ДЕКЕМВРИ е под пара вече, за мама и за малкото човече!

• 13 286
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Ееее , Вещичка , това е убийствено  Peace и аз искам такова.

Честита месечинка на Риана на Ронико   bouquet

# 286
Честити бебчета на всички нови мами Hug Hug! Да са ВИ живи и здрави малките съкровища.

Не пиша имена, защото се трахувам да не пропусна някого.
Бабче, Аничка добре сте си дошли.

Момичета, аз съм много щастлива. Милата ми братовчедка, която беше с термин два дена след моя днес най-сетне роди newsm44 Преноси малкия сладур 8 дена. Не звучеше много добре, защото много я е боляло (в малките градове няма епидурални упойки) но беше щастлива и ние всички около нея също. Бебо се е родил 3 750г и забележете 57см.

Ние днес бяхме на преглед. Здравички сме, но за съжаление нямам достатъчно кърма и малката е наддала само 160г. Още не сме си върнали теглото от изписването. От днес започваме дохранване с АМ, получи първата си доза АМ днес на обяд в 1ч. и още спи!!!

Дари, виждам че ползвате стойката за ваничка. Как се чувства малкия на нея? Ние вчера пробвахме за първи път, но на Елена майче не и хареса много мини шезлонга.

За очичките ние ползваме преварена водичка, и всяка сутрин измиваме цялото личице с нея. Така се справихме с обрива на брадичката. Слава богу за сега нямаме проблеми с гурлите. Нослето ни също е запушено, капвам малко физ. разтвор и когато кихне изхвърляме секретчетата.

# 287
Вале , доста добре му понася и банята и на стойката като си легне му е добре, така мисля , защото не плаче и не мрънка. Само първия път като го къпахме похленчи малко (на снимката си личи) , но предполагам защото никога не му се е случвало преди това  Mr. Green
Честит бебок на братовчедка ти   bouquet много да ги радва .Ама висок младеж ,ще излезе някоя волейболна или баскетболна звезда от него  Grinning

МАКСИИИИИИ , каде се губиш????

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 17:36 от dari76

# 288
Здравейте момичета Grinning Радвам се,ч е вече сме си у дома с моето прекрасно слънчице и мога да надникна във форума GrinningБлагодаря на всички ви за подкрепата и поздравите  Hug  Hug Hug Чувствам се невероятно щастлива с моето малко съкровище Още с първото му изплакване усетих такъв прилив на нежност и любов, която знам, че ще трае вечно и ще расте с всеки изминал ден. Всичко мина като насън за мен -операцията започна в 06.40, а в 6.49 ние вече бяхме трима, Деми пое първата си глътка въздух и мечтите ни от дълго време станаха реалност. Първото нещо, което видях беше едно голо розово дупе и голямо пишле /както се пошегува анестезиолога/, а малко по-късно можах да го целуна за първи път. Сега, когато пиша емоциите  ме заливат отново и очите ми се пълнят със сълзи от щастие - наистина няма по-велико нещо от това да дадеш живот и да бъдеш майка.
Успях да се раздвижа бих казала лесно, болките изобщо не бяха страшни /Клер благодаря ти за инфото за Арниката/ и нямах главоболие. Много съм доволна и от екипа, който ме оперира и от всички които се грижеха за мен и бебчо и от условията в ТК, С бебчо се кърмим и се надявам да имам достатъчно кърма и за в бъдеще  Grinning Видяхме се с Лионката и тя беше добре само малко главоболие я мъчеше. Мисля, че вече и те трябва да са си в къщи с малкия Теодор Grinning Качила съм снимчици в албума Grinning
Имам да наваксам с четенето, но искам да поздравя всички мами с  новопоявили се бебчета и да им пожелая много здраве, бързо възстановяване, а на бебоците да растат умни, усмихнати и щастливи  bouquet На все още чакащите мами успех и спокойствие - много скоро и вие ще познаете чувството за най-щастливата жена и майка. Hug
Ами засега толкова пак ще се включа до скоро  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт