Отговори
# 210
  • София
Ели, аз бг лактогонен чай пия, казва се "Лактогонно средство" в едни соц-кутийки. Доколкото знам има и на Хипп, а пак на тях има и сок за кърмачки. Честно казано не мисля, че дава особен резултат... но си го пия, кво ми пречи.

Ох Софи, вече като чуя болнични, НОИ, НАП, счетоводители ... и ми се изправят косите... пожелавам ти да преодолееш бързо спънките. Много е гадно да имаш да взимаш пари, които ти се полагат, а да трябва едва ли не да ходиш да просиш и да се молиш на едните, та на другите... Няма да забравя как висях в НОИ на 30 юли - с пресрочен термин и голям тумбак, на 40 градуса, щото смотаняците не могат да се обадят, че има проблем, ами ми пращат писмо, при това с 2 мес. закъснение и после не си вдигат телефоните, та трябваше на крака да им се занеса...
... ама ме стресна с този нов ник, да се чудя и аз на кого отговарям  Laughing

# 211
еее ели-бях писала за чайовете ама нещо не се е публикувал отговора.Значи-пия чая на Хип,един български-лактогонно средство в розава кутийка(струва около 1.00лв) и един който купих от Кюстендил уж много ефикасен-лактагонен чай с маточина,жаблек и копър.Ама да ти кажа честно не ми помагат кой знае колко.по-скоро психиката ми оказва лош номер понякога-когато съм разстроена или предварително си мисля че няма да има много при това цедене то се случва  newsm78 И така за пореден път се убеждам в това чудо на природата-лактацията.
Кати-аз пък съм на друг етап-искам да порастне,да започне да разбира повече,да се вслушва в мен и да разбира.........Може би след време наистина това което казваш че започне да ми липсва и ще искам да се върне времето,ама няма  Rolling Eyes
Деси-  Hugнапълно подкрепям
хайде пак се полагам в хоризонтално положение

# 212
Хайде да ви пожелая добро утро,че ние вече се  Shocked ама да го питаш що и то не знае сигурно за да изпрати батко си на училище  Whistling.
Все забравям да ви се похваля че относно къпането е много добре да си имаш подръка голямо момченце с каничка в ръка така че тати може да закъснява. Peace
Малкото магаренце днес се излюпи да яде в 5  #Crazy направо ще ме побърка това детенце голям глад бре.
А порастването колкото и за е тъжно че малкото ръчица която сега целувайки се губи в твоята ръка пораства и си има и своята кръсота защото тази малка ръчица после започва да стиска твоята пресичайки улицата и ти е мило като го усещаш до теб,но ти е тъжно че скоро няма да има нужда да го държаш за ръка ,но пък после идва момента в които младата силна ръка те прегръща през раменете и ти се загубваш в неговата прегръдка и се разтапяш от умиление и така всичко има и хубав и тъжен период.
Ама се отплесна  Blush

# 213
А от лирични отклонения забравих да ви почерпя за нашата месечинка  food002 Coffee

# 214
  • София
Чстито Кирова    bouquet
А ние пак неспахме през час пада бибката и почва да реве,като ида да му я дам ми се хили,кво става режима ли обърка зъби ли са нещо боли ли го,кошмарни нощи,предавам се вече newsm45

# 215
  • Варна
Добрутру и от нас!
Честити месечинки на h.kirova i kati ABV   bouquet Живи и здрави бебоци, а за порасването- то е ясно , живота върви напред, затова целувайте ги повече докато са малки .
Сега да се оплача и аз .Пишете ни и нас в отбора на сополанковците.Баткото ни донесе "подарък" от детската градина.Вчера я заведох на личната да и чуе гърдичките.Чистичка е, но за всеки случай ми изписа Аугментин. И аз ей такива очи ококорих  #Crazy За един сопол и ади антибиотик.Купих го /и аз за всеки случай/ и сега седя и се чудя дали да и го давам.Няма температура, снощи си спа добре/10часа без прекъсване/.Моля ви момичета, кажете има ли и други на които са изписали антибиотик само за едни сополи? Е, и малко понакашля от време на време, като и влязат секретите в гърлото.Ей в такива моменти, таткото ми липсва много , като трябва да вземам решения сама. Cry

# 216
Уф, ужасно е това с антибиотика. Напълно ви разбирам , аз така се чувствах като трябваше да мажа Ники с кортикостероидния крем. Хем не можех да го гледам обринат, хем не можех да го намажа. Booty, нашия татко на всичкото отгоре обикновено тези решения ги оставя на мен, така че не винаги това че е до теб помага ( ако не броим психологическия момент разбира се).
Аз пред малко се надигнах от кревата, не че малкия звяр не яде в 6, обаче явно вече съм се нагодила към кърменете в полусънно състоние и си се наспивам като пич Mr. Green Щом вечер почна да ми се приспива чак към  23....а аз преди си лягах с кокошките.
Вчера докато се припичах половин час пред блока бях заобиколена от едната страна от тълпа тийнейджъри, от другата от баби, разхождащи внучета. Направо ми изпилиха нервите. Тийн-овете са ужасно невъзпитани, по принцип не съм някаква пуританка, но честно, не помня някога да съм била такава, нито искам моето дете да е такова. Крещят, псуват, пушат, плюят- как може кажете ми момиче да плюе по улиците като пушач с 40 годишен стаж ? За бабите няма какво да ви разправям- там темите са от това как патладжана в магазина вече не бил като едно време Mr. Green до това кой от какво е болен и кой умрял.
Ще си купя един мп3 плеър и ще си затапя ушите накрая.
А...и добро утро  bouquet

# 217
Добро утро!
Честито на месечинките   bouquet
Моята мацка отдавна не се беше събуждала през нощта, но сега в 4 ей такива о4и ококори и запо4на едно хилене, последвало от яко сму4ене на ръцете, та и хапнахме малко...Но бързо заспа и сега  я чакам със закуската.  Mr. Green
BOOTY, на нас за едни сополки, както и често кашляне /горе-долу на 10-15 мин./, без температура и чисти гърдички само Стеримар и едни капки, които приготвиха в аптеката ни изписаха. Бързо оздравяване  Hug
За протокола - обръщането при нас все още е мираж  Mr. Green А килограмите - аз ка4их 11 кг., сега ми остава само килограм ди теглото от преди да забремения, но още не си влизам в панталоните и дънките  Confused Явно обиколките са зле...
Хайде след малко ще питам нещо, щото малката ме зове

# 218
Честити месечинки! Да са живи и здрави и от нас!
Иначе и аз имам да смаквам още около 4 кила до теглото ми от преди да забременейа, но формите си ми остават типично "бъчвови" с много обръчи Crazy. За съжаление не ми остава време да направя нещо по въпроса. Така че мами ако знаете някой мързелски способ за вталяване ще ви бъда благодарна д го споделите с мен Simple Smile
и аз давам 2 капки и 4 зимафлуор.
И ние сме на 2 капки Вигантол, а Борис е вече 6.500.
Обаче Анжела, може ли да ми кажеш твоето педи какво каза за зимафлуора. И кой още го пие и от кога.
Питам защото нашето педи го предписа чак сега и то след като попитах трябва ли, защото други мами ми бйаха казали че го пият и  то от 2 ри месец  Confused Освен това нищо повече не ми обясни.

# 219
Добро утро Simple Smile

Честито на Сашко и Дейви   bigdance2 .Да са живи, здрави и весели дечица !

Аз от вчера съм звероукротител  Twisted Evil . Малкото диване мрънка през цялото време когато не спи и не яде, а всички това е по 10 мин. Боли ме вече ченето от бърборене и песнички  Tired .  Пък татко и , дето от незнам колко време му повтарям  Twisted Evil да вземе активна гимнастика и още една играчка за количка, вчера и донесъл Нивеляшка /не знам така ли се пише/ и едно музикално мече , с които не може да си играе сама.Аз пък сега ще си поръчам от интернет  bowuu
Ели, аз редувам за лактацията чая на Хип и един билков, който го правят в билковата аптека на Лъвов мост, като пия примерно една седмица, после два дни почивам, та уж  да не свикне много организма и да няма ефект.

Там-там, успокой се и всичко ще се оправи   bouquet . И  аз съм имала такива дни.

За сегашните тийнейджъри... неам думи просто  ooooh! , направо ме хваща страх че един ден и нашите ще порастнат ...

Бързо оздравяване на боледуващите   bouquet

# 220
И понеже пишете много , а аз все не успявам да ви догоня да добавя за протокола :
Боби не се обръща на никъде само заства на страни и то когато е ядосан, но пък се смее много хубаво на глас.
За увеличаване на кърмата пия чай от анасон, но честно не знам дали помага.
Изпуснах ли още нещо???

# 221
  • sf
добро утро!  Laughing  аз успях да си  свърша всичката домакинска работа и то само защото не пуснах компа със ставането  Wink
Гоца, мъж ми като мрънка, че все не се е наспал, аз му викам " споко, като умреш, все ще спиш "  hahaha
Цитат
Тийн-овете са ужасно невъзпитани, по принцип не съм някаква пуританка, но честно, не помня някога да съм била такава, нито искам моето дете да е такова. Крещят, псуват, пушат, плюят- как може кажете ми момиче да плюе по улиците като пушач с 40 годишен стаж ?
не ми се мисли, отсега ме е страх и за двамата, дано спорта помогне, че друго не знам.
айде до после

# 222
Донси, сега като каза за спорт -все забравям да ти кажа че и аз съм тренирала синхронно плуване като Вероника ( не че е кой знае колко важно де, ама все пак е рядък спорт).

# 223
 Добро утро.
Х.Кирова много мило лирично отклонение си написала и честита ви месечинка   bouquet
Честито и на Дейви на Кати   bouquet  да са здравички и весели момчетата.
 Гоца дръж се, не се предавай  Hug
И ние нещо много ревахме вчера вечерта и през нощта, и тази сутрин пак и аз не знам от какво  Cry Бооту на нас ни изписаха да си капем в носа стеримар, ВитС и Виброцил и да пием ВитС и калций, ако няма температура може би не трябва антибиотик, но ти си знаеш най-добре  Peace бързо оздравяване  Hug

# 224
  • sf
Тан4е, да не съм пророк, ама Кико така след хремата рева много и се оказаха уши. имай го впредвид. ако плача ти се стори жален и различен- я заведи на мекар за всеки случай, за твое успокоение
Рокси, супер

Общи условия

Активация на акаунт