ДЕКЕМВРИ е под пара вече, за мама и за малкото човече!

• 13 280
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Честит Максим на Бори-ана, да радва много мама и тати, а на мама бързо възстановяване Simple Smile

# 46
  • София
Вещичка изпревариха ме  Cry Но въпросът, е че е намерен линка. Но този на ТСМ да ти кажа лично на мен доста повече ми харесва.  Айде аз излизам по улиците да обикалям.

# 47
  • София
 nonich ,ако мернеш в някой ТСМ твоя термометър, запомни къде да ми кажеш после, ОК? Praynig

# 48
  • София
Привет и от мен. Нямам време да драстна някой ред, но ви чета редовно.

Честито на родилите мами, много да ви слушкат бебчовците   bouquet.

# 49
Какво стана с Anaise, да не би да се е отказала да ражда? Wink

# 50
  • Пловдив
Честито на Бори - Ана!   bouquet
Да е жив и здрав малкия Максим. Много щастие и късмет !

# 51
Честито на Бори!Да й е жив и здрав малкия юнак!На нас вчера ни падна пъпчето и сега можем да се изкъпем хубаво.Мен още ме боли отдолу,заради шевовете,но доки ми каза,че до 4-5 дни ще се оправя.На всички,които днес ще се обебват успех  Hug

# 52
Какво стана с Anaise, да не би да се е отказала да ражда? Wink

Много поздрави от Анайс Party
Вчера е родила сина си Орлин (най-хубавото име на този свят) - 3.550кг. Току що ми се обади, в реанимация е, но се чувства добре...
Да й е жив и здрав сина, да расте умен, добър и бъде гордост за мама и тати! newsm51

# 53
Честито малчугани на Анейсчето и Бори-анито.Да са им живи и здрави малките мишленца,много да ги радват и живита им да бъде изпълнен с много щастие,късмет и любов.А на мамите бързо възстановяване.  Praynig Praynig Praynig

# 54
Честити бебчета на Анайс и Бори-ана !!!

# 55
Честит юнак на Анайс, да им е жив и здрав и много да ги радва   bouquet

# 56
  • Бургас
[b]ЧЕСТИТ МОМЪК НА АНАЙС!ДА Е ЗДРАВ,КРАСИВ И ОБГРАДЕН С МНОГО ЛЮБОВ! [/b]

# 57
  • Бургас
Честит син на Анайс! Да ви е жив и здрав Орлин и  да ви носи много радост! Да е щастлив и късметлия!!!

# 58
  • Бургас
Ники26, ти в Бургас ли ще раждаш? Аз имам уговорка с акушерката, която беше с мен и при първото ми раждане. Не знам дали това е най-доброто решение, но то в Бургас човек едва ли има голям избор.

# 59
  • Пловдив
Честито бебче на Анайс !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт