Отговори
# 240
  • Пловдив
Привет и от мен в този мързелив неделев ден!

ive1ina, много сладко е заспал Сисо! Уморил се е юнака! А ти изглеждаш страхотно! Надявам се да сте се забавлявали много! Имате ли нови зъбки?!
lillka , дано Дядо Коледа ти сбъдне желанието.... Hug Ще се справиш! А какво искаш да учиш?!
Каролина, много идейно заведение! Аз съм чувала от приятели все хубави и интересни неща за Канада! Може пък някой ден да ни се отдаде възможност да я посетим!
Vergin, малката красавица явно си пада по месото! Благодаря за окуражителните думи! Peace
Доника, той хляба почти колкото Хриси....като не иска да яде му давай хляб.... Joy, явно му е слабост!
Марианка, Цвети, губите се тези дни!
Stes, дано не се разболявате! Hug

Ние използвахме хубавото време през уикенда за разходки със Стенли! Вчера го водихме в зоологическата градина /то има 2-3 животни на кръста, ама какво да се прави... Mr. Green/ - беше му интересно, особено маймуните! После на разходка в парка - от люлките не искаше да слезне близо 30мин, а на пързалката падна голям смях и радостни викове! Днес също го водихме в парка и доста се поразходихме - Стенли се умори /не се беше случвало отдавна/ и накрая даже мрънкаше да го нося!
Така и не разбрах каква е причината, но снощи падна голям рев....вдига ме 2-3 пъти със много силен плач и накрая спа при нас до към 6ч, а после го премести в кошарата, защото получих 2-3 удара с глава... #Crazy hahaha...Не се чувствам много отпочинала, но за това пък съм в добро настроение!

Чаоооо

# 241
Здравейте, сладурки и от мен! Grinning
Тук съм си аз, никъде не съм се изгубила. Че без мен на къде? Laughing
Днес имах един фантастичен ден. Толкова съм щастлива! От това, че съм майка, от това, че имам две красиви дъщерички, които ми пълнят душата, от това, че мъжът до мен е човека, за който винаги съм мечтала, от това, че днес беше усмихнат слънчев ден...
Изведох децата на детската площадка. Мимка си игра чудесно с едно детенце - люляха се заедно на люлките, пяха песнички и на края се поровиха в пясъчника. Grinning А Веси си направи хубава разходка наоколо и накрая заспа уморена в количката. Имах възможност да си изпия кафето удобно седнала на пейката и истински се наслаждавах на слънцето. А то така гальовно докосваше лицето ми. Grinning Погледах голямата си дъщеря и сърцето ми преливаше от любов и щастие.
А вчера на нашата улица имаше сватба. Мимка ужасно се впечатли от булката и ме дръпна за ръката с думите "Мамо искам кукла булка. Да напишем писмо на Дядо Коледа." Така се вцепених, че в първия момент бях готова да ревна. После у дома не спря да мрънка да напишем писмото. Седнаха с баща си. Той пишеше, а тя нареждаше желанията си. Това е първият път, в който осъзнато желае нещо, осъзнава какво е Коледа, кой носи подаръците... Ако някой ми беше казал преди почти 2г., че ще дойде този момент, едва ли бих му повярвала. А сега съм толкова щастлива! Grinning Изпращам мъничко от моето щастие и на вас! Hug
Момичета, толкова са красиви снимките на всички ви! Ивче, невероятна си! А малкият как сладко е заспал, много уморен ще да е бил. Сладур! Grinning
Sesiliq е една много сладка булка, а Вико и Димитърче са големи сладурчета! Heart Eyes
Vergin и Ивета са две много, много красиви дами. Flutter
А Хриси на Доника е голям чаровник. Да му е вкусно! Laughing
И аз ще закъснея с булчинската си снимка, но за сметка на това ви изпращам моята усмивка:

steli-ssd, чудесна разходка сте си спретнали в зоологическата градина. И аз все се каня да заведа моите кипри.
Lulova а аз не съм видяла рекламата. Crossing Arms Кажете, мацки, по коя телевизия я излъчват?
Целувки за сега от мен, че ще се стягме за гости. Ех, тази неделя вечер... Wink

# 242

Здравейте в неделната вечер и от мен!

Много се радвам да ви намеря в прекрасно настроение и да се насладя на хубавите снимки на малки, сладки септемврийчета и техните красиви майки!

И аз да не остана по-назад, да ви покажа как Йоанка си уплатнява свободното време вкъщи, този уикенд. Mr. Green

Ако някой има нужда от дамашна помощница, да свирка... Wink

Сега ви оставям, за да се приготвям, че ще ходя на женска вечеринка!

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 00:49 от fibi4ka

# 243
Ето ме и мен! Тук съм! Днес ни е едно мързеливо и без особено настроение, та си седим в къщи , на топличко и си почиваме! Само ходихме с Ивето да гласуваме, където се срещнахме с Мама Меги, и после на пазар!
Много са сладки всичките мъничета на снимките, а майките -много чаровни и струва ми се вече в по-привовдигнато настроение!
Fibi4ka, много е сладка и съсредоточена Йоанка в задълженията, явно го строявате детето от малко да чисти!Използвай момента, че колкото повече расте, май намалява ентусиазма! Хайде, весела женска вечер! И като се върнеш послед нощ, да си правиме компания тук!
Марианка, така се радвам, като чета оптимистичния ти постинг, наистина от теб струи щастие и любов! Сигурна съм, че проблемите с Мимката ще отшумяват малко по малко , и един ден ще се радваш на 2/дай Боже и 3, защо не и 4/ здрави и хубави дечица! Много сте готини на снимката!
Steli-ssd, приятно ми е, че се сещаш за нас! Все се каня и аз да отговоря на въпроса ти за обезопасяването. Още от Ивето ми е останал навика постоянно да следя за опасни предмети и да е разчистено от потенциални опасности. и двамата си ходят навсякъде, няма момент , в който Алекс да стои на едно място, например обграден в кошара. Само когато става от следобеден сън, кака му се мушва при него в леглото му , и двамата се борят, смеят и играят за кратко.Алекс пипа навсякъде ,в момента любимо му е катеренето, изпразването на шкафове- къде с дрехи, къде в кухнята. От най-долния шкаф редовно изважда всичките тигани, тенджери, тави , другото му любимо е да бута всички видеокасети дискове, двд-та, колкото пъти да наредя, минава след мен и ги събаря, затова ги оставям да си стоят разбутани.
Ох, ставам за малко, исках да пиша още, ама не ми дават. И двамата плачат- АЛекс за гушкане, Ивето-да си поиграе на компютъра! Hug

# 244
Добро утро, сладурки!
Вярно, голямо съботно-неделно затишие тук! Да видим днес как ще сте!
За разсънване-чаша горещо и ароматно кафе от мен!

Ние днес сме от ранобудните, т.е Алекс ни събуди, но ще свикваме да ставаме рано, Ивето ще ходи за пръв път на детска градина в живота си тази седмица,както е свикнала да си спинка до-късно, няма да й е кеф да става рано, но започваме да тренираме от днес!
Желая ви спорна и хубава седмица! По-късно пак сме тук!

# 245
Привет!

Марианка- все такива емоции да те съпътстват! Набълни ми душата   bouquet

Фибичка- имаш си разкошна помощница! Браво!Денят ми започва с усмивки!

Мамчета, знаете ли частна детска кухня с доставка по домовете? Ози са тъпаци! Хер бебе са презаети. Джуниър са без доставка.

Усмихната седмица!!!!!!!!!!

# 246
Lulova, защо не пробваш с държавната кухня и не наемеш жена да ти взима храната? Аз от началото на този месец така направих и засега съм много доволна. Яденето е супер, Яна с апетит го яде, жената засега е стриктна. То може и същата операция с частна кухня да я правиш, но вече май доста се оскъпява... newsm78 Как е частния бизнес? С какво по-точно се зае, ако не е тайна /ако си споделяла и съм пропуснала, извинявай/?
tzvety roussimova, браво за новата фигура и упоритостта! А какво значи "дюканка" /не се стърпях/?

# 247
За предаването - снимките щяха да са събота и неделя, но явно не са ме одобрили, защото не ми се обадиха. На интервюто ме питаха какво съм завършила в СУ и  аз казах "Педагогика" и явно са преценили, че не мога да участвам. Въпреки, че аз все още се надявам да ми се обадят, все пак бях към края в списъка им.

Изследванията на Георги са много добри, въпреки, че хемоглобина доста ни е поспаднал - 115 е.

# 248
Кия, Благодаря! Виж малко по-назад, на 10 стр писах за дюканстването, това е режим на хранене и се отслабва! Ето тук може да прочетеш повече: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238220.0
Деси, дано да те одобрят и да участваш! И да спечелиш! Peace
Лулова, и аз знам тези кухни, за друга частна не съм чувала, и мислех да ти напиша предложението на Кия да си вземата от държавната, която и на нас ни харесва, пък да намериш възрастна жена , която да ти я взема/таксата за вземане им е около 20 до 30 лв/месечно!

# 249
Къде сте, бе, мацки, нещо забравихте темичката ни?! Naughty

# 250
 Привет, в неделната вечер... тек май Цвети сама си говори... хеххе не че нещо лошо ама къде сте всички.. Аз надзъртам редовно ама пак ми е някакъв хал на главата и мозъка ми не стига, чакам два вноса за работата ми, правя маркетингов план за следващия ми изпит, Лаци лудее като за трима и естествено домакинството чака мен.... направо незнам ще оживея ли, но не се оплаквам емоционално съм ок и знам, че и това ще мине
Мари_анка , много приятно звучеше следобеда ти, пожелавам ти да имаш много такива и все по- често да осъзнаваш, че живота е хубав ... Това състояние на духа наистина е вълшебно
 Стели-ссд, много е сладък Додо, и линийката му също..
 Лилка, пожелавам ти успех със студентството, това си е сериозно начинание, но без него не може.. аз пък се моля да свършва вече... кога ли ще съжалявам и ще искам да не е свършвало... И все пак е хубаво да си бил студент..
 Цвети...  Hug не им се давай...
Деси, жалко , че така се е получило, ноо ние все пак ще чакаме да те видим, сигурна съм, че просто те отлагат за някой сублимен момент... когато ще излезеш и ще сразиш всички
 Фибичка, сигурно ти си много дейно домакиня, нали Йоанче трябва да го е видяла от някъде.... Mr. Green няма да си го измисля ами.... Браво на детето! На мама помощничката Flutter
 Да ви кажа и аз както сигурна съм всички си изпускаме нервите и аз крещя като алтава понякога ама те нашите дзверчета сега са така изобретателни, че да не те ядосват ,значи нещо не им е наред... да са ни живи и здрави айнщаинчетата... Аз все се настройвам, че забраненото е най- сладко и колкото повече забранявам толкова повече го амбицирам, може и да прекалявам със свободията понякога, но мисля, че той е щастлив и се надявам да не минем границата някой ден... По въпроса за за възпитанието аз също искам да помогна синът ми да стане добър човек, умен и .... както всички вас да сме приятели...   Незнам честно как става всичко това, надявам се сърцето да ме води и посоката да ми е правилна.. ще говоря повече като ми се изясни методиката за това.... сега съм в процес!
My man пак за мене плаче.. мъжът ми де
Пожелавам ви хубава вечер и много любов!

# 251
Ехо,привет и от мен! Hug
Стели,на моя Ради,също му казваме Додо Mr. Green
Фибичка,браво на малката сладка Йоанка,голяма помагачка си имаш Hug
Мама Меги, и на мен ми се случва да повиша тон,но то не се издържа,ставам понякога Crazy
Марианка, как е Веси,махнахте ли превръзките вече?
Днес Ради два пъти ухапа Дари и направо има сега на ръчичката обелязани зъби,като му вземе нещо от ръцете и той направо като кученце и се нахвърля ooooh!и едни писъци,рев,Ради пък му става жал,че тя плаче и почва и той CrazyЕто две снимчици от бананите с пижами Mr. Green

# 252
Ама какви големи сладури са тия банани с пижами  Hug Hug Hug
Много хубави снимки сте пуснали  Grinning
фибичка, ама Йоанка е готова за помощничка на мама  Wink
Марианка, изглеждаш страхотно  Hug Пиши как е Веселушка  Peace
sesiliq, много хубава снимка, толкова щастие и любов има в нея  Hug Heart Eyes Големи сладури са Вико и Димитърче  Heart Eyes
tzvety roussimova и аз се каня на режима на Пиер Дюкан от доста време, ама съм много несериозна  Embarassed Нямам много за сваляне, може би искам да сваля още 3-4кг, но досега се въздържах от разни диети заради кърменето. Ама сега като гледам Сисо май е решил сам да се отбива, така че ще се захващам с нещо по-сериозно  Blush

Ами това е скъпи мои, лягам си че едвам гледам вече  Wink
Лека вечер  Hug

# 253
Добро утро, сладки поспаланки! Grinning

Аз вече взех своята ароматна доза отново на тераската. Нооо, такъв студ е на вън... Иначе слънчице е грейнало. Grinning Смокинята е толкова красива с новата премяна.
Мимка вече е на градинка. Вчера беше направила страхотна апликация - купа с плодове от гланцово блокче. Предполагам, че за изрязването с ножичка и е помогнала учителката (Мими още не умее Confused), но си ги е залепила сам самичка. Двета с Веселуша я взехме от градинка и трите бяхме на ресторант съвсем по женски. Grinning
Ивче, благодаря ти. И аз като теб се опитвам да сваля малко килца, ама нещо не ми се отдава. Тъкмо бях започнала житена диета и я прекъснах. Изкуши ме трушийката на мама. Laughing
yoana77, снимките са невероятни на двамата сладурковци! Така им се радвам. Питай твоя мъж каква е рецептата за близнаци Laughing. Веси вече е с превръзки само през нощта. През деня ръчичките са голи и тя много им се радва. Както и ние. Вече съм готова за срещичка. Grinning
mama_meggie, успех на следващия изпит и много целувки на твоята лудетина. Heart Eyes
fibi4ka направо ти завидях за сладката помощничка. Моите две кипри само разхвърлят у дома, а после мама върви след тях с парцала. Laughing
tzvety, вярно се изпокриха всички мацки. Целувки на чаровната кака Иви и сладкия Алекс. Heart Eyes
Усмихнат и ползотворен ден на всички! А на работещите мами - приятна работа! Hug

# 254
Добро утро и от нас!!!

Откакто си сменихме режима Георги става в 7.00 сутрин и вечер си ляга към 21.00. Това си е цяло облекчение.

Вчера откриха учебната година за магистри и  от днес се захващам с лекции.

До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт