ДЕКЕМВРИ е под пара вече, за мама и за малкото човече!

• 13 282
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Честит бебчо Орлин на Анайс, да бъде послушно бебе, а като порасне да забива много мацки  Grinning На нея, бързо възстановяване!

# 61
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА АНАЙС!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ОРЛИН !!!

# 62
Момичета помогнете ми! много съм шашната....Sad Значи вчера имахме преглед  при една докторка (не искам да споменавам имена). Първо ме гледа на видеозон после и секрет ми взе и ме бръкна - не усетих никаква болка- беше " нежна" и не усетих нищо. Като се прибрахме видях че съм прокървила ама малко и то не чиста кръв- тъмна. Знаех си че може да е от прегледа и не съм се притеснявала... но с тази сутрин имах 1, максимум две капки мръсна кръв(вече нямам) и като се миех в ръцете ми остана едно прозрачно - бяло слузесто... може да е запушалката и аз не знам.... какво да правя? има ли място запритеснение? дали кръвта е от прегледа или е от запушалката и дали това е било запушалката? Не мога да повярвам че прокървих след този страхотен преглед.... дали ми е проверявала разкритието? Тя така и нищо не каза:(
благодаря на всички които ще изкажат мнение .. имам нужда да прочета нещо....

П.П. обадих се на лекарката -ще ходя утре да ме види!

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 15:26 от mishenka

# 63
Без значение какво е, обади се на лекаря си и попитай, ако трябва отиди да те видят, такива неща не трябва да се подценяват, а нищо не пречи да питаш, за да се успокоиш, че всичко е наред.
Честито момченце Орлин на Anaise, само радост да им носи!

# 64
Честити съкровища на Анайс и на Бори-ана!! Да ви носят само радост и да сте много щастливи заедно ! Hug

мишенка, сигурно е тапата, но лекарката най-добре ще каже утре! Ако е тапата, няма защо да се притесняваш. На мен ми вземаха секрет скоор, нямах подобни прокървявания, но за разкритие не са ме гледали, така че не знам какво да ти кажа. Но според мен щеше да разбереш ако е проверявала за разкритие. Сигурна съм че всичко е наред и са напразни тревогите ти!  Hug

На мен днес лекарят ми каза че ми се е смъкнал коремът с един сантиметър и главата на бебка май вече е в малкия таз. Според него до коледните празници ще съм се обебила, ама да видим.  Laughing

# 65
# 66
Мишенка от прегледа е не се притеснявай , за твое успокоение можеш да се обадиш на лекар!

# 67
С огромно удоволствие влизам, за да ви съобщя, че тази сутрин в 8.45 проплака бебе Теодор на мама Lionkata!!!
Бебокът е със завидните размери - 3 кг и 49см.
Да им е жив и здрав!!!

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 17:22 от Анонимен

# 68
  • Бургас
Честито на Lionkata! Да ви е жив и здрав Теодор и много, много да ви радва!!!

# 69
Честито на Льонката и бебе Теодор ,да са живи ,здрави и много щастливи   bouquet

# 70
Здравейте,

Влизам само за да ви кажа, че от вчера следобяд сме си вече вкъщи с нашето малко съкровище София. Тя се роди на 7 Декември (на рождения ден на мама  Simple Smile ) в 10 часа. Мерките на София са 3320гр и 50 см. Раждането мина нормално. На 6 Дек в 23 часа ми изтекоха водите и от там натакък се почна ...

Честито на новите мами, а на тези, които все още им предстои - стискам палци всичко да мине леко и скоро да гушкат и те малки съкровища.

# 71
Честито на Лионката! Hug
Нека бебе Теодор расте умен, чаровен и обграден с много любов!

Честито и на Иринка за малката София - нека расте, без да старее Hug сред много любов с много късмет!  bouquet

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 19:58 от ivalinai

# 72
4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ ОБЕБЕЛИ СЕ МАМИ.ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ!!!
Не се притеснявай сигурно ти е паднала тапата.Аз съм така от петък,след това имах много силни контракции два дена,а сега всичко е спокойно и си чакам.Но задължително се обади на лекар.Тапата не е кръв,а е слузесто като медуза и може да има кафеникави жилки.Абе много си е гнусно.

# 73
Честито на Lionkata и Irina_Nik! Здрави бебчета и послушни татковци, които да помагат много!

# 74
Иринка, честита ви принцеса  Heart Eyes много здрава и щастлива да расте   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт