Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 10-дневното захранване след "плодолечението"?
Каква е схемата на 5-дневното захранване след "плодолечението"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Плодолечението, известно още като плодова диета или гладуване с плодове, е алтернативна лечебна практика, която включва консумация на плодове и зеленчуци в продължение на няколко дни до няколко седмици. Този метод е популяризиран от д-р Лидия Емилова и се основава на идеята, че тялото може да излекува различни заболявания чрез пречистване и подмладяване.
-
Каква е схемата на 10-дневното захранване след "плодолечението"?
-
Каква е схемата на 5-дневното захранване след "плодолечението"?
-
Какви са полезни връзки, свързани с темата за "плодолечение" и захранване?
-
Какъв е режимът на разтоварване на д-р Емилова?

Но има нещо гнило в нашта тема(Дания)за което се чувствам виновнапо една или друга причина.Въпреки че,лично аз попаднах в тази тема,защото ми хареса духа който в момента липсва-напротив уесеща сенапрежение и е гадно дори да наминаваш
Поради това искам(дори съм длъжна) да кажа някои неща.Ще започна както винаги от далеко та да е леко.След като вече се стигна до недоразумението се получи така ,че всеки се стреми да запази добрият тон и едва ли не да се обесним в любов само и само да мине номера(е,аз не мога така за мен това е лицемерно)но не се и не се и не се получава .Вижда се и от слепец колко на зор е всичко
И така само се подканяме и се нахъсваме да си върнем живинката на темата ,но...понякога един милиметър в чертежа на небостъргача дава отлонение с десетки метри което е пагубно
Виждам ,че дидка се опитва да се държи като любящ домакин,общителна и мила целяща да върне избягалият дух.Остана ми време през миналите дни да погледна нещата отстрани и видях странното ,че и нашата тема е като всичко останало в нета
изградена на фалшиви усмивки и всичко останало,знам ,че ви се иска да ме оборите,но получените писма на лични ми показват друго ,или премълчаваме от такт или се усмихваме за да мине и да е песен всичко..да прието е да е така,НО.....моля за разбиране не че не искам да влизам ,не че не ми липсвате но просто загубих желание,защото ми се струва лицемерно да се правя че всичко е ОК.Djiotto помни как я посрещнах на лични и и казах ,че е готин човек и че това личи от две думи ,когато те идват от правилното място.но не всичко можем да сме готини и това също личи от две думи(два поста)Гледах табличката и не само нея опитах се да си спомня за всеки който аз съм засякла тук.Кои сме ние,какви сме ,какво ни е събрало,защо от едната страна на лодката са Гергана,Албена и Фрозенце,а от другата Диди....защо тези трите така стръвно се поддържат,интрига ли е това или кво(да сега ми се хилите нали???
защото си казвате ,таз как си говори сама
Визирайки ме с веселост нека кажа че настроението ми никога не е било престорено ,ако не ми е кеф просто не пиша или казвам имам работа/не ми е кеф.Ако сме толкова големи пичове ,защо не направим видео връзка(имам познати от нета на които пускам камерата си без да говорим дори-аз играя карти,а те ме гледат -после казват зареждаш с позитивизъм и нахиленост,на кво се зъбиш(хилиш) постоянно? )Съжалявам и за вечните кавички,скоби и многоточия,но....така по добре се изразявам
Диди какво значи:"незначещ нищо за мен човек"Ето къде е кардиналната разлика в нас,за мен хората са ЧОВЕЦИ всеки един от тях без значение кой кво ,те не могат да са незначещи те са личности.аз съм луд човеколюбец и до болка френдли.По ми е лесно да пре*ба себе си отколкото другият.Но другият трябва да е ЧОВЕК...(чак ехо чух...човек,човек,човек )Хилете се вие луда съм бе хора ,това не е нормално
"поста ми седя тук цял ден и на никой не направи впечетление"
не бе миличка просто махнах се от фалшивата среда и съм научена вече да виждам нещата им с истинските цветове,помня как е в Бг и как гледаме да сдъвчем нещо да премълчим и да се ослушама само и само да мине и замине .е за това е !не се заблуждавай в друго.И последно нашият сериал не беше сапунка -напротив беше един от доста гледаният и то от всякакъв вид публика точно за това така тъжим за него и обвиняваме теб ,че ти го превърна в сапунка!Поканата да се насмеем едно хубаво...
Но това не значи ,че съм се отказала.Взимам си неплатен отпуск просто
живота не е никак красиво място(погледнато зад кулисите 

)
. 

! Kакво ви става този форум е чудесен защо прецаквате всичко
всеки изказва мнение...а защо са тези тежки думи не знам
явно хората сме си такива все трябва някаква интрига да има.Е на кой остава ще продължаваме заедно, защото аз ви харесвам всички, а който се е предал
е дано намери сродни души....и желая успехи с борбата с килограмите цункам ви
и ще ми липсвате!!! 
Лъвя та ,нали си знаеш.