Как си представяте... (съфорумката Х)- 3 част

• 16 890
  • 475
  •   1
Отговори
# 315
А защо е нужно да си преставям как изглежда еди кой си, попита тъпата съфорумка.

Ако по писанията на някой съм си изградила някакво мнение за виртуалната й/му особа, да си помисля дали има директни физически атрибути на тази представа ли се налага?

И не е ли позволено разминаване? Например, някой във форума се ако се изявява като еснафка, но на вид е лицеприятна девойка с кръшна снага; това води ли някъде?

Моля, чувствайте се свободни да си ме представяте недоумяващо-заядлива, или хич даже.  Heart Eyes

# 316

Лиска - метър и седемдесе, фигурата леко ръбата и ъгловата, без да е лишена от женственост. Чашка Це, стои добре.
Чашка Це на обиколка 120? Да-да  Simple Smile

# 317
  • До хладилника, който обичам
Чашка Це на обиколка 120? Да-да  Simple Smile
Аз не си я представям със 121. По-скоро е средна на телесо, обиколката - не повече от 90 - 92, откъдето и це-то.

# 318
Цомба ла бомба. Около метър и седемдесе - седемдесе и малко. Слаба, но закръглена, може би леко пухкава. С огромни естествени цици, може би леко отпуснати, но не неприятно.
С леко похотлив блясък в очите. Тъмно руса, някога естествено. Косата средно дълга, на масури. Плътни устни, зъбите дребни, езика често облизва.
Обича мрежести чорапогащи и къси поли, както и дълбоки деколтета.
Joy Joy
ох, ще ме умориш Joy Joy
Вече съм червена, не знаеше ли Whistling

# 319
  • До хладилника, който обичам
Аз съм те виждала на живо отблизо, не помниш ли? Grinning Тук пишем как си представяме съфорумката Х, а не каква Е тя.

# 320
Мда. Вече всички си ви представям както Бу описва. Влияе ми чуждото мнение, явно много.

# 321
Мда. Вече всички си ви представям както Бу описва. Влияе ми чуждото мнение, явно много.

Теб си те представям с дълга черна, чуплива коса, тъмни бляскави и изразителни очи, леко пищна, добре сложена фигура, по-скоро висока, със силно излъчване като цяло...

# 322
Хайде и аз де, никак ли не си ме представяте. Накрая ще ви лепна една снимка  Mr. Green

# 323
 Mr. Green

И аз така си се представям кат спя Laughing

# 324
Алиса е типично юпи. Права коса на кок, прави поли до коляното, бели ризи, сака. Маркови очила с диоптър. Строги палта и шалове. Телефонът е Прада, разбира се.  Mr. Green

# 325
Знам, че съм кошмар в представите на повечето тук, но все пак...!? Mr. Green

# 326
Хайде и аз де, никак ли не си ме представяте. Накрая ще ви лепна една снимка  Mr. Green

Да гледам на аватар? Явно спортна натура, анцуга е твоята дреха. Спортуваш много, имаш тяло като на тийнейджърка.

# 327

Да гледам на аватар? Явно спортна натура, анцуга е твоята дреха. Спортуваш много, имаш тяло като на тийнейджърка.
Ухааа, говори ми, говори ми, мога цял ден да те слушам  Heart Eyes

# 328
Аз съм те виждала на живо отблизо, не помниш ли? Grinning
Имам смътни спомени Joy

# 329
Ла Бомба винаги съм си я представяла точно както изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт