Отговори
# 165
Стайл мерси за пожеланието, в понеделник влизам в болницата.

Ема се кефи страшно на прожекционния апарат неустисках до Коледа да и го дам. цяла вечер седим в тъмница и зяпаме по таваните и стените картинките  Grinning

За Коледа незмам какво ще и се купи, баща и да и избере нещо.

Клеми честита кола! Някой ден и аз ще се сдобия ама кой ли Simple Smile то първо да свикна да карам сама пък после и кола.

момичета пожелавам на всички ви лека и успешна седмица, ако не вляза утре ще се чуем след седмица  Hug

# 166
Anaise успех в понеделник,дано всичко да мине леко и безпроблемно.От сърце ти пожелавам да гушнеш най-красивото и здраво бебенце.
Клеми ,безаварийно и приятно шофиране на новата кола.
Относно подаръците,Бети иска касов апарат,пони което пишка,бебе което плаче със сълзи,пони с крила,пеещо барби,синя кола с педали,пеещ спайдърмен,лачена чанта и шапка като на телетъбисите от едно филмче... въобще милион и едно желания Laughing .От баба си и дядо си получи люлеещо се конче,хареса си го от каталога на Хипо Ленд и касовия апарат от там си хареса/май това ще й купим/.

# 167
мерси цвети аз се надявам да устискам до вторник

# 168
  • София
Анаис, леко раждане, макар че секциото винаги е леко, значи в случая - леко възстановяване и едно здраво и послушно бебе!!! Hug

# 169
Anais сигурно вече е влезла в болница - чакаме новини за бебчето.
А Мила ние в събота бяхме в новия Spider Store на бул. България и отидохме на Лучано към 1 някъде .
В неделя пак бяхме там към 12. Малко късно излизаме. Тя не иска да излиза, а после не иска да се прибира.
Ако се обадите може да се синхронизираме да ги изведем заедно.
Стайл и Марти иска рибки в аквариум, само аз не мога да измисля къде да го сложим. Нямаме място Sad.

# 170
  • София
Ние имаме рибки и е голямо занимание,не пропуска да ги храни,радва им се,даже някои риби си имат имена!Най-голям кеф е когато сменяме водата в аквариоума:)
Гале ние тази седмица не сме идвали към ваща площадка...но другия път ще се обадим:)

# 171
Много ти благодаря Гена, в Търново има магазин от веригата и още тази седмица ще отскоча до там да видя какво е положението с Мак  Laughing
Малко късно пиша, но се надявам че твоя малък юнак е оздравял и вече си играе с децата в градината  Peace
Поздрави

# 172
Ние имаме рибки и е голямо занимание,не пропуска да ги храни,радва им се,даже някои риби си имат имена!Най-голям кеф е когато сменяме водата в аквариоума:)

Руми наистина много иска и ги очаква с нетърпение, но започнах да се съмнявам дали не правя грешка, като се навих. Тя е ужасно подивяла, вчера счупи витрината на шкафа под телевизора. Вярно, че стъглото на аквариума е 7 мм, но не ми се мисли, ако се развихри как се попиват 160 л вода от пода Simple Smile)) - голяма веселба ще падне, пък и ремонт на съседите от долу ще се наложи сигурно да направя Simple Smile

# 173
  • Sofia
Много ти благодаря Гена, в Търново има магазин от веригата и още тази седмица ще отскоча до там да видя какво е положението с Мак  Laughing
Малко късно пиша, но се надявам че твоя малък юнак е оздравял и вече си играе с децата в градината  Peace
Поздрави
Моля, моля - няма за какво, дано да се сдобиете с Мак и Маккуин!
Влади (да не казвам голяма дума) оздравява успешно и от днес си е на градина, а аз- на работа!
Утре вечер ще го водя на коледно тържество с театър в един детски клуб, а в петък е коледното тържество за децата в службата ми- пълна програма Joy!Само да е здравичъкх Praynig

# 174
  • Sofia
leo_veni, в карен случай може да поръчаш от тук:
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4181&o … 7d09dc9794d334460

# 175
  • Sofia
Никой ли няма да си води детето на коледния маскарад за децата от бг-мама -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244978.0
На 22.12 в детски клуб "Островът на съкровищата''
Ние с Влади ще ходим  Joy
Айде и вие Hug

# 176
  • София
Никой ли няма да си води детето на коледния маскарад за децата от бг-мама -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244978.0
На 22.12 в детски клуб "Островът на съкровищата''
Ние с Влади ще ходим  Joy
Айде и вие Hug
Ние мислим да пропуснем,че гоояма лудница ми се струва че ще стане.

# 177
Не мога де се сетя писах ли ви или не, но в блока срещу нас правят детски клуб. Днес гледах любопитно през прозорците, докато боядисваха цветничките стени. Вече нямам абсолютно никакво търпение да го завършат, за да мога да свалям от време на време Руми "по чехли" да дивее там, а не у дома. Есента се надявах да го отворят за Коледа, но може би няма да успеят като гледам. На рекламката им над вратата пише funnybg.com, но сайтът им още не съществува. Иначе ориентировъчно е зад високия блок, който се намира на противоположния ъгъл на театър Ариел - страшно обяснение, но на картите го има блок № 251, води се или на Шипченски проход или на Галилео Галилей............
Както и да е, много се заобяснявах, но като го отворят и ако ми хареса, ще свиркам да съберем някой ден дечицата да поиграят.

Миналата неделя бяхме в някакво клубче в Младост на рожден ден, но май си донесохме сополи от там или знам ли от къде. Правя всичко възможно да опазя поне Гергана, но е напълно невъзможно - те двете всичко правят заедно. А Румена се е вживяла в ролата на клоун и прави всичко възможно да забавлява Гери, каквото и да струва това на мама.

За сега се въздържам да правя планове за Карнавали, празненства и пр., но искам все пак да заведа Руми някъде да усети, че е празник.

Празниците ще сме за пореден път по домашно - Коледа у нашите, а на Нова година с кумовете ни (имат две момченца на 2 и 4 годинки)  и с кумци №3 (момиченце на 4) - пак у нас и отново ще прилича повече на детско празнуване, но може би така е по-весело. Като гледам как бързо растат дечицата, не искам да изпускам и ден да не бъда с тях. Ако ви кажа, че постоянно наблюдавам Гери, когато спи, и си спомням кога беше Руми толкова мъничка..........и ми става толкова мъчно, че така отлита времето.......
Постоянно мисля за Анайс и Слънчоглед - и за бременност, и за раждане, дори ми липсват ритниците в корема. В другата темичка при априлчетата 2007 вече има една бременна - направо й завиждам...... сигурно съм се побъркала
Е, аз явно съм в емоционална вълна в момента и реших тук да си изливам душата..... И ми е много мъчно, че може и да не се навием на повече деца, а аз толкова много обичам да имам бебета Simple Smile))

..........

Спирам сапунката, а утре ще намина да видя дали Анайс няма да съобщи за щастливото събитие.
Лека нощ и сладки сънища Simple Smile

# 178
Здравейте, момичета. Не бях в София 3 седмици, не съм влизала от толкова време......

Как сте всички, Мила как си , последни метри за теб............

Клеми, честита ти придобивка, безаварийнно каране Hug

И аз се чудя за коледните подаръци, за сега съм избрала само мечешко семейство за обличане, и се чудя и за ходеща голяма кукла, но много уродливи ми се струват "Брадс" куклите ooooh!

Ето тези неща:

http://shop.speednetbg.net/product_info.php?products_id=799

http://www.pumpal.net/product.php?id=286

# 179
Какво стана с Anaise, да не би да се е отказала да ражда? Wink

Много поздрави от Анайс Party
Вчера е родила сина си Орлин (най-хубавото име на този свят) - 3.550кг. Току що ми се обади, в реанимация е, но се чувства добре...
Да й е жив и здрав сина, да расте умен, добър и бъде гордост за мама и тати! newsm51

Малко цитатче от темичката на декемврийчетата и ГОЛЕМИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ И БЛАГОПОЖЕЛАНИЯ НА ЩАСТЛИВОТО ВЕЧЕ ЧЕТИРИЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО. Малкият Орлин да расте здрав и щастлив, в прекрасната компания на Ема, мама и тати Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт