви по-точно ги върши. Онзи ден се бе увесил с ръчички за стъклената маса и се люлееше. Успях само да изсвиря с уста като го видях!

За Halloween - ще празнуваме в една ирландска кръчма до "Витошка". Народът се костюмира, има жива музика. И още си спомням вкусното Телешко терияки отпреди две години. Време е да повторим!

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 09:24 от Ави

# 38
  • Munich
Добрутро! Бързам да се разпиша, преди Виктор да реши, че иска компания в игрите. Сутрин се занимава чудесно и самичък и гледам да го поощрявам в това му начинание и да не му вися нон стоп на главата. Първо рапорт за нас: снощи спа прекрасно, от 20 до 8ч. Разкош! Как да не му се зарадвам от сърце сутринта на ухилената физиономийка  Party Понеже вчера издивях цял ден вкъщи (валеше и беше два градуса навън), днес се стягаме за дълго гости у австрийската ми приятелка и нейната малка хубавелка, връстница на Виктор. Вечерта бяхме у съседката ми, българка, има много сладко и умно момченце на две години и пак ми направи впечатление колко много учат децата от срещите си с по-големи. След гостито у Адриан Виктор и днес повтаря научени вчера номера. Много е весело да ги гледаш как се занимават двамата, търкалят си разни топки, дърпат си лъжици от ръцете, дават си бисквити, катерят се по дивани и тем подобни занимания.
Venush, Вико още не го умее този номер. Даже мисля, че не може да кляка и става без опора. Честито за малката архитектка! И на Двв за избора на Ники! Плами, Крис си е оставил доста вратички при избора си, браво, само така! Преди няколко дни четох (не знам за Германия само ли е валидно твърдението), че в бъдеще най-важното качество ще бъде приспособимостта и гъвкавостта; така щял да се промени светът около нас, че ще упражняваме през живота си средно три професии и ще сменяме средно три работодателя. Та нищо чудно Крис да се готви вече за тези промени  Wink
Фибичка, много интересно се получи при мен онзи ден като пусна снимката на дъгата. Точно преди да видя постинга ти получих мейл от баща ми със снимка на същата тази дъга и той като теб лирична душа  Simple Smile
tzvety roussimova, прекрасно е да се събудиш след непробуден най-малко осемчасов сън. Всяка нощ да е така!
Марианка, дано не се наложи хирургична намеса при Веси, здраво стискам палци и целувам малките ранени ръчички.
Vergin, и аз понякога със седмици не пишех по твоите причини... Сега и Виктор дремва вкъщи по около два часа на обед. Добре завърнала се!
Ави, запали и мен да погледна културния афиш Simple Smile

# 39
  Добро утро на всички!

Тази нощ се наспааааааааааааааааах!!!!!  Свекърва ми дойде вчера и спа с Габи тази нощ и аз успях да поспя ( боже не ми се беше случвало от много отдавна ). Мисля ,че днес ще съм във форма. Mr. Green Момичета да ви се похваля мъжа ми ми подари кростренажор и от две седмици спортувам усилено  Mr. Green ,ще се опитам да възстановя предишните си килограми.

Марианка стискам палци ръчичките на Веси да се оправят бързо,прегръдки от нас с Габи   bouquet
Ставам ,защото Габи вече взе да прави бели . Пожелавам ви приятен и слънчев ден !

# 40
Ей, къде се губят всички днес?
Хайде, грабвайте по едно кафенце и се разсънвайте!

Дилипили, ЦветиБерова, много хубаво е да спиш по цяла нощ, нали? На мен ми се случи втора такава и не мога да повярвам!
Марианка, как сте днес, надявам се от сърце да се размине операцията на Веси и бързо да отшумят всички неприятности около вас!
Ави, МарияФ, как сте и вие и бременните ви коремчета, и батковците, де?
Предлагам за среща-петък, в дякой детски клуб, ако имате някоя идейка, казвайте, а също и час!

# 41
Привет момичета!
Вчера и днес си почивам и ви и поизчетох.
Цвети, моя диск от рогденния ден при теб ли е?
Иван казва браво и пляска лапичките на един мишок-забавно е Simple Smile
"Мама" е с 16 вариации сутрин докато отворя очи.
Ави ти си права че само говоря и не деистваме ударно като вас Laughing
Сега сме на вълна близнаци /въпреки че породени та и близнаци/ако стане де/ не ще да е мн. лесно. /
Разбрах че и домашен лубимец има в групата! Ирини браво и кураж!
Целувки и до скоро!

# 42
Здравейте мацки!

Игличка спи и аз също съм в клуба "и аз съм човек" - Verqin  какви са тези приказки, че не си за показване? Я, каква хубава булка си била, веднага погледнах аз. Crazy Чакам и други да се престрашат, защото много обичам сватбени снимки.

Момичета, благодаря ви успокоихте ме за самостоятелното изправяне. Явно не е лесна работа да се усвои, пък и Иги мрази позата "къщичка" и веднага се пуска по корем. Всичко с времето си, както каза Фибичка.

Марианка целувки на Василенка, бързо да се оправят ръчичките. Мажеш ли с нещо да не остават белези?

Цвети Берова супер е да се наспиш след около година и нещо неспане (поне при мен беше така). Аз обаче съм си проклетия явно, защото хич не обичам да си оставям дребката да спи при някой друг (само за таткото правя изключение). Имам предвид, като сме с някоя от бабите, аз пак си спя с Иги в една стая и си я наглеждам. Иначе нямам мира, не се доверявам на баби и туйто. Как ще я оставям и ще тръгвам на работа не знам.  newsm78 ooooh!

Дили браво на Вико! Заспиване в 8 ч. вечерта си е направо песен, мойта гугутка едва я слагам в леглото към 10 и след неколкократно ставане, игри, рев заспива вече към 11.00... Cry
А за срещите с по-големи деца си 100 % права! Мъниците, освен, че много учат от тях и повтарят, предпочитат компанията им пред тази на възрастните или на връстниците си. На Иглика й стига само някоя физиономия да й направи детенце на 2-3 години и се залива от смях. Flutter

Ави за марципан можеш да попиташ в Леонидас - белгийските шоколатиери. Имат щанд в мола на Хемус и знам, че правят марципан, но дали го предлагат чист, нямам представа. Аз също съм голям почитател на марципана и по Коледа изяждам  количества от онези големите с ядки и парченца шоколад. Мисля, че се внасят от Германия, мнооого са вкусни.

Тонита моята мечта беше Иги да хване черпака и да стане голям chef   chef в елитен ресторант. Но нищо, ще ходим да хапваме "При Никол".  Wink Hug

Черните лабрадори са много красиви, обожавам кучета, но бих си взела само ако живея в къща, защото на тези животни им трябва пространство и въздух. Така, че Ирини дерзай.  Peace

Лелеее, този пост е огромен, как ще ме четете, съжалявам, доскоро и целувки от нас! Heart Eyes

# 43
 В момента гледам "Часът на мама" и говорят за алергиите, и по-точно към оцветители.

# 44
Това предване за мама все го изпускам. Може би защото докато спинка Георги ми е единственото по-свободно временце.

Стели ССД - Честит двоен празник, много хубаво си похапнахме Simple Smile Да са ти живи и здрави!!! (малко със закъснение)

Общи условия

Активация на акаунт