Монтана-Есенно засмяна!

• 11 845
  • 324
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте на всички.Надявам се да не сте ме отлъчили от монтанската групичка.Виждам,че има много нови мацки в темата.Аз досега четох тази тема и се връщам да изчета старата.
Честит син на Раличка !Да ви е жив,здрав ,щастлив и късметлия в живота! newsm51 newsm32 smile3525
Петя,моля те корегирай и на Поли данните-10.11.2006година.
Поли вече е на 1годинка,проходи един ден преди рожденият си ден.Прави купища бели ,и постоянно е в движение.
За срещичката, и ние с Поли ще дойдем ако ни приемете,разбира се.
Относно коликите,моята хубавица ги имаше много,направо ужас!!!Саб симплекса в интерес на истината,не и помагаше много.Какво ли не съм пробвала,само и само да и стане по-добре,но ефект нямаше-чай от копър,един билков сироп,капки и резултат нямаше.Коликите си отминаха с възрастт
а бих казала.И Поли беше на кърма, и дори мога да се похваля,че я кърмих почти до годинка,но от нощното хранене ми се отказа към 2месец самичка.
За захранването аз захраних Поли на близо 5 месеца,но с плодово пюре,противно на много мнения,че след това тя няма да яде зеленчуковите,си ги хапвахме и тях.Относно сокчетата,започнахме да ги пием лятото към 7-8месец чак.

# 196
nadiavam se 4e nqma mnogo da me biete 4e pi6a taka ama....... Cry
zdravei ki4o22 vie ve4e ste golemki.az nqmam tarpenie i moeto sin4e da stane golqm Hug
svetlaem obadi se kogato moje6.
6te ti go napi6a tuk tel.i se nadiavam nikoi da ne zloupotrebqva. 314425.
obadi se kogato moje6.ako ti digne nqkoi drug popitai za viki i taka.....6te mi e priqtno da se vidim.dano ot tiq dni ima slan4ev za da izlezem.
az dnes hodih s priqtelki na kafe a maika mi gleda bebo ta malko se raznoobrazih 4e v pustata sofiq nqam nikoi.kupih i na malkiq stol4e za hranene.
utre pak 6te hodq do selo za da si vidq babata. Hug Grinning Grinning Grinning
i taka.tova e za sega po kasno moje pak da pi6a Hug
Rali kak ste vie?
nali 6te doide6 na sre6tata?az 6te sam si tuk nqkade do 24 i 6te uspeq da doida.Nadiavam se da ne iznikne ne6to v posledniq moment newsm78
leka ve4er na vsi4ki mami i de4ica blagi Grinning
da vi kaje 4e na6te de4ica v Monatana sa si nai hubavi i blagi pak i maikite ne sme za izhvarlqne. Mr. Green

# 197
Здрасти на всички Simple Smile Ще гледам да дойда на срещата - само да кажете точна дата и час. Аз ще пътувам за Монтана около 20-ти и ще съм там чак до 4-5 ти януари.
Опитвам се да се преборя със съня,който все ме натиска Sad  С коликите май се справяме добре- не плаче всяка вечер,но ревне ли става голямо шоу.Снощи такива серенади ни изнесе,че с баща му намразихме операта Simple Smile. Вече проявява характер малкия скорпион - не ще да лежи сам  когато е буден през деня - момента  пише заедно с мен - седим пред компютъра и той е много доволен - само дето иска да пише по клавиатурата с крака Simple Smile
Написала съм домашния си в Монтана на Svetlaem.
Единственото,което ме притеснява за срещата е как ще ви позная Simple Smile

# 198
Рали,само да ти кажа,че всички скорпиончета са със характерчета,още от малки newsm62.Поли е скорпион,а и половинката ми също.Малката като и кажа да не прави нещо,задължително прави точно това ,което не трябва.,абе дай и сам обели да прави,но пък е много гальовна.

# 199
Значи ще се видя в приключение Simple Smile Макар че и аз съм така - кажи ми че нещо не мога да направя и точно това ще направя - зодия Овен Simple Smile
В такъв случай единсвения ,който ще вътворява ред ще е баща му или поне се надявам, защото той е близнаци Simple Smile
Е как се справяш с два скорпиона ? Едните били бели,а другите черни, едните се самоизяйдали,а другите изяждали околните,ама кой, кой е не знам Simple Smile

# 200
Я кажете превили ли сте на 40-я ден погача и дайте някой съвет . Ние ще правим  на 16-ти,но не съм сигурна как точно се прави.

# 201
  • София , Монтана
Я кажете превили ли сте на 40-я ден погача и дайте някой съвет . Ние ще правим  на 16-ти,но не съм сигурна как точно се прави.
Можеш да прочетеш тук : http://www.bg-mamma.com/site/content/view/155/60/ И аз не знаех и за това прочетох и го направих така.Даже и църква я водих та попа ми чете пречистваща молитва.Рали на мен си изпратила телефоните си.Не се притеснявай ще ти се обадя непременно.

# 202
zdraveite momi4eta kak ste?
nqmam tarpenie da si napravim sre6tata.
svetle obadi se ako iska6 nqkoi den da idem na kafence newsm78
 Grinning

# 203
  • у дома
Викем да ти се обадя,ама като нямам време-аз по принцип съм учителка по математика(не се стряскай,моля те)и си работя на частно и завам уроци,а сега правят класни и ми е много натоварено и затова не ти се обаждам,защото ще се уговорим а в последния момент ще ми се обади някое дете и аз мразя да съм несериозна...Иначе телефона съм си записала и нвоя и на Рали -в скайпа си пишем и с една друга мам от форума -тя си е м Монтана и сигурно ще дойде на срещата.Всъщност сега се сетих ,че някъде беше писала на коя улица живееш и си много близо до нас-ние сме точно зад ДСкаса и по принцип сутрин от 10 и 30 до 11 и 30 се разхождаме до попската ако не вали и няма мъгла...Иначе за заведение -абсурд с малкия,с големия по се навивам,ама той е на детска,а събота и неделя го командировам при баба му.Към 17ч ако искаш за този петък може да се уговорим за новата сладкарница-ама ще ти звънна допълнително в четвъртък да се уточним-ти пиши устройва ли те 17-17 и 30ч че нямам представа има ли на кой да заминеш Ради и в колко яде...Да се срещнем та поне на срещата ние да се познаем...

# 204
Петя, мерси за инфото за погачата. С майка ми спорим дали е обикновена питка или е някаква козуначена с локум или нещо друго сладко в нея. Ти каква имаше?

# 205
Рали,питката на Поли беше питка-слънце,поръчахме я в хлебарницата на Валка,но предполагам,че ще ти я направят във всяка една хлебарница.Не беше козуначена или с локум.На празника са само жени и дечица.Дава се на всички от питката по-хапка от питката с мед за здравето на детето.На масата се слагат сладки неща всякакви.Гостите носят подаръци за детенцето,а лично нашите баби дадоха и парички.Става страшно готино тържество,но лично Поли много-много не разбра за какво става на въпрос,освен,че се изнерви от присъствието на много хора,и желанието на всички да я гушкат.На майката  се чете в черквата чиста молитва,която лично аз пропуснах.Надявам се да съм ти полезна newsm10

# 206
  • София , Монтана
За питката аз зная че маиката на бебето трябва да я замеси.И задължително трябва да имама майката двама живи родители или ако тя няма тогава трябва да е някои който има.Зная че няма значение каква е питката.Иначе и аз като кичо напрвих празник,но водих и Криси на църква и на църква се ходи точно на 40-тия ден.svetlaem ти къде си учителка.

# 207
svetle za6to da se pla6a 4e si u4itelka.dori mngoo hubava profesiq.
emi az jiveq do rimskata banq na kamen canov 27.zad zabole4enieto.ima vulkanizator do nas Grinning
ami aide v nas na gosti v 10i30 kato se razhojdate a?6te pieme po kafe?
az sam saglasna za petak.radi 6te go gleda tq se pribira ot rabota kam 2 4asa taka 4e nqma problem.
ako iska6 da mi doidete na gosti zapovqdaite.6te mi bade mnogo priqtno Hug
ako ne zvanni kam 4etvartak i 6te se dorazberem pak ako ne6to ti iznikne ne se pritesnqvai vaob6te. Peace
 e tova e za sega ot men.
  bouquet

# 208
  • у дома
вики,мерси за поканата ама просто с малкия не смея да ходя никъде ,че е мани,мани ...а и нямам представа Ради по кое време ти спи -ние на толкова месеци колкото сте вие май спехме и преди обяда не мога да кажа,че моичкия е от тези дето се разбират да пазят тишина.Иначе по принцип утре до обяд съм свободна и ако не е лошо времето ще идем до попската .Аз гледам всеки ден да го извеждам поне и за малко ,че иначе в къщи е неудържим...

# 209
emi malkiq spi no si e sviknal na 6um taka 4e nqma kvo da se pritesnava6.
to utre sme petak i moje da izlezem nali?
neznam dali ve4e 6te ima po topal den da izlezem i nie s bebe dnao Praynig Praynig Praynig
sega spi ta izpolzvam momenta da se raznoobrazq makar 4e posle 6te hodq na kfe sas sau4eni4ki.
aide  Hug

Общи условия

Активация на акаунт