Бебче малко,свито на кълбенце ще ни рита до НОЕМВРИ ту с ръчица,ту с краченце

• 13 995
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Сладурка и аз така. Три вечери ще пия Ксизал, а преди операцията сигурно ще ме нашишат с Урбазон.

Азаде аз съм в Редута...на другият край на Сф.

Мерги, чакай да видиш пък после какви ще са паники в темата с бебетата Laughing Още по-невесели неща Laughing
Иначе, за упойките, можеш сама да си поискаш. Аз сама си поисках, заради едни обриви, които получих след раждането от кремовете на Виши. Ползвах ги години наред и изведнъж- алергия. Та, за да съм по-спокойна го направих и добре направих.

# 166
Ами няма да го мислим пък,нали си знаят работата,но защо имат толкова различни практики и човек незнае кое е редно и кое не,кое е задэлжително и кое информативно.Аз утре съм при моят доктор и ще го разпитвам пак подробно.Докато съм при него съм толкова спокойна,но после пак се замислям.Еххх,ако можеше той да ме изражда,но не...той не изражда. Sad

# 167
Честито на малки и големи които празнуват Имен Ден днес!Да са живи и здрави и големи късметлии!Специални прегръдки и целувки за малчовците на vasiags i Lilli33 Heart Eyes Hug!

Относно родилите мами аз знам само че Цеци я изписват днес (в сряда ми каза) сигурно скоро ще се включи Laughing

Сладурка недей така,на всички ни е мъчно,такъв е животът просто.Ако всички спрем да пишем едва ли ще върнем тези малки сладки ангелчета Confused Нека продължим да бъбрим по нашите си теми и да запазим добрите си отношения.Да се молим да не научавамеп овече лоши новини Praynig Praynig Praynig

# 168
renyto   добре дошла, надявам се да се чувстваш спокойно и приятно в нашия форум, както и аз се почувствах като се регистрирах в него.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ!  :bouquet:
madchen ние с те сме при една и съща д-ка. Но и да се случи по време на кратката й отпуска, Илиева е също много добър вариант - искам да кажа, че не се притеснявам. Сигурно ти е дала телефоните и ако има нещо ще звъним на Илиева. Но аз смятам да "стискам" още една седмица, т. с. да изкарам докрай 38 -та. Joy Имало бебенце, родено 3100, което никак не е малко според мен, от мама с моя термин 15 ноември, но човечето го държали в кувьоз - не било "узряло" каквото й да означава това.

# 169
Днес влизам във вашата тема по 2 причини:
1)Да честитя именния ден на моето слънчице Димитър!Да е жив и здрав!
2)Като вестоносител да кажа че:Вчера-25.10. miro_slava роди своето момченце Цветомир 3250 50 см.Честито!Много да ги радва и бързо възстановяване на Мира.

# 170
Здравейте!
 Сладурка, всички се чувстваме много гадно...Но нека не спираме да пишем-кой повече, кой по-малко, аз за себе си знам, че научих много, ама много неща от тук и от вас,  всяка една от вас остави някакъв отпечатък  върху мен и начина ми на мислене, и когато разглеждам снимките ви, някак си свързвам визията с нещата, за които сте писали. Така че, мило момиче, не смей да се отчайваш точно сега, на финала, мисли позитивно, мисли и за бебето, и за себе си. А изстрадалите мами знаят-ние мислено сме с тях, молим се бързо да възвърнат силите си, и заедно с близките си да надрастнат мъката , което е лесно да се каже, но в действителност всички знаем как подобни моменти среват човек.Кураж на всички!
 Днес е празник-честит имен ден  на всички с това име-здраве и късмет1
 И да попитам нещо- за колко време стават тези изследвания за алергии? Мислех моето секцио да е около 10.11, но и мен вчерашните събития ме изнервиха и изфорсираха-ще искам да го плануваме за другата седмица, но не знам колко време ще отнемат изследванията.

# 171
Аз нямам много време да пиша, че трябва да си съблюдавам помощничката  Mr. Green Майка ми е на гости. Довечера почваме да събираме багажа за преселението на народите към Пловдив и от неделя вече ще ви пиша оттам.
Вчера се уговорихме с новата педиатърка (Клер, благодаря   bouquet ), днес капарирахме леглото на деткото.
Да не забравя какво основно щях да пиша все пак - към ноемврийския брой на списание "Моето дете" има една много хубава книжка със съвети за спането на децата. Прочетох я вчера - общо взето съм прилагала повечето неща на Иво и от личен опит знам - действат! Единственото, с което не съм много съгласна е, че децата не трябва да се приспиват вечер с мляко (кърма или АМ) и с гушкане - при нас млякото беше и все още е основна част от ритуала ни за приспиване, а гушкането просто беше израснато в един момент и сега го слагам в кошарата и той си заспива сам.

Сладурка, колкото и гадно да звучи, лоши неща се случват. Но не трябва заради това да забравяме добрите.

# 172
  • Плевен
чЕСТИТО БЕБчЕ НА МИРОСЛАВА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МЪНИКА И МНОГО ДА РАДВА МАМА
Леле тези мъже определено са по нетърпеливи,няма ли някой да отсрами женската част Grinning

# 173
И ОТ МЕН ЧЕСТИТО НА МИРОСЛАВА.
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА И МНОГО ДА ГИ РАДВА И СЛУШКА.

Офффф,са па не мога да заспя  smile3515 1countingsheep

# 174
Честит бебко Цветомир,Мирослава!

юлче,бях те питала какъв зехтин ползваш за мазане,сигурно не си прочела Blush

Момчиета я дайте един съвет - искам да избърша (дезинфекцирам) чекмедженцата на леглото на бебето в които ще наредя дрешките,само че се чудя с какаво.Дали само с мокра кърпа да ги забърша или нещо препарат newsm78 Те са правени допълнително,защото старите не ставаха за нищо и искам да са ми чистички
Мисля си  първо с разтвор на прах тео бебе и после хубаво само с мокра кърпа да ги изплакна..... Thinking Ако някой има идея ,чакам... Wink

А за спането - леле като се ококорих към 4:30 тази сутрин,ейй очи не се затварят.Корема ми нещо бълбукаше,необяснимо за мен усещане.Въртях се (доколко мога),почуди се какво да правя и накрая сле акто в 6:30 тати излезе съм заспала та до 10 с малката се гушкахме.Аз уж нямам проблеми със съня,ама ....

Проуснала съм да се похвала с "прекрасните лилави стрии" които осеяха тумбака ми от 3-4 дни насам.Е, и този път не ми се размина - точно както и предният път,последните седмици на бремнността Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 13:37 от Дес

# 175
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МИРОСЛАВА! МНОГО РАДОСТ ДА Й НОСИ. ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЗАСМЯН!!!  bouquet  bouquet
Дес аз съм забърсвала с препарат, но разреден. Онзи ден обаче видях в магазина специален дезинфектант на Чико специално за такива случаи, за които питаш, та и за други. Според мен не е лошо да се купи един такъв, защото има за какво да се ползва и то дълго време.

# 176
Аз установих за себе си, че освен болките на кокалите и месата през нощта, пречка за съня е и запушването на носа ми. Понякога не ми достига въздух. Сложих капки вечерта и спах значително по - дълго. А като сложа и възглавница между краката, ееееееееееееее няма да ме видите през нощта да пиша hahaha

# 177
Милички, попитах ви в предния си пост, но може и да е сте видяли-моля ви кажете ми колко време отнемат тези изследвания за алергии-ако в понеделник ги пусна, кога ще са готови?

# 178
  • София
Честито бебче на мирослава!   bouquet

Дес, аз ги мих с веро и после с вода. Но защото от други миризми ми ставаше лошо. Идеята на totonto за разтвор за стерилизация хич не е лоша Peace
И аз имам една стрия на корема..майкооо...огромна е! Тръгва от пъпа, 3см дълга и около 5мм (може и малко повече) широка. За пръв път имма такова чудо. Ще я мажа с Контратубекс после..дано мине, ч е ен амного видимо място Confused

Тиха Вода, надраскват ти ръката, слагат в/у надрасканото по капка от всяко лекарство и така предстояваш макс 30мин. И така резултатите са готови.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт