Отговори
# 255
  • Пловдив
Добро утро!

Благодаря на mari_anka   за прекрасното кафе!   bouquet
Зимата май наистина дойде и при нас!  Shocked
Отразява се и на темичката ни.....замръзнала е .....никой не пише! Thinking

Ави, Мария  - как сте?!
mari_anka, браво за позитивната настройка! Радвам се, че и 2-те ти принцеси са добре и ти носят толкова щастие! Да се похвалиш, когато махнат изцяло превръзките!
yoana77,  имаш си уникални банани с пижами! Толкова много щасти x2! Предполагам, че наистина е трудно двамата да  щъкат едновременно, а и игри да им измисляш...Стенли също хапе, но основно мен! Joy
mama_meggie, от хаоса изплува истината...Изпита ще го вземеш!!! Сигурна съм, особено с маркетинговия план! И по-честичко да пишеш, особено за на лаци поразиите!

Чао, отивам да се изкъпя, дойде подкрепението....Днес си имам доста задачки, а как не ми се излиза в този студен ден! Mr. Green

# 256
  • гр.Русе
Здравейте,мацки!  Hug
Честит рожден ден,Chochi!!! Желая ти много,здраве,усмивки и сбъдване на поне една мечта през следващата година!

Ама тези дни наистина тук много запустя,а и навън какъв студ сви...баба зима дойде
Марианка последните ти постинги звучат прекрасно,лъха любов,топлина,спокойствие...   bouquet
Йоанка77,малките бананчета са невероятни сладкишчета
Ние с Крис излизаме да съберем малко студ...весел ден на всички

# 257
Честит Рожден Ден, Чочи!
Желая ти да бъдеш най - вече здрава, обградена от много обич и топлина, винаги усмихната и невероятно щастлива.   bouquet Hug

# 258
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧОЧИ!БЪДИ ВСЕ ТАКА ЖИЗНЕРАДОСТНА, СИЯЕЩА И ОБИЧАНА!

Момичета, наистина се забелязва известно затишие тук. Аз самата чета всичко, но наистина няма какво интересно да в споделя. Чакаме да ни пуснат газта в новата къща, за да се преместим. Времето минава в хармоничен баланс между работа и приятни семейни сбирки. Водя Спаси в центрове да играем, пиякафе с приятелките ми, утре имаме гости, а също и очаквам една любима моя приятелка /за която направих партито/ да роди до 1-2 дни  Embarassed Това са вълненията ми...

Исках да ви питам в това вече доста студено време - по колко време изкарват децата ви в игри навън?! Спаси изкарва около час - час и половина без количка - разходка, люлки, пързалки...

# 259
Честит рожден ден Чочи, пожелавам ти много здраве, щастие и много да те обичат, радват и глезят двамата ти мъже.

Фибичка  с такава помощница спокойно двамата с тати можете да се замислите за едно братче - като награда за Йоанка  Wink newsm10.
Марианка повече да не си се оплакала, че Веси е злояда, я гледай каква уста отваря за храна    Grinning.   А със закуски, като  тази, която си ни поднесла днес ми разваляш всякакви желания за спазване на какъвто и да било хранителен режим. Това изглежда толкова апетитно, че чак се замислям какъв десерт да спретна.
Ирини ние прекарваме по около час навън, когато няма мъгла, вятър и не е влажно времето, защото при такива условия изобщо не я изкарвам. По принцип ходим пеша до кухнята, която е доста близо до нас и там си играе с другите деца.
Ави, Мария Ф къде сте, как са коремчетата ви?
Около нас също няма нищо интересно, освен че преди няколко дни забелязах един кътник в устата на Ивка  Shocked. Много бях изумена, защото на нея все още не са й поникнали всички резци. Ама явно реда на никнене при нея няма да е като по книга   Crazy.
Това е засега от нас, лек и успешен ден на всички.

# 260
Привет! Simple Smile
Честит рожден ден,Chochi!!!    bouquet
Много здраве и любов ти желая!
Хубаво настроение лъха от теми4ката!Аз да се разпи6а набързо докато Димитър4е спинка.
Ивелина,благодаря!Бе6е писала за подути венци на Сисо,е и при нас е така.От в4ера Мити има о6те 2 зъб4ета  Grinning,станаха 4-ри и много се радвахме с ба6та му!Разказа ни играта оба4е по4ивните дни с дивеене.
Марианка,какви диети  Shocked.Радвам се 4е сте добре!
Йоана77,сладурковци са малките!
Фиби4ка,голяма помо6н4ка си има6!Сладурка  Simple Smile
Цвети,преди време писах и аз в една тема ,мисля бе6е ниско въглехидратна диета и се бях навила да я спазвам,тя между другото е по4ти съ6тата като на Дюкан.От време на време про4итам и ва6ата теми4ка и 6те взема да се вклю4а в Дюканките  Thinking
Деси,не съжелявай за предването,може след време да те поканят!
Мама_Меги
Цитат
Лаци лудее като за трима и естествено домакинството чака мен.... направо незнам ще оживея ли, но не се оплаквам емоционално съм ок и знам, че и това ще мине
И при мен е горе-долу съ6тото,какво бебо4е бе6е Мити спокойно и добри4ко,а сега е палавник голям,никой не ми вярва как лудее в къ6ти,всеки казва "аааааа добро е детето,не се оплаквай нали го видяхме!"Видяхме ,видяхме ама преди 1 месец  Laughing
steli-ssd,успе6ен ден!Нас студа не ни пла6и,ка4ваме коли4ката или колата и на разходка-а-а!
За възпитанието,надявам се Мити да полу4и най-доброто,но дали 6те съумеем да го направим  Thinking
Ирини,Мити е навън по 4ас и половина два,обожава!
Усмихнат ден  Grinning,Мити се събуди докато напи6а постинга  Laughing,може да направим разходка и тогава обяда.

# 261
Чочи, честит рожден ден!   bouquet
И при нас нищо ново, затова се спотайваме. Пролетната умора не ме хвана, но есенния мързел ме е налегнал. То е май защото трябва да уча по предмет, за който материалите ми не отговарят на въпросника и докато систематизирам нещата губя много време и се дразня, че при равносметката накрая на деня се оказва, че не напредвам много. Някоя от вас (bebe_dundi и останалите), които учат или са завършили скоро право да има случайно материали по МЧП?
Много хубави снимки на всички, повдигате ми настроението.  Hug
Ирини, навън сме преди обед до кухнята за около 30-40 мин. и след обяд за около час, зависи от времето. Ако времето не става я разхождаме с кола до някоя от бабите й.
Я да ви попитам и аз нещо:  каква ви е програмата за къпане на малките сладури. Нашата вече е: 1 ден- къпане изцяло, 2 ден - дупе, ръце и лице, 3 - къпане без коса, 4 - дупе..., 5 - изцяло. И разбира се при всяко акане ако е в къщи мием дупе. Все се чудя дали така е добре  newsm78 . Какво казват вашите педита, че аз нашата все забравям да я питам. Преди доста време беше казала, че през зимата може да я къпя веднъж седмично.

# 262
Здравейте мацки!

Влизам набързо да отговоря на въпросите.

Иги прекарва навън около час и половина преди обед и още толкова следобед. През лятото бяхме повече навън следобед, но сега май максимума е час, час и нещо. Като цяло гледам да сме максимално навън стига времето да позволява.

Тонита и аз не къпя всеки ден, а редувам цялостно къпане с миене на дупе. Но честно казано миенето на дупе често прераства в миене на цялото тяло без косата.  Така правя откакто Иги навърши 6 месеца. Само лятото я къпех всеки ден заради жегите, нали знаеш как се потят мъничетата.
А за МЧП -то, Натов имаше учебник от който учех навремето, но го бях заела от библиотеката.

И при нас няма нищо ново. Ирини, леко раждане на твоята дружка. И аз в събота научих, че най-добрата ми приятелка ще ражда през април. Малко е за бой, че чак сега ми казва, ама....новината е толкова хубава, че не можах да й се разсърдя. Пусто суеверие.... ooooh!

ЧРД на Чочи! Много любов и радост да и носят нейните мъже!

Целувки и весел ден на всички!

# 263
Ей ме на и мене тука! Брррр, ама наистина голям студ днес, както личи и по голямото оживление, след дългоооото затишие тук! Wink

Чочи, жива и здрава да си, много усмивки и щастие около теб да има!

При назе, също нищо интересно. Димитър излезе в отпуска до дооправя апартамента, ама този с мебелите много се бави и аз запачвам вече да се ядосвам, че нали имаме краен срок Коледа, за да се преместим... smile3515.... пък края му хич не се вижда йоще...

Авииии - ти дека се загуби? Да не отиде да прибираш голямото футболистче? newsm78
yoana77 - големи са сладури тези двамцата. Heart Eyes Heart Eyes И как се гледат един друг, много са сладки...
mari_anka - радвам се много на доброто ти настроиние. Все така да продължаваш!
irinii - ами и ние за толкова. Обикновенно пеш до кухнята, което с хода на Йоанка и забавленията и по пътя - толкова време отнема. Но ние поне имаме известно разнообразие, че два пъти на ден ходим долу при баба и деди, също и при старата баба /баба ми/ и Йоничка се разнообразява. Вчера вечерта мислих да не слизаме, ама тя по едно време като ме задърпа, хвана ме за пръста и ме води към входната врата да сме излизали. Simple Smile Какво да прави милата - все иска калабалък да има... Ти да се похвалиш тука за бебчето, като "пристигне".
Vergin - ох, знаеш ли как си мечтая и аз за чудната картинка - ние с Димитър лежим на новия голям диван в хола, пък Йоанка и сестричка /братче/ си играят на килима и ние ги гледаме и се питаме "не са ли прекрасни?"....  Blush Ама кога ше е - не се знай....А пък за зъбките - и на нашата сладурана взеха така безразборно да и растат - един отпред, един отзад, не можеш да им хванеш колая. 
tonitta - на Йоанка режима е всеки ден душ без косата, а в неделя - вана /корито Wink/ с косата.

Еми, това е горе-долу... Сега ви пожелавам хубав и усмихнат ден! 

А, забравих, че и аз имам въпросче. ooooh! От кого мислите, че е удачно да се дават от тези зърнените закуски - корнфлейкс ли се казваха, дето се смесват с мляко?

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 14:40 от fibi4ka

# 264
Честит празник, Chochi! Много семеен уют, щастливи мигове и хиляди усмивки!

# 265
Здравейте и от нас!
Чочи,честит празник!Пожелавам ти хиляди положителни емоции,много любов и красиви сбъднати мечти!  bouquet
Ами и аз всеки ден чета,но нещо няма какво да напиша,нищо интересно не се случва около нас!Сега имам притеснение относно това,че отложихме ваксината,защото беше болничък и утре се надявам вече да ни я поставят,такъв страх изпитвам от тези ваксини,че направо...от сега треперя,ама какво да правиш-професионални изкривявания!Иначе навън прекарваме около 2-3 часа,зависи от времето,обикновено преди обед -1 час и след обед още толкова,но на мен ми е лесно-ние сме в къща с двор LaughingИначе и при нас ремонтите не свършват ooooh!вече като видя майстори и косата ми настръхва! WinkАз също бих искала някоя мама да препоръча детска кухня с доставка по домовете,че нещо и аз не съм доволна от по-горе изброените от Лулова ConfusedАми това е милички,засега-лек и усмихнат ден на всички!

# 266
Здравейте! Нека се представя. Казвам се Радост. Малкият ми син е роден 18 Септември. Надявам се, че ще ни приемете във вашето септемврийско семейство.

# 267
Ще ви приемем, но само след успешно положен тест! Naughty

Въпросите не са сложни - колко често правите сеХ с половинката,...какво бельо носите.... и други такива общи въпроси, които пряко ни касаят... Mr. Green

Шегувам се, разбира се ....  welcome Ramzy!

# 268
Ramzy, добре дошла в септемврийския отбор! Hug
irnii, Веселушка прекарва навън между 2 и 4 часа. Но минимум 2.
tonitta, откакто Веси навърши 1г. спрях да я къпя всяка вечер. През ден, през два, а косата по-рядко.

# 269
Хайде да драсна два реда и аз най - после...

Добре дошла Ramzy! А и чакаме подробни отговори на въпросите, поставени от Фибичка. Mr. Green Разкажи повече за вас  Hug
За излизането - и ние прекарваме около час, час и половина в най - студеното. обикновено сме без количка и играем на топка на площадката пред блока или гоним някой гълъб  Crazy
Фибичка, и аз се чудех за зърнените храни тия дни като им ледах рекламите  newsm78 Хайде стискам палци да спазите крайния срок за преместването.
Ирини, пусни малко снимки да я видим къщата
tonitta, къпането ни е в голяма зависимост от програмата ни надвечер, ако е много натоварена - само дупе, лице и ръце и зъби, ако не изцяло къпане - косаа не я мия всеки ден - кога през ден, коа през два според обстоятелствата. общо взето нямаме твърда програма - както дойде. понякога просто ме мързи да направя цялата процедура, че ние си се къпим сами от как се е родила (таткото не участва в процеса, че нали е много работен). За МЧП-то за съжаление не мога да ти помогна, тъй като вие предполагам учите по Кодекса на международното частно право, а по времето когато аз държах този изпит, кодекса не беше още приет. Аз специално учих по учебниците на Владимиров (той ме и изпитва). сега пак има негов учебник, който знам че е доста добър.
venush, хубава новина си получила. лека бременност на приятелката ти с прекрасен резултат накрая.

Хайде стига толкова, че учебниците ме зоват  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт