Да сте живи и здрави и нека Новата година ви донесе всичко, което старата е забравила!!!

. Стисни зъби - най-трудно е в началото, после олеква, а и това, което човек няма, него все желае. Понякога аз пък искам никой да не ми помага, че и това е нож с две остриета - уж за добро, но .........(без коментар). Та най-добре е човек да се радва на времето си, че няма да му се върне, каквото и да е то........... щастлива да е новота година и за вашето вече четиричленно семейство 
. Лека бременност и най-здравото и красиво бебенце на есен 
Орлин е страхотно бебе но като за всяка майка нейното гардже си е най хубаво нали знаете
спинка, яде вечер колики и така. дохранваме се с АМ, явно пак нямам много кърма. ще се мъчим още малко и после на АМ ще си останем. вчера излязох за пръв път от 20 дена насам. беше страхотно - разходихме се с Ема. да се похваля и аз че майка ми е тука и най сетне се освести и наистина ми помага. мъжа ми търчи да пазарува и насам натам, абе засега не мога да се оплача, имам време и за 10 мин да седна на компа 
аз и трето бих родила живот и здраве /казаха ми че мога като ми отвориха тумбака/ ама да видим първо как е с две

Голямо магаре е станал
Сварих и да го накажа вече преди да си легне 

казват че в дубай било най изгодно злао да се купува, дано сте понакупили 

. Пусни търсачка най-добре за повече информация 

Препоръчани теми