Благодаря на mari_anka за прекрасното кафе!

Зимата май наистина дойде и при нас!
Отразява се и на темичката ни.....замръзнала е .....никой не пише!

Ави, Мария - как сте?!
mari_anka, браво за позитивната настройка! Радвам се, че и 2-те ти принцеси са добре и ти носят толкова щастие! Да се похвалиш, когато махнат изцяло превръзките!
yoana77, имаш си уникални банани с пижами! Толкова много щасти x2! Предполагам, че наистина е трудно двамата да щъкат едновременно, а и игри да им измисляш...Стенли също хапе, но основно мен!

mama_meggie, от хаоса изплува истината...Изпита ще го вземеш!!! Сигурна съм, особено с маркетинговия план! И по-честичко да пишеш, особено за на лаци поразиите!
Чао, отивам да се изкъпя, дойде подкрепението....Днес си имам доста задачки, а как не ми се излиза в този студен ден!

.
. А със закуски, като тази, която си ни поднесла днес ми разваляш всякакви желания за спазване на какъвто и да било хранителен режим. Това изглежда толкова апетитно, че чак се замислям какъв десерт да спретна.
.
. Какво казват вашите педита, че аз нашата все забравям да я питам. Преди доста време беше казала, че през зимата може да я къпя веднъж седмично. 
.... пък края му хич не се вижда йоще...
Ама кога ше е - не се знай....А пък за зъбките - и на нашата сладурана взеха така безразборно да и растат - един отпред, един отзад, не можеш да им хванеш колая. 
Ramzy!